Opens at 12:00

Ravintola Gurans

Betyg 4.2 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (95)

Gurans on usein perjantailounaan kohteena, eli lounaslista on tullut tutuksi. Aika perusnepalilaista ruokaa, maut ei juurikaan yllätä, mutta sen minkä Gurans tekee, se tekee aika hyvin...laatu on vakaa! Salaattipöytä voisi olla hieman parempi ja siistimpi, nyt se on yhden aikaan yleensä jo hieman väsähtänyt. Jälkkäriksi nepalilaista maitoteetä maksutta, kannattaa maistaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 13.08.2017
Betyg: 0

Tätä paikkaa on vaikea olla kehumatta. Rauhallinen ja tilava jopa ruuhka-aikoina ja ruoka on erittäin hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 07.07.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Lounaaseen kuuluu salaatti, leipä, pääruoka ja tee/kahvi. Nälkäiseksi ei jää ja ruoka on erittäin hyvää. Palvelu on ystävällistä, vaikkakin vähäpuheista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 11.01.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Erittäin hyvää nepalilaista ruokaa ja runsaat annokset. Loistava hinta-laatusuhde. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 06.06.2016
Betyg: 0

Käymme täällä usein hakemassa take away -annokset. Mielestäni palvelu on aina ollut keskivertoa parempaa. Eilen kun odottelin annosten valmistumista, työntekijä tarjoili minulle ystävällisesti inkivääriteetä pöytään (vaikka tässä usein itsepalvelu). Pienet teot ilahduttavat.

Ruoka on aina ollut mielestäni erittäin hyvää. Annoskoot ovat todella runsaat, syön aina kaksi kertaa yhdestä take away -annoksesta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 13.05.2016
Betyg: 0

Tavallista selvästi luotettavampi nepalilainen perusravintola, jossa palvelu on mutkatonta ja nopeaa vaikka paikka olisikin lounasaikaan täynnä. Annokset ovat todella kookkaita, joskus jopa ihan oikeasti maukkaita.

Plussaa lounaan kasvisvaihtoehdoista, vaikkakin vegaanille on jotakin tarjolla vain tiettyinä päivinä lounasaikaan. Salaattipöytää ei täydennetä riittävän huolellisesti tai usein, ja se on usein sotkuinen lounastajien jäljiltä. Lounasta tulee haettua täältä useammin kuin jostakin muualta.

Varsinaiselle listalle saisi lisätä vegaanisia vaihtoehtoja - nyt ne pitää hakea ilta-aikaan toisista ravintoloista.

Aikaisemmin lounasaikaa hallinneet kaljaveikot vaikuttavat kadonneen ruokailijoiden tieltä, mikä on mukavaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 01.12.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounastesti.

Melkein naapurissa kun ollaan, niin oli pakko käydä testaamassa.
Sijainti ei ole mikään kaikista idyllisin manskun varrella. Sisustus pienen päivityksen tarpeessa. No ei mitään kovin vakavaa kuitenkaan. Ruuhkaa Guranssissa ei lounasaikaan tuntunut olevan.

Lounaslistalta valikoitui butter chicken tulisena, joka on yksi lempiannoksistani intialaisissa/nepsuissa. Joten odotukset ovat aika korkealla.
Hetken ruokaa joutui odottamaan, mutta oli ehdottomasti odotuksen arvoinen. Butter chicken oli todella hyvä, kastikkeessa oli runsaasti makua ja myös sitä pyydettyä tulisuutta. Kananpalat olivat reunoilta kivan rapsakat, mutta silti mehukkaita. Yksi parhaista butter chicken annoksista koskaan.
Raita oli myös hyvä, ei liian makea niinkuin monissa muissa paikoissa. Myös naan oli rapsakka ja hyvänmakuinen. Dal oli aika peruskauraa, mutta en olekaan mikän kova dalin fani.

Pitää käydä vielä pari kertaa illallisella, niin saadaan todellinen taso selville. Alku ainakin lupaa hyvää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 17.09.2015
Betyg: 1

Erinomaisella paikalla sijaitseva Gurans tarjoaa kasvissyöjällekin herkullisia lounasannoksia. Palvelu on aina yhtä ystävällistä ja annokset saa halutessaan sekavihanneksillakin. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 17.09.2015
Betyg: 0

On hämmästyttävää kuinka identtisiä Helsingin nepalilaiset ovat. Gurans ei poikkea muista, ei hyvässä eikä pahassa. Nan-leipä oli juuri uunista tullutta ja ihan ok. Tikka masala -kana olisi voinut olla hieman enemmän Nepaliin johdattelevaa. Nyt siitä oli tarjolla Suomi-versio, joka oli turhan mauton. Muuten Gurans on hyvä vaihtoehto varsin köyhällä lounasvyöhykkeellä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 11.09.2015
Betyg: 0

Hey there! ! i was on lunch on friday it was very delicious. atmosphere was very soothing and calm. i found waiter speaking in very good English and cheerful throughout. i would recommend to cheek out once.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 07.08.2015
Betyg: 0


Läge

Mannerheimintie 168B, 00300 Helsinki - Route
09 4546181
http://www.ravintolagurans.fi/