Suljettu nyt

Nepalilainen ravintola Bandipur

nepalilaista
Arvosana 4.1 / 5

Arvostelut (13)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Teollisuusalue ja nepalilainen kohtaa sisustuksen suhteen.

Ruoka on syötävää, mutta ruokaa syödessä huomaa helposti että on hieman veteen sekotettu curry, sillä lopputulos on varsin mauton.
Jos siis haluaa makua ruokaan niin pitää chilillä koittaa tehostaa.
Harmittaa sillä itse maut ovat muuten kohdillaan, valmis vaikka maksamaan hieman ekstraakin että saisi hyvän nepalilaisen ruuan tällä seudulla.

Lounasaikaan miinuksena saattaa olla ongelmia naan leivän kanssa, joka on aina loppunut kesken kun olen käynyt syömässä.

Buffassa kumminkin reilu ruokatarjota, lassia sekä kesällä terassi joka on iso plussa.

Pienellä parannuksella voisi nousta helposti paljon paremmaksi lounaspaikaksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 28.08.2015
Arvosana: 0

Lounas jätti kasvissyöjän pettyneeksi: tuntui että mixed vegetables -annos oli tehty pakastevihanneksista (porkkanat paljastavat! ). Riisin seassa oli herne-maissi-paprika -sekoitusta: miten ihmeessä nepalilaiseen ruokaan voi saada näin hätäisesti kyhätyn vaikutelman? Maku oli ihan kunnossa, mutta raaka-aineet olivat ankeita.

Kanssani syöneet tuskailivat annoksien loppumista kesken, mutta odottelemalla he saivat kuitenkin maistaa kaikkea haluamaansa.

Terassista iso plussa, auringonpaisteessa oli mukava istuskella!

Liike-Käpylän lounastarjonta ei laadultaan päätä huimaa, eikä Bandipur valitettavasti nostanut matalaa rimaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 18.08.2015
Arvosana: 0

Mahtava löytö auton huoltoa odotellessa. Hinta-laatu suhde on kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.07.2015
Arvosana: 0

Täysin uusi tuttavuus Käpylän-alueelta. Erittäin hyvä ruokatarjoilu, ainakin lihan syöjälle, ja kohtuullinen hinta. Jäi erittäin hyvä mieli luonaasta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 24.04.2015
Arvosana: 0

Kävin lounaalla yhden maissa iltapäivällä. Varmaankin ajankohdasta johtuen jo ruuat hieman lopussa ja (puolitettua) naan-leipää sai tovin odotella. Ruoka oli keskivertoa, valikoima yllättävän laaja. Kasvispääruoka oli pienesti tarjolla, mutta kivasti sitä oli kuitenkin vielä jäljellä. Dalista plussaa. Buffet-ruuaksi hinta hyvinkin kohdallaan. Paikka on erittäin hyvä lisä alueen lounastarjontaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.04.2015
Arvosana: 0

Oma suosikkini on paneer kotijuusto riisillä ja naan-leipä. Hintaan kuuluvalla mangolassilla voi joko tasata makuja tai sen voi juoda jälkiruokana. Maisemat eivät ole parhaat mutta ravintola on siistimpi ja valoisampi kuin moni keskustan nepalilainen. Kesällä myös terassi ja parkkipaikka löytyy varmasti läheltä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.11.2014
Arvosana: 0

Käytiin syömässä groupon-diili ja ravintola oli oikein positiivinen kokemus. Pääruuat (kasvisvaihtoedot) olivat erinomaisia ja annoskoko suuri. Jälkiruokana erinomainen lassi. Ainoastaa alkukeitto oli hieman mauton. Suosittelen kaikin puolin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 23.09.2014
Arvosana: 0

Groupon-diilillä kävimme syömässä oikei kelvollisen menun. (Popadomit,Alkukeitto,pääruoka,jälkiruoka,naan-leipä) Alkukeitot (kookoskasvis ja yrttikana) jäivät vaisuksi, mutta loppua kohti parani. Pääruoka tulinen kana oli eriomaista, ja annokset erittäin reilun kokoisia. Kaikkea ei jaksanut syödä. Naan-leipä oli tuoretta ja ihanaa! Alkuillasta paikalla ei ollut muita kuin me, joten paikka varmaankin suositumpi lounastajien keskuudessa.Paikka on varsin iso, joten isommallakin porukalla mahtunee.Sijainti on syrjäinen, mutta silti kävelymatkan päässä esim. Käpylän asemalta. Mukavan kokoinen terassi edessä. Erittäin hyvä ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 26.08.2014
Arvosana: 1

Kerrassaan loistava paikka kokoontua ryhmän kanssa lounaalle.

Kotisivut internetissä olisivat paikallaan. Toivottavasti tekevät ne pian.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.08.2014
Arvosana: 0

Lounaan ruuanlaatu vastaa hyvää (ellei jopa erinomaista) nepalilaista ravintolaa ja hinta-laatusuhde on erinomaisen hyvä. Salaattitiski perus köykäinen mutta eihän sitä juuri kukaan näissä paikoissa taida oikein syödä kun itse pääruoka on maukasta ja hyvin maustettua. Tarjolla 3 liha/kala vaihtoehtoa, lammas, kana, katkarapu ja yksi kasvisruoka ja perinteinen papukastike sekä raita. Ruuat vaihtuvat päivittäin näillä variaatioilla. Riisi paistettuna että keitettynä. Mangolassi, naan-leipä, keitto, kahvit kuuluvat myös lounaaseen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 06.08.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Niittyläntie 2, 00620 Helsinki - Reitti
0449745770
http://bandipur.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita