Opens at 09:00

Ravintola Maku

Rating 4.4 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka oli todella mautonta karjarannan makuravintolassa. Asiakaspalvelu ok. Salaattivalikoima oli hyvä, mutta tosiaan ruokaa voisi maustaa vähän paremmin. Oltiin kaverin kanssa todella pettyneitä, sillä aikaisemmin ruuat ovat olleet todella hyviä, tähän verrattuna.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.12.2014
Rating: 0

Pari kuukautta sitten löysin tämän mainion lounaspaikan. Käynyt syömässä kauppahallin pisteessä. Loistavaa palvelu ja hyvää ruokaa.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 04.11.2014
Rating: 0

Olin syömässä uudessa Karjarannan Maku-ravintolassa, käynyt ehkä 5 kertaa. Hinta siis 8,9, lomake ei hyväksynyt pilkkua äsken siksi kirjoitin 9. Ruoka oli hyvää mutta tarjoiluhenkilökunta liian kiireistä. Yhdellä kerralla minua pyydettiin väistämään kun otin tarjotinta, tänään toinen tarjoilija ei jaksanut odottaa kun otin kahvia vaan otti pannun ja kaatoi toiselle asiakkaalle kuppiin suoraan. Nähtävästi tarjoilijat eivät ymmärrä että jotkut voivat olla esim. liikuntarajoitteisia ja kaikki toimenpiteet eivät suju kuin nappia painamalla. Tämä tilanne syntyi niin että laskin pannun kädestäni koska tunsin kipua ja halusin vaihtaa käteen jossa ei tunnu kipua. Tarjoilija nappasi pannun salamannopeana kun laskin sen ja päätin tulla myöhemmin hakemaan kahvia etten anna liian vihaista palautetta. Vain terveille ja vahvoille tätä paikkaa voi siis suositella, itse en enää mene kun tunnen olevani vain tiellä siellä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 12.09.2014
Rating: -2
     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.08.2014
Rating: 0

Jazzeilta tänne lounaalle hieman pelonsekaisin odotuksin, että onko täynnä. Ei ollut, sillä tänne ei osu vahingossa. Ravintola sijaitsee Kauppahallin keskirivin perällä ja asiakaspaikkoja on ehkä 30.

Ei tämä ole mikään gourmet, vaan rehellisesti ja aidosti tehtyä ruokaa. Keittolounaan lohikeitto oli viimeisen kuukauden aikana syödyistä viidestä lohikeitosta paras. Ja mikä parasta (pahinta), tämä on aitojen porilaisten suosima paikka. Ekstiätuanoini...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 20.07.2014
Rating: 0

Hyvä palvelu ja hyvä ruoka!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.07.2014
Rating: 0

Porin kauppahallin piilossa sijaitseva mahtava lounasruokapaikka! Paikka on vaikea löytää eikä hirveästi itseään mainosta, joten jää varmasti monilta matkaajilta huomaamatta! Asiakaspalvelu ja ruoan laatu erittäin hyvää. Tilat tunnelmalliset ja siistit. Jos poikkeat Porissa, suosittelen lämpimästi käymään tässä paikassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 03.07.2014
Rating: 0

I often come to have lunch or a cup of coffee here, never been disappointed yet. Sometimes foods are a little to salty though acceptable.
Way to go!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 03.04.2014
Rating: 0

Kiva paikka Porissa :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.01.2014
Rating: 0

Hyvät maut kohdillaan! Tofucurry mukavan lempeä, chilikanassa sopivasti potkua. Silleille plussaa!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 89€ Added: 31.12.2013
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Yrjönkatu 12, 28100 Pori - Route
045 112 76 75
http://www.ravintolamaku.fi

Options