Suljettu nyt

Puotilan kartano

kotimaista
Arvosana 4.3 / 5

Merellisessä miljöössä sijaitseva Ravintola Puotilan Kartano tarjoaa makuelämyksiä viikon jokaisena päivänä.

Arkisin tarjolla on runsas lounasbuffet, keskiviikosta lauantaihin nautitaan kokkien loihtimista à la carte annoksista ja lauantaisin sekä sunnuntaisin tarjolla on jo klassikoksi muodostunut runsas brunssi. Ethän myöskään unohda Puotilan Kartanoa, kun tarvitset yksityisempää tilaa. Kabinetit muuntautuvat niin perhejuhliin kuin kokoustarpeisiin tai voit varata koko ravintolan käyttöösi.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Miljöö on kaunis , mutta ikävä kyllä ruuan hinta ja laatu eivät kohtaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.07.2015
Arvosana: 0

Oli tosi hieno käydä. Puitteet loistavat ja ruoka sekä palvelu kymppejä.Historian havinaa .Birgitta-haamua emme nähneet eikä kuultu ovien paisketta.Loistavat näkymät ympäröi Kartanoa.Hinnat kohdallaan.Tulemme varmasti uudelleen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 1090€ Lisätty: 27.11.2014
Arvosana: -1

Lounaskokemus. Sisääntulo: tarjoilija söi keittoa vastaanotossa asiakkaiden puolella ja käveli tiskin taakse rahastamaan meitä. Ei kertonut erikseen lounasvaihtoehdoista: keittolounas/tavallinen lounas, jouduimme itse jo rahastuksen jälkeen kertomaan minkä lounaan halusimme.
Itse sali: Sali oli ankea, kokovalkoinen ja ohuet, vitivalkoiset verhot ikkunoissa lokakuun lopulla toivat mieleen elokuvien "mielisairaalat"... Missä on kartanomainen, lämmin ja ehkä hieman ylellinen tunnelma?
Sali haisi silakoille (jotain silakkaa oli tarjolla) ja näytti laitosruokalalle, ruokatiskistä tuli mieleen kouluruokailu ja sitä tasoa oli myös koko lounas, eli mauton ja halvasti tehty sekä esillelaitettu.
Yllättävintä sekä samalla järkyttävintä oli nähdä koko henkilökunnan käyvän asiakkaiden kanssa samaan aikaan ottamassa ruokansa buffeesta! Olin samaan aikaan paikan kokin ja tarjoilijan kanssa ottamassa ruokaa buffeesta. Olen 100% varma ettei lasagne ollut nähnyt lihaa lainkaan, se maistui soijarouheelle eikä jauhelihalle. Listassa luki vain lasagne, joten saatan olla oikeassa. Salaattibuffet oli juuri niin ankea ja kamala kuin olla ja voi, aitoa mautonta kouluruokailua kiinankaalilla ja punajuurikuutioilla höystettynä! Pinaattikeiton kananmunat olivat mustia reunoiltaan ja vesikannu tuotiin pöytäämme vasta kun lounas oli jo syöty. Kahvi oli järkyttävää, väkevää ja seissyttä. Jouduimme pyytämään tuoretta kahvia.
Meillä oli odotukset todella korkealla paikan suhteen, mutta valitettavasti petyimme. Päivämme oli niin pilalla ruokailukokemuksen suhteen, että vieläkin muistamme käynnin tässä ravintolassa eikä tee mieli mennä kokeilemaan a´la carte -listaa jos jo lounas on tätä tasoa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 20.11.2014
Arvosana: 0

Ala carte-listan karitsan kare lisukkeineen oli erinomaista. Myös jälkiruuaksi syöty suklaakakku vaniljajäätelöllä oli herkullista. Sen sijaan asiakaspalvelu hieman epähuomioivaa, mikä laskee kokonaiskokemusta jonkin verran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 01.11.2014
Arvosana: -1

Hämmentävä lounaskokemus. Entisen ravintolan kantiksena ekaa kertaa uutta ravintolaa testaamassa. Plussaa: kauniisti remontoidut tilat, tarjolla monipuolinen lounaskattaus (keitto, salaattipöytä, 2 lämmintä ruokaa, kahvi) kohtuuhintaan. Miinusta: salaatit ok, mutta keitosta ja pääruuasta puuttuivat mausteet. Makumaailma toi mieleen laitosruokalan. Onkohan kokki ihan tehtäviensä tasolla? Näin hienossa miljöössä melko hyvä ei riitä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 26.09.2014
Arvosana: 1

Ensimmäistä kertaa kartanolla remontin jälkeen. Seuralaisen grillatussa maalaiskanassa ei grillaus näkynyt. Lohkoperunat olivat ohuita suikaleita. Tylsän peruna kanan lisäksi oli ruokalusikallinen silputtua wokkivihannesta. Omat paistetut silakat ok. Lautasella olisi ollut tilaa, mutta kaksi suolakurkunsiivua oli laitettu muusin alle. Yksi punajuurisiivu. Aika onneton annos, ja kurkut ja punajuuri saivat miettimään, että ei sillä väliä, kunhan jossain ovat. Kahden suklaan musset jälkkärinä nekin suoraan tehdasmuottiannoksia. Ikävä tulee entisiä upeita grillipihvejä. Puitteet oli mitä oli mutta ruoka hyvää. Nyt puitteet viimeisen päälle, mutta samanlaista ja paremman näköistä saisi ABC:ltä...paljon edullisemmin. Jos ravintola elää vakioasiakkaista, ennuste on huono. En usko, että tulemme uudestaan syömään.


     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 25.09.2014
Arvosana: 0

Kävimme nauttimassa Puotilan kartanoravintolan antimista lauantaina. Tarjoilijan mukavan rempseä ote sopi hyvin paikkaan. Ruoat olivat maukkaita ja erityiskiitosta tuli alkupaloista. Jälkiruoille ei tällä kertaa jäänyt tilaa. Ihana saada Itä-Helsinkiin hyviä uusia ravintoloita!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.09.2014
Arvosana: -1

Kävimme syömässä Puotilan kartanoravintolan ensimmäisessä sunnuntaibuffetissa. Tämä oli myös ensimmäinen kertamme uusittussa kartanossa.

Kartano on uusittu kauniisti, pinnat kiiltävät ja tunnelma on mukava. Sisätilat taitavat olla jo valmiit, näemmä kartanon merenpuoleiselle sivustalle on vielä tulossa uusi terassi.

Ruokailijoita oli jokaista sorttia ja pöydissä näkyi niin pikkutakkeja kuin pyöräilyvarusteita. Myös lapsia oli paikalla ihan pienistä teini-ikäisiin. Näin myös yhdet vaunut, joissa pieni nukkui vanhempien syödessä. Eli ravintolaan mahtuu rattaiden kanssa. Tämä vaikuttaa tyylikkyydestään huolimatta olevan paikka, johon kaikki ovat tervetulleita.

Henkilökuntaa tuntui olevan tarpeeksi ja saimme hyvää ja nopeaa palvelua. Miljöö on siis juuri kohdillaan. Ruokaakin sunnuntaibuffassa riitti, jälkiruokaa "jouduin" hakemaan kahdesti ja silti juustot jäivät väliin. Lapsille oli omat lämpimän ruuan vaihtoehdot, jotka kelpasivat ainakin meidän pöydässä istuville.

Itse pidin eniten buffetin alkupaloista. Varsinkin patee, leipäkakku ja lohi olivat hyviä. Sen sijaan lämmintä ruokaa oli vain kolmea lajia (jollei lasten lihapullia tomaattikastikkeessa, broilerinsiipiä ja pastaa lasketa). Aikuisten valikoimassa oli broileria, juustoista kasvismunakasta sekä riisiä ja kasviksia. Kyllähän näistäkin täyteen tuli. Silti olisin kaivannut jotain lisää. Ehkä edes keitettyjä perunoita (vaikka kylmää perunasalaattia kyllä löytyi), ehkä myös jonkin lihaisamman vaihtoehdon.

Toisaalta buffa maksoi aikuisilta 25 euroa ja yli 4-vuotiailta lapsilta 10 euroa, joten jonkin kai se raja pitää valikoimassa vetää.

Hyvin positiivinen mielikuva minulle kaiken kaikkiaan jäi tästä paikasta. Emmeköhän käy toistekin.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 25€ Lisätty: 15.09.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Puotilantie 7, 00910 Helsinki - Reitti
029 1938801
http://www.puotilankartano.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita