Mesmer

3 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Ravintola: Naughty BRGR Burgereita

Söin Naughty Burgerin kahdella pihvillä, lisukkeena bataattiranskalaiset chipotle dipillä sekä limu.

Itse burgerin maku oli ok ja pihvissä ei mitään valittamista. Kastiketta yms oli todella paljon ja sitä suorastaan roiskui joka paikkaan joka teki käsin syönnistä hankalaa ja sottaista. Sämpylä oli hyvin pehmeä ja erilainen kun muualla, mutta se käytännössä liukeni kastikkeiten ja pihvin sekaan joka ei auttanut sottaisessa vaikutelmassa. Annoskoko oli hyvä ja nälkä kyllä lähti. Lisukkeiten maku oli ok mutta ei mitään erikoista.

Kalustus oli fiiniä, mutta kaikesta muusta tuli mieleen kuin olisi ollut syömässä huoltoasemalla. Esillepano oli hyvin pelkistetty, burgeri oli nenäliinan välissä ja servettinä toimi joka pöydässä ollut talouspaperirulla. Ei pöytiin tarjoilua. Lisukkeiten hinnat olivat todella korkeat, erityisesti kun palveluakaan ei juuri saanut. Kokiskin tarjoiltiin suoraan tölkistä.

Tiivistettynä: ruoka ja palvelu on kuin kävisi grillillä tai huoltoasemalla mutta hinnat on luksusburgerijointin mukaiset. Palveluun ja puitteisiin/esillepanoon pitäisi panostaa jotta rahoille saisi vastinetta tai hinnoista pitäisi kadota 50%.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 28.02.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Gurans nepalese cuisene

Lounasaikaan kävin syömässä lammasta. 9€ hintaan sisältyi kahvi, perus salattibuffet, isohko annos sekä naan-leipä. Ruoka oli maittavaa ja annoskoko hyvä. Tunnelma oli rauhallinen vaikka paikka oli käytännössä täynnä. Tähän hintaan ei juuri parempaa voi enää odottaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.02.2018
Arvosana: 0

Ravintola: O'Learys Forum amerikkalaista

Palvelu pelasi, burgeri tuli kohtuu nopeasti pöytään. Sämpylät olivat niin kuivia ja kovia että syömiseen olisi tarvinnut taltan. Annos meni vaihtoon, uusi annos oli jo syömäkelpoinen. Burgeri oli pieni eikä sitä voinut oikein gourmetiksikaan luonnehtia makunsa ja koostumuksensa puolesta. Lisukkeena olleet ranskalaiset olivat täysin mauttomia ja maustamattomia kummassakin annoksessa.

Palvelussa ei ollut valittamista, päin vastoin tarjoilijaa kävi hiukan sääliksi, ei selkeästi ollut ensimmäinen kerta kun keittiössä ei laadunvalvonta toimi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 22.02.2018
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit