Suljettu nyt

Ravintola Maku

lähiruokaa, lounasta
Arvosana 4.4 / 5

"Pieni ja sympaattinen Ravintola Maku tarjoilee raikasta, käsintehtyä lähiruokaa Porin kauppahallissa. Tarjolla arkisin vaihtuva lounasbuffet sekä tietysti herkullisia annoksia listaltamme.

Lisäksi meiltä saat suolaisia ja makeita leivonnaisia, itsetehtyä raakasuklaata, kahvia ja teetä kauppahallin aukioloaikona. Viinimestarimme tarkkaan valikoimat viinit ja pienpanimo-oluet sopivat tiedostavallekin herkkusuulle.

Keittiömme nojaa vahvasti suomalaiseen luontoon ja skandinaaviseen ruokakulttuuriin. Käytämme tarkkaan valikoitujen lähitilojen tuotteita, metsän antimia sekä luomutuotteita. Valmistamme kaikki ruoat alusta asti itse ja raaka-aineet saamme pääosin Kauppahallin muilta kauppiailta. Ruoanvalmistuksemme kautta tahdomme välittää ihmisille ekologista viestiä ja aitoja makuelämyksiä. Kasvissyöjät ja erityisruokavaliot huomioidaan päivittäin.

Makukeittiön syvin idea on tarjota puhdas ja makoisa vaihtoehto porilaiseen ravintolakulttuuriin."


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka oli todella mautonta karjarannan makuravintolassa. Asiakaspalvelu ok. Salaattivalikoima oli hyvä, mutta tosiaan ruokaa voisi maustaa vähän paremmin. Oltiin kaverin kanssa todella pettyneitä, sillä aikaisemmin ruuat ovat olleet todella hyviä, tähän verrattuna.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.12.2014
Arvosana: 0

Pari kuukautta sitten löysin tämän mainion lounaspaikan. Käynyt syömässä kauppahallin pisteessä. Loistavaa palvelu ja hyvää ruokaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 04.11.2014
Arvosana: 0

Olin syömässä uudessa Karjarannan Maku-ravintolassa, käynyt ehkä 5 kertaa. Hinta siis 8,9, lomake ei hyväksynyt pilkkua äsken siksi kirjoitin 9. Ruoka oli hyvää mutta tarjoiluhenkilökunta liian kiireistä. Yhdellä kerralla minua pyydettiin väistämään kun otin tarjotinta, tänään toinen tarjoilija ei jaksanut odottaa kun otin kahvia vaan otti pannun ja kaatoi toiselle asiakkaalle kuppiin suoraan. Nähtävästi tarjoilijat eivät ymmärrä että jotkut voivat olla esim. liikuntarajoitteisia ja kaikki toimenpiteet eivät suju kuin nappia painamalla. Tämä tilanne syntyi niin että laskin pannun kädestäni koska tunsin kipua ja halusin vaihtaa käteen jossa ei tunnu kipua. Tarjoilija nappasi pannun salamannopeana kun laskin sen ja päätin tulla myöhemmin hakemaan kahvia etten anna liian vihaista palautetta. Vain terveille ja vahvoille tätä paikkaa voi siis suositella, itse en enää mene kun tunnen olevani vain tiellä siellä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.09.2014
Arvosana: -2
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.08.2014
Arvosana: 0

Jazzeilta tänne lounaalle hieman pelonsekaisin odotuksin, että onko täynnä. Ei ollut, sillä tänne ei osu vahingossa. Ravintola sijaitsee Kauppahallin keskirivin perällä ja asiakaspaikkoja on ehkä 30.

Ei tämä ole mikään gourmet, vaan rehellisesti ja aidosti tehtyä ruokaa. Keittolounaan lohikeitto oli viimeisen kuukauden aikana syödyistä viidestä lohikeitosta paras. Ja mikä parasta (pahinta), tämä on aitojen porilaisten suosima paikka. Ekstiätuanoini...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 20.07.2014
Arvosana: 0

Hyvä palvelu ja hyvä ruoka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.07.2014
Arvosana: 0

Porin kauppahallin piilossa sijaitseva mahtava lounasruokapaikka! Paikka on vaikea löytää eikä hirveästi itseään mainosta, joten jää varmasti monilta matkaajilta huomaamatta! Asiakaspalvelu ja ruoan laatu erittäin hyvää. Tilat tunnelmalliset ja siistit. Jos poikkeat Porissa, suosittelen lämpimästi käymään tässä paikassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 03.07.2014
Arvosana: 0

I often come to have lunch or a cup of coffee here, never been disappointed yet. Sometimes foods are a little to salty though acceptable.
Way to go!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 03.04.2014
Arvosana: 0

Kiva paikka Porissa :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.01.2014
Arvosana: 0

Hyvät maut kohdillaan! Tofucurry mukavan lempeä, chilikanassa sopivasti potkua. Silleille plussaa!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 89€ Lisätty: 31.12.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Yrjönkatu 12, 28100 Pori - Reitti
045 112 76 75
http://www.ravintolamaku.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita