Unknown

Kirjaston kahvila

Rating 3.6 / 5

Reviews (3)

Kävin pitkästä aikaa. .. Jotain on tapahtunut, ruoka on muuttunut. Keskivertoa, jopa mautonta. Kahvilapuolen tarjonta pysyy muuttumattomana ja niukkana. Aineksia olisi enempäänkin, kun sijainti on hyvä ja asiakkaita riittää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.10.2016 View previous reviews (3)
Rating: 0

Todella ihana ja rauhallinen paikka. Meteliä ei ollenkaan, ja pöydässä saa istua vaikka koko päivän tekemässä töitä, tilaa on aina. Myös ainut paikka Porissa johon sai ottaa taskumallisen koiranpennun sylissä mukaan. Parasta on ilmainen santsikuppi kahvia ja mukava rauhallinen palvelu. Hyvällä tavalla vanhanaikainen paikka!
Lounassalaatti on todella hyvä, hiukan hintava. Kahvilapuolen ruokien suhteen vähän suppea tarjonta ainakin kasvisvaihtoehtoja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 22.10.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olen käynyt jonkun verran kahvilla ja muutaman kerran lounaalla ja ruoka on ollut sekä hyvää että tunnistettavissa ollutta ruokaa, mikä jo itsessään on positiivinen asia Porissa :) Lisäksi salaattipöydän aineksista saa tehtyä kreikkalaisen fetasalaatin oliiviöljyä myöden. Ja se (vehnä)jauhoton mantelikakku on ihan must! Täällä on otettu huomioon myös erityistoiveitani.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.07.2013
Rating: 0

Location

Gallen-Kallelankatu 12, 28100 Pori - Route
http://www.pori.fi/kirjasto/kirjastonkahvila.html