Suljettu

Kissakahvila Purnauskis

kissakahvila
Arvosana 4 / 5

Tule ja koe kissamaailman mystisyys Suomen ensimmäisessä kissakahvilassa, jossa rapsutustasi odottaa lauma kehrääviä kissoja.

Ruokalistassamme näkyy kotimaisuus ja vuodenaikojen vaihtelu sekä kansainvälisten keittiöiden valikoidut antimet.

Aterian päätteeksi voit valita laadukkaasta kahvi- ja teevalikoimastamme vaikka kissacappuccinon ja sen seuraksi mieluisimman itsetehdyistä jälkiruuistamme.

Purnauskiksen ainutlaatuinen tunnelma on jokaisen koettava.

Tervetuloa kissojen valtakuntaan!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (5)

Kissoja vilisti joka puolella. Sisäänpääsymaksu vähän liikaa.En mene toiste

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.11.2015
Arvosana: -1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kissoista pitävälle tämä on todella miellyttävä ympäristö käydä kahvilla tai välipalalla. Pöytäjärjestely ja edestakaisin kuljeskelevat kissat kannustavat juttelemaan myös tuntemattomille ihmisille, mikä on ihan mukavaa.

Ainakin maistamani suklaakakku oli todella hyvää, myös kissat olivat huomattavasti kiinnostuneempia maistamaan sitä kuin niille tarkoitettua raksuja.

Paikka vaikuttaa olevan tosi suosittu, joten ilman varausta ei välttämättä aina mahdu sisälle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.08.2015
Arvosana: 0

Mahtava liikeidea! Tarjoilija oli varmastikkin paras tarjoilija johon olen ikinä törmännyt. Oli todella mukavaa kuinka tarjoilija kertoi kissoista tilaustenoton ym. lomassa. Kahvia ja teetä saa santsata ilmaiseksi ja hinnat olivat kohdillaan. 5e sisäänpääsy vähän kirpaisee mutta ymmärrän kyllä syyn siihen. Siksi en käy niin usein kuin ehkä haluaisin. Kesällä kahvilaan toivon mukaan hankitaan ilmastointi, kävimme kahvilassa toukokuun alkupuolella ja silloin jo sisällä oli melkoisen kuuma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.06.2015
Arvosana: 0

Aivan yllättävän ihastuttava kokemus kissoineen ja herkkuineen! Saimme mahamme täyteen alkuruoaksi tilaamillamme tapaksilla ja kaiken kruunasi itsetehdyt kakut! Plussaa myös laadukkaasta tee ja kahvivalikoimasta. Kissan kuvalla olevaa cappucinoa kannattaa ehdottomasti kokeilla. Tänne jatkossakin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.04.2015
Arvosana: -1

Huomioitavaa: kahvilaan on 5 euron pääsymaksu, myös lapsilta. Pääsymaksulla ylläpidetetään paikkaa ja sen asukkaina olevia kissoja. Kahvilatuotteet ovat hinnaltaan huokeita.

Kissakahvila on viihtyisästi sisustettu oleskelupaikka, jossa pöytäseurueet sekoittuvat, ihmiset juttelevat vieraille luontevasti ja osa istuu lattiallakin. Hyvin erilainen olemisen kulttuuri on muodostunut jo näin pian avaamisen jälkeen.

Paikan asukkaat ovat kerrassaan hurmaavia, ja mielestäni tähän ainutlaatuiseen konseptiin kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin. Huomionarvoista on se, että paikka on oikeasti kissojen koti, joten kaikki tapahtuu täällä asukkaiden ehdoilla.

Tarjottavat ovat tuoreita, maistuvia, ja valikoima vaihtuu päivittäin. Me nautimme iltapäiväteen kera kisukeksejä, jotka on tehty paikan päällä. Tarjoiluastiat ovat kauniit ja tyyliin sopivat. Asiakaspalvelu on välitöntä ja henkilökuntaa on runsaasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 23.02.2015
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Kiinnostuneet


Sijainti

Aaltosenkatu 31-33, 33500 Tampere - Reitti
0456012366
http://purnauskis.fi