Suljettu nyt

Skiffer Liuskaluoto

pizzaa
Arvosana 4.1 / 5

Liuskaluodon Skiffer on avoinna purjehduskauden 1.5 alkaen.
Liuskan italialaisia serkkuja pizzoja tehdään moneen makuun.
Liuskat ovat erilaisia, monen – ja meidän – mielestä parempia.
Ken raaka-aineita säästää, hän makuja pelkää – me emme.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (33)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erinomaista pizzaa aurinkoisella terassillla merituulen puhaltaessa! Itämeriliuska ei tuottanut pettymystä - kodikkaita makuja eksoottisemmassa muodossa. Terassin Dj soitti rentoa ja hyvää musiikkia, palvelu oli muutenkin ystävällistä. Tänne tullaan uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 07.09.2017
Arvosana: 0

aivan ihana tunnelma, letkeän reggea musiikin tahdissa oli mukava syödä oikein erinomaisia liuskoja. Hieman pieniä joten siitä miinusta. Elämyksellistä kuitenkin ajaa veneellä saareen pizzalle :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 05.08.2016
Arvosana: 0

Kuten tietänette, parin minuutin venematkan päässä Kaivarista on idyllinen Liuskasaaren ja Uunisaaren yhdistelmä. Auringonpaisteisena kesäpäivänä lokkien ehtiessä näykkäistä naapuripöydän liuskan jämiä ja merimaisemia katsellessa ajatukset eivät varmasti karkaile talven Pattayan reissuun. Tässä ja nyt on aika hyvä olla. Skiffer on jo muutaman vuoden ajan tarjonnut pizz… anteeksi, liuskojaan nälkäisille veneilijöille ja tavan maakravuille. Totuuden nimissä liuskat erottaa pizzoista vain niiden soikea muoto. Aiemmin kenties myös rohkeahkot makuyhdistelmät, mutta niitä on sittemmin näkynyt muidenkin ravintoloiden valikoimissa.

Tilaamani Chili con carne (jauhelihaa, cheddaria, avokadoa) tuli täydestä terassista huolimatta pöytään nopeasti. Maku oli jälleen ensiluokkainen ja ryhdikkäästi samassa linjassa aiempien kokemusteni (sekä täältä että Erottajalta) kanssa. Koska tilat ovat ulkona, on selvää, että joka sään paikka Skiffer ei ole. Hyvään säähän pieni merimatka ja chillailu saarilla kuitenkin sopii kuin vuohenjuusto ja mansikat seuralaiseni liuskaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 22.07.2015
Arvosana: 4

Herkulliset pizzat. Kävimme testaamassa mainetta keränneet pizzat, ja täytyy myöntää, että niitä ei ole turhaan kehuttu!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.07.2015
Arvosana: 0

Liuskalla lapsen kanssa. Jaoimme Soignonin (vuohenjuusto, mansikka, pinjansiemen, rucola). Pizza oli freesin makuinen: täytteitä oli sopivan vähän, raaka-aineet laadukkaita ja yhdistelmä toimi hyvin. Pizzapohja oli helposti murustuva, mutta muuten maukas. Jälkiruuaksi todella suklainen artesaanijäätelö, joka tyydytti suklaahimon tehokkaasti. Jäätelömakuja voisi olla useampia, ainakin tällä kertaa suklaa oli ainoa vaihtoehto. Skifferiä voi suositella rentoon kesäpäivään, jolloin pizzaa voi sulatella tekemällä kävelyn aallonmurtajaa pitkin Uunisaaren puolelle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 19.07.2015
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.06.2015
Arvosana: 0

Kaduilla mainetta niittäneitä pizzoja täytyi testata kun paikka sattui kohdalle. Palvelu oli rentoa baari-tyyliä. Pizzat oli selvästi tehty laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista. Pohja oli ehkä omaan makuuni aavistuksen pehmeä, mutta maukas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 03.10.2014
Arvosana: 0

Klassikkopitsan uusi tuleminen. Ravintola l. käytännössä terassi sijaitsee saaressa joten veneettömän tulee matkustaa paikalle lautalla(6 €). Yleisilme nukkavieru ja ahtaahko, näkymät myös rannan suuntaan avomeren asemesta, meh. Ruoka tilataan ja maksetaan kassalla ennen ruokailua.

Päädyin hyvien ja sopivan niukkojen vaihtoehtojen joukosta vähemmän innovatiivisesti KAA 3 -pizzaan. Kyseessä siis kinkku/ananas/aurajuustojööti, jonka raaka-aineet etnisten paikkojen tarjoomuksia laadukkaampia. Koko sopiva ja pohja asiallinen mutta naapurin Surf & Turf kyllä maistui paremmalta runsaasta chilistä huolimatta.

Hyvää pizzaa mutta hinta/laatu-suhteeltaan parempia kokemuksia on tarjolla muualla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 13.08.2014
Arvosana: 1

Kalaliuska oli hyvä, plussaa siitä, että ei ollut rucolaa vaan pinaattia.
Jonoa oli mutta siihen tiedettiin varautua.
Pöytiin tarjoilija oli mukava ja iloinen. Samaten kun piipahti takapihalla, niin näki keittiöön, jossa kokki lauloi Princen "Kiss"-biisiä ja jammaili töitä tehdessään. Kiva kesäfiilis koko paikassa ja henkilökunnan hyvä meininki välittyi asiakkaallekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.07.2014
Arvosana: 0

Pizza 16€ + lautta 6€. Kallista, mutta ihan älyttömän hyvät pizzat. Menee Helsingissä top5 pizzerioihini. Upea miljöö.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 23.05.2014
Arvosana: -4


Sijainti

Liuskaluoto, 00140 Helsinki - Reitti
0102717013
http://www.skiffer.fi/liuskaluoto/index.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita