Lounas käynnissä

Hermannin Pizza

pizzapaikka
Arvosana 3.3 / 5

Arvostelut (15)

Perus lättylä.

Vakiopaikka oli kiinni, ja ilman mitään ennakko-oletuksia kokeiltiin tätä. Etäisyys ja ajankohta huomioiden pizzat saapuivat kohtuullisessa ajassa ja asiallisen lämpöisinä.

Pizzan pohja oli hyvä, mutta maussa ei erottunut muu kuin bulkkijuusto ja suolaisuus. Olin valinnut pizzan smetanan ja mielenkiintoisen yhdistelmän takia, mutta smetanaa en silmillä pizzasta löytänyt. Makuaistinkin kanssa sai käyttää mielikuvitusta. Näytti siltä, että täytteet oli laitettu juuston alle, ja eri täytteiset pizzamme olivat päältä päin melkein identtiset. Makuunhan se ei vaikuta, mutta minulle pizzan ulkonäkö on melkeinpä puoli ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.08.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Laatu hintataso kohdallaan, nopea palvelu. Tosin olen aina noutanut itse. Mielesttäni alueen paras.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.10.2015
Arvosana: 0

Tilattua on tullut useasti, kertaakaan en paikanpäällä ole syönyt.

Pitsat perustasoa, ei mitään rimanalituksia. Näinollen valikoituu tilausravintolaksi säännöllisesti. Toimitus nopea.

Joskin toistuvana miinuksena onlinea käyttäessäni voisin laskea sen, että kun tilaan kokista, niin luultavasti toimittavat pepsiä, kun tilaan jaffaa, tuodaan fantaa ja näin edespäin. Kuitissa toki lukee aina se mitä on tilattu, ei se mitä toimitettu..

Ps. Krapulaan suosittelen smetanapizzaa..

Pps. Jos ovessani lukee ei mainoksia, toivoisin että myös tämän kioskin pitsankantajat ymmärtäisivät olla laittamatta niitä ruokalistoja postiluukusta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 25.10.2013
Arvosana: 0

Täältä ollaan tilattu pizzat ja kebapit aina onlinesta. Tällä kertaa tilaus epäonnistui ja soitin että saivatko he tilaukseni. Enpä olen konsanaan saanut niin töykeää ja huonoa palvelua puhelimitse. Yritin rauhassa selittää asiaa mutta he eivät ilmeisesti ymmärtäneet yhtään mitään mitä yritin sanoa ja puhelimeen huudettiin vuoronperään heidän omaa kieltään ja vuoronperään välttävää suomea. Jäi niin paha fiilis puhelusta että enpä taida kyseistä paikkaa enää käyttää.
Harmi sinänsä koska ruuat ovat olleet todella hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.04.2013
Arvosana: 0

Erittäin tärkeää asiakaspalvelua. Ehkä kuuluu henkilökunnan kulttuuriin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.01.2013
Arvosana: 0

Normipizzaa normihintaan.

Smetana-pepperoni-sipuli-tuplajuusto-valkosipuli toimi hetken aikaa vakkarina. Muut pizzat eivät ole säväyttäneet erityisemmin. Hieman outoja sivumakuja juliassa ja dillingerissä. Jostain syystä tuli kuitenkin tilattua uudestaan.

Ensimmäisellä kerralla toimitus oli nopea ja mies ystävällinen. Noin seitsemäs kerta kuitenkin katkaisi asiakassuhteen. Pizzaa ei suostuttu tuomaan ylös asti, joka kotiinkuljetuksessa pistää hatuttamaan kovasti. Miksi tilaisin kotiinkuljetuksen, jos kuitenkin se lätty pitää hakea pakkasesta?

Maksoin kahdella lounarilla, joista jäi ravintolalle n. 2€ tippi. Setelit repäistiin kädestä ja mies poistui sanomatta sanaakaan.

Morjensta vaan, tilataan muualta jatkossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.01.2013
Arvosana: 0

Ruoka ihan ok hinta-laatusuhde, todella töykeää asiakaspalvelua toisinaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 23.11.2012
Arvosana: 0

Ihan hyvät pizzat, parempia kuin monessa paikkaa mutta ei mitään erikoista. Perinteinen pizzamenu. Keskivertohinnat, tila pieni mutta take-away paikalle sopiva. Kebabeista ei kokemusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 09.05.2012
Arvosana: 0

Paras rullakebab, tulee usein duuniin täältä tilattua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 29.10.2011
Arvosana: 0

Pizzat ovat parempaa kuin monessa paikassa, mutta eivät mitenkään yllä erikoismainintatasolle. Plussaa Hermannin pizzalle tulee perushyvästä palvelusta ja maltillisesta suolan käytöstä. Pizzoista puhuessa vähäinen suola on itselleni ainakin bonusta, sillä liikasuolausta harrastetaan aivan liikaa. Peruspizzan nouto/kotiinkuljetettuna-tarpeeseen hyvä vaihtoehto.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 02.05.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Vellamonkatu 10, 00550 Helsinki - Reitti
726 3251