Ei tietoa

Ravintola Maininki

kesäravintola
Arvosana 1.9 / 5

kesäravintola Helsingissä, meren äärellä, luonnon keskellä.
A´La carte, kahvila, a-oikeudet, iso terassi merinäkymällä, juhlat, ryhmät, kokoukset.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sekavasisältöinen, joskin runsas alkupalapöytä. Alkupalat aseteltu siten, että taaimmaisia joutuu kurkottelemaan etummaisten yli. Niinpä esim. takinliepeet osuvat helposti etummaisiin ruokiin, kuten tapahtui edessäni jonottavalle henkilölle. Pääruoka oli haaleaa.Vaikutti einesruoalta. Vaikka kyseessä on vanha ulkoapäin viehättävä rakennus, niin sisällä ei ole erityisen viihtyisää. Palvelu melko ynseää. Ruokailin elokuussa -16.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.12.2016
Arvosana: 0

Monipuolinen buffet-lounas hienoissa maisemissa. Alkupalapöytä oli itsessään jo herkullinen kokemus monipuolisine vaihtoehtoineen. Pääruoaksi otin punajuuri-juustovuokaa, joka oli sekin mainiota.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.10.2015
Arvosana: 0

Alkupalapöytä on kummallinen sekamelska. On silliä, porkkanaraastetta, oliiveja y.m Alkupalat vielä menetteli. Pääruoka sen sijaan kamalaa moskaa. Se olisi voinut olla kotiruokaa, mutta oli lähinnä huonolaatuisia eineksiä. Kun söin oli heinäkuun loppu. Ruokavaihtoehdot oli kaalikääryleet, limebroileri ja lihapullat! Kesän tuoreista antimista ei siis ollut tietoakaan.. Lihapullat ja kaalikääryleet olivat eineksiä foliovuoissa. Molemmat oli pahan makuisia. Broileriviritys oli limaista ja todella kamalaa. Suomessa on vieläkin ravintoloita jotka kuvittelevat että asiakkaille voi syöttää huonolaatuista moskaa. Terassin pöydät olisivat maalin tarpeessa. Tässä paikassa mennään siitä mistä aita on matalin. Ei ihme jos ei ollut asiakkaita. En suosittele paikkaa, enkä itsekään tule uudestaan tänne ennen kuin tyyli on muuttunut.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.07.2015
Arvosana: 0

Mukava miljöö mutta surkeaa ruokaa. Buffetin valikoima muistutti lähinnä surkeaa kouluruokalaa ulkonäöltään ja maultaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.01.2015
Arvosana: 0

Mukava grillibuffet (12e/7e lapset) hyvällä salaatilla leppoisan grillimestarin johdolla.

Chevrejuustosalaatti kelpo. Elävää musaakin joskus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 02.08.2014
Arvosana: 0

Miten vielä nykypäivänä ravintola voi rakentaa lounaslistan missä on alkuruokana lihaa ja pääruokana lihaa . .. kasvis-kalaruokavaliota noudattaville tarjolla oli vain salaatteja ja purkeista kaadettua maissja ym. TOSI pettymys. Ravintolalla on huippu miljöö, todella kaunis paikka. Sen takia palaan - terassille ja kahville ...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 31.05.2014
Arvosana: 4

Tosi mukava paikka. Hieno ja rauhallinen huvila rannan läheisyydessä. Lounasbuffetia olen ottanut muutaman kerran ja kaikilla kerroilla ollut kattava valikoima keitoista paisteihin ja salaatteihin. Hyvää perusruokaa suhteellisen edullisesti. Usein tulee käytyä myös ihan vain kahvilla ja leivoksella tai illansuussa yhdellä tai parilla oluella auringonlaskun aikaan.

Todellinen kesäpaikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.10.2013
Arvosana: 1

Ihana miljöö. Ravintola on aivan ihanan auvoisessa puistomaisessa ympäristössä ja kauempana pilkottaa puiden lomitse meri. Paikan rauhallisuus on hyvin viehättävää ja ravintola henkii menneen maailman tunnelmaa. Sunnuntaisin terassilla voi kuulla sympaattista vanhaa jazzia ja viihdemusiikkia soittavaa yhtyettä. Plussaa vielä siitä, että täällä ei ole WLANia häiritsemässä. Ravintola on yksi suosikeistani.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.07.2013
Arvosana: 2

Kallvik.
Kallahden uimaranta. Kallvikin upeat harjumaisemat. Klassinen itähelsinkiläinen nähtävyys. Maininkia on siunattu parhailla mahdollisilla olosuhteilla. Upea huvila laajoine terasseineen olisi otollinen paikka mainiolle kesäruokalalle.

Olosuhteiden lisäksi ei vaan ole mitään. Maininki osoittautuu - valitettavan odotetusti - äärimmäisen keskinkertaiseksi syöttöläksi. Lounasaikaan tarjotaan yhtä päivän annosta. Peruslistalta toki saa myös tilata. Kumppanini tyytyy päivän annokseen, kanaan paprikakastikkeessa. Itse nappaan, epävarmana, tyypilliseen tapaani hamppariannoksen, vaikka tiedän jo ennalta sen olevan einesvirhe. Joskus vain tekee mieli.

Vastapuolelle tarjoillaan lounaan johdosta alkusalaatti, joka vaikuttaa purkkitiputtelulta. Itse annokset saapuvat hyvässä tahdissa. Rumaa jälkeä, hyvä un viitsii aterimiin tarttua. Kuivaa ja karua. Makunsa puolesta oma hampparisettini on kelvollinen, mutta tietenkin täysin einesmatskua. Ranut valuvat alas aivan kiitettävästi, sillä r-maustetta on survottu sekaan ilolla. Pihvi ja vehnäkin tulevat tehtaan muovipusseista, samoin soosit. Mikään ei yllätä, nälkä katoaa. Vastapuolella kirotaan täysin mautonta lounasannosta. Kana on keskivertoa. Soosissa ei maistu juuri paprika tai mikään muukaan. Kouluruokamainen kokonaisuus korostuu ylikeitetyn riisin myötä.

Lounasaikaankin kahvi tarjoillaan ainoastaan lounasasiakkaalle. Tämän mukaan laskien, kahdeksan euron paketti on ihan siedettävä. Oma reilun kympin annos kruunaantuu ainoastaan maiseman vuoksi.

Keittiö voi tunkeutua häpeään, mutta kaivetaan jotain hyvääkin. Palvelu on ystävällistä ja ripeää. Terassilla on lempeä tunnelma. Lokitkaan eivät häiritse, kiitos lankojen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 10.07.2012
Arvosana: 2
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 07.07.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Kallvikintie 44, 00980 Helsinki - Reitti
09 325 7008
http://www.ravintolamaininki.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita