Ei tietoa

Wok Food

kiinalaista ruokaa
Arvosana 3.8 / 5

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ostarin kulma.
Kuuden ja puolen euron viikonloppuateriaa kohtaan ei kuulu asettaa minkäänlaisia odotuksia. Lähes kioskimeiningillä skulaava ostariravintola vaikuttaa ihan sympaattiselta, jopa potentiaaliselta yllättäjältä. Tila on todella pieni, mutta jotenkin kodikas jossain omassa omituisessa maailmassaan.

Pariskunta tiskin takana on kiinalainen, listalla lähinnä kotimaiseen makuun tuttuja currykanoja ja sitä rataa. Itse nappaan tofua kung po.

Annoksen hinta todella 6,50€ ja puolen euron vedet päälle. Odotan yllätyksiä. Vieruskaverit nauttivat lihallisia iloja, nälkä kuulemma lähtee. Oma tofuannokseni on laimean näköinen ja makuinen esitys. Siltikin jokaisen pennin arvoinen, etenkin kun chilipurkilla käy noin kymmeneen kertaan. Annoksen koko on jopa yllättävän suuri, jopa paikanpäällä nautittuna.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 16.01.2015
Arvosana: 0

Maistoin Kungpo kanaa cashew-pähkinöillä ja ruoka oli taivaallisen hyvää. Tulisuutta juuri sopivasti ettei ruoan oma maku peittynyt, annos reilun kokoinen ja ravintola oli siisti vaikkakin pieni. Olen syönyt kiinalaista ruokaa ympäri Suomea ja ulkomailla ja Wok Food kiilaa ehdottomasti jo yhden ruokalajin kokemuksella listani kärkeen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 19.06.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Peltolantie 2, Vantaa - Reitti