Suljettu nyt

Kissakahvila Purnauskis

kissakahvila
Arvosana 3.4 / 5

Tule ja koe kissamaailman mystisyys Suomen ensimmäisessä kissakahvilassa, jossa rapsutustasi odottaa lauma kehrääviä kissoja.

Ruokalistassamme näkyy kotimaisuus ja vuodenaikojen vaihtelu sekä kansainvälisten keittiöiden valikoidut antimet.

Aterian päätteeksi voit valita laadukkaasta kahvi- ja teevalikoimastamme vaikka kissacappuccinon ja sen seuraksi mieluisimman itsetehdyistä jälkiruuistamme.

Purnauskiksen ainutlaatuinen tunnelma on jokaisen koettava.

Tervetuloa kissojen valtakuntaan!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (8)

I've been visiting a lots of cat cafes and this is one of the best! The cats are great, staff was nice (and telling stories about the kitties) and food was amazing (especially the chocolate cake and wonderfull kitty shape cappuccino)! I higly recommend! Even though you don't like cats so much is still a good place to visit. Atmosphere were very wellcoming, like you came to a friends home.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 19.12.2019
Arvosana: 0

Pitkä aika odottaa tilauksia. . Meni ainakin sen 30min. Lisäksi kahvi oli kylmää. Listan herkut sekä sisäänpääsymaksu kahdelta ihmiseltä reilu 30€.. sillä hinnalla pääsi siis sisälle ja sai kahvin, limun, ja kaksi pientä jätskiannosta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.07.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Mukava ja kotoisa pieni paikka. Alkuillasta kissat olivat melko uneliaita, mutta heräiltyään oikeen kivoja ja leikkisiä, tosin osasta kissoja huomasi että ovat jo hiukan kyllästyneitä jatkuvaan hiplaukseen. Kissat ovat selvästi pääasia täällä. 5€ pääsymaksulla olisi odottanut edullisempia hintoja ja nopeampaa palvelua. Päivän keitto sattui olemaan vegaaninen, muuten en tiedä onko vegaanista suolaista mahdollista saada. Palvelu oli mukavaa mutta hiukan häsläystä, meitä palveli 3 eri tarjoilijaa jotka tulivat kaikki vuoron perään kysymään samoja kysymyksiä. Joku muu ratkaisu kuin pöytiintarjoilu olisi voinut toimia paremmin, en tiedä onko syy kissoissa vai miksi oli päädytty listaratkaisuun. Mikään luksuskahvila Kurnauskis ei kyllä ole. Ruokaa sai odottaa ainakin 30 min. Keitto oli normaalin lautasellisen kokoinen bataattikeitto ja ihan hyvää kotiruokaa, mukaan luvattu "Tampereen paras leipä" oli viipale ihan tavallista marketin paahtoleipää. Levite ei riittänyt koko viipaleelle. Jälkiruoka ('Vegeherkku') oli selvästi (rutikuivaa) valmispaketin suklaakakkua ja Pirkan vegejäätelöpallo ja vadelmakastiketta. Ensimmäinen satsi kahvia oli jääkylmää. Kahvi maksoi yli 3€, mutta sitä sai rajattomasti.
Keitto, jälkiruoka ja kahvi maksoivat yhteensä 20€. En suosittelisi ruokapaikkana, kissojen kanssa seurustelusta kyllä maksaa mielellään sen vitosen ja kahvin hinnan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 19.11.2017
Arvosana: 0

Kissoja vilisti joka puolella. Sisäänpääsymaksu vähän liikaa.En mene toiste

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.11.2015
Arvosana: -1

Kissoista pitävälle tämä on todella miellyttävä ympäristö käydä kahvilla tai välipalalla. Pöytäjärjestely ja edestakaisin kuljeskelevat kissat kannustavat juttelemaan myös tuntemattomille ihmisille, mikä on ihan mukavaa.

Ainakin maistamani suklaakakku oli todella hyvää, myös kissat olivat huomattavasti kiinnostuneempia maistamaan sitä kuin niille tarkoitettua raksuja.

Paikka vaikuttaa olevan tosi suosittu, joten ilman varausta ei välttämättä aina mahdu sisälle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.08.2015
Arvosana: 0

Mahtava liikeidea! Tarjoilija oli varmastikkin paras tarjoilija johon olen ikinä törmännyt. Oli todella mukavaa kuinka tarjoilija kertoi kissoista tilaustenoton ym. lomassa. Kahvia ja teetä saa santsata ilmaiseksi ja hinnat olivat kohdillaan. 5e sisäänpääsy vähän kirpaisee mutta ymmärrän kyllä syyn siihen. Siksi en käy niin usein kuin ehkä haluaisin. Kesällä kahvilaan toivon mukaan hankitaan ilmastointi, kävimme kahvilassa toukokuun alkupuolella ja silloin jo sisällä oli melkoisen kuuma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.06.2015
Arvosana: 0

Aivan yllättävän ihastuttava kokemus kissoineen ja herkkuineen! Saimme mahamme täyteen alkuruoaksi tilaamillamme tapaksilla ja kaiken kruunasi itsetehdyt kakut! Plussaa myös laadukkaasta tee ja kahvivalikoimasta. Kissan kuvalla olevaa cappucinoa kannattaa ehdottomasti kokeilla. Tänne jatkossakin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.04.2015
Arvosana: -1

Huomioitavaa: kahvilaan on 5 euron pääsymaksu, myös lapsilta. Pääsymaksulla ylläpidetetään paikkaa ja sen asukkaina olevia kissoja. Kahvilatuotteet ovat hinnaltaan huokeita.

Kissakahvila on viihtyisästi sisustettu oleskelupaikka, jossa pöytäseurueet sekoittuvat, ihmiset juttelevat vieraille luontevasti ja osa istuu lattiallakin. Hyvin erilainen olemisen kulttuuri on muodostunut jo näin pian avaamisen jälkeen.

Paikan asukkaat ovat kerrassaan hurmaavia, ja mielestäni tähän ainutlaatuiseen konseptiin kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin. Huomionarvoista on se, että paikka on oikeasti kissojen koti, joten kaikki tapahtuu täällä asukkaiden ehdoilla.

Tarjottavat ovat tuoreita, maistuvia, ja valikoima vaihtuu päivittäin. Me nautimme iltapäiväteen kera kisukeksejä, jotka on tehty paikan päällä. Tarjoiluastiat ovat kauniit ja tyyliin sopivat. Asiakaspalvelu on välitöntä ja henkilökuntaa on runsaasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 23.02.2015
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Aaltosenkatu 31-33, 33500 Tampere - Reitti
0456012366
http://purnauskis.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita