naminami71

15 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (15)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: MAKOLA MARKET

Vahvoja, oikeita makuja! Tutustumiskäynti asetti odotukset korkealle: mausteita käytetty hyvin ja valikoima lounastajalle vähintäänkin riittävä. Tänne on mentävä uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 28.10.2015
Betyg: 10

Upeaa sushia ja kasvissyöjän nuudeli yllätti. Sushit tuoreita, kauniita ja veivät kielen mennessään. Wakame-sushi pääsi loppumaan, mutta ei huolta, tarjotin täydennetty parin minuutin kuluttua. Nuudeli kasviskastikkeessa oli viedä kielen mennessään - parasta mitä olen tähän mennessä saanut. Kiireisimpään lounasaikaan pöydät täynnä, kannattaa mennä vähän aiemmin tai vähän myöhemmin. Hyvät viinit.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 09.10.2015
Betyg: 0

Restaurant: Coconut Street

Fresh and inspiring experience! We have visited couple of times and tasted curry, vietnamese meatballs with bread, kinilaw and kimchi soup. And their very good coffee. Their curry is popular for reason, and next time I´d like to taste pho-soup. Tasted kinilaw first time, and it´s one of my life time favorites. Everything is fresh and made with care.
Seats might be taken, but there is place to sit upstairs, friendly stuff will advice you.
Their menu is changing every day, so better check the facebook-pages.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.07.2015
Betyg: 0

Lounasbuffet 9,5 e - vaikea valita! Konsepti muuttui ja nyt lounas (kala- ja useampi lihavaihtoehto) valitaan buffet-pöydästä. Pyynnöstä paistetaan leikkeet, kuten ennenkin.
Konseptin vaihto vähensi rasvan käryä, mutta myös touhukasta menoa ja meininkiä tiskin takana - jollainen ripeäliikkeinen palvelu on harvinaisuus tässä maassa. Itse tykkäsin siitä, että työntekijöitä on paljon, mutta vielä en ota kantaa, onko muutos hyvä vai huono.

Rekkakuski ei jää nälkäiseksi, kuten edellä todettu, mutta ei ituhippikään riudu.

Salaattipöydästä on viime aikoina löytynyt paitsi tuoreraasteet ja vihersalaatti, myös jättipapusalaatti ja itse tehtyä perunasalaattia sekä kikherneet, usein myös fetasalaatti.
Nämä ovat olleet maukkaita ja tuntuisi, että tässä paikassa olisi osaamista kehittää tätäkin puolta - mutta asiakaskunta ehkäpä arvostaa enemmän sitä perinteistä pääruokaa. Lisäksi tarjolla alempana hämmästeltyjä maisseja, kuivattua sipulimurskaa, jalopenosiivuja, auringonkukan siemeniä.
Tänään buffeessa uskomattoman hieno turkkilainen häränlihapata vei voiton. Liha suli suussa ja munakoisoisen kastikemeininki oli niin hyvää, että harvoin saa.
Muuten tarjolla oli leivitettyä kalaa (hyvää - mutta listassa kyllä pitäisi mainita, että mitä kalaa : D. Yleensä olen syönyt kuhaa tai ahventa), lihapullia, kanafile (huonosti kypsennetty!), perinteisimpiä lihakastikkeita ja kanapastaa.
Pizzapalat lämpölampun alla ovat viime aikona olleet jotenkin vaisuja tai huolimattomia. Ainakin muistelisin, että joskus oli parempia.
Käymisen arvoinen paikka.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 03.01.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Maku

Hyvät maut kohdillaan! Tofucurry mukavan lempeä, chilikanassa sopivasti potkua. Silleille plussaa!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 89€ Tillagt: 31.12.2013
Betyg: 0

Restaurant: Fafa's Sörkka

Tuoretta ja raikasta. Meze-annos oli houkuttelevan värikäs ja selvästi tuoreet, ok raaka-aineet. Jostain syystä odotin mausteisempaa, yllättävämpää tarjoomusta. Tsatsiki ja hummus hyviä, mutta jotain puuttui, mitä? Munakoiso loistavasti paahdettu... jotain kaipasi. Seuralaisen Chili-Kana oli todella chilinen, ok-kastike, tuore. Alkupaloiksi tiskiltä hyviä oliiveja ja korppusiksi paahdettuja falafel-leivän paloja, jotka ilahduttivat.
Menemme toisenkin kerran.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 22.12.2012
Betyg: 0

Restaurant: Danphe

Maistuva keikka. Otettiin Danphe Special Chicken ja Paneer Tikka, kauniin väriset, maukkaat annokset. Syyskuun alussa tai elokuun lopussa kun kävimme, joku vegeannoksista ei ollut samaa tasoa kuin tavallisesti - en nyt harmikseni muista, mikä. Nyt tilanne oli ainakin näiden ruokalajien osalta herkullinen. Paikan tarjoilija opettelee hauskasti suomea ja on kyllä ystävällinen ja palvelualtis. Salaatti perus-jäävuori-tomaatti-kurkku - ihan raikas, mutta yllätyksetön. Mielestäni siinä saisi olla vaikka marinoitua sipulia seassa tms. - joskus kauan sitten mielestäni olikin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 25.09.2012
Betyg: 0

Restaurant: Kapinakokki

Kapinakokki on taas auki. Tuuletusputkiston remontti kesti 10 kuukautta, vaan eipä tartu enää rasvankäry vaatteisiin. Salaattipöytä mielestäni kohentunut entisestä ja tänään herkullinen kukkakaali-parsakaaligratiini. Leikkeleet ja pihvit maukkaita.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 16.11.2011
Betyg: 0

Restaurant: Danphe

Hienoa, että täältä saa myös lounasta! Herkullinen fish korma, josta erottuivat ainekset ja ihan ok kana - joka ehkä olisi voinut olla chilisempää. Alueen kirkkaasti paras lounas.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 31.08.2011
Betyg: 0

loistavia vapaksia: paahdettua paprikaa & kesäkurpitsaa, humus & vihannessuikaleet, vegemakkaratulisessa kastikkeessa. suosittelen. juuri puristettu appelsiinimehu oli turhan lämmin, josta miinusta. paikan ilmapiiri mielyttävä, rauhallisesti keskustelevia seurueita. tänne ehdottomasti uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 10.05.2011
Betyg: 1


Bilder


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites