Avautuu 09:00

Cafe Bar 52

Arvosana 4 / 5

Arvostelut (24)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Jos on nälkä, niin tänne kannattaa tulla syömään. Omaan makuun sopivaa sapuskaa löytyy lähes joka päivä. Monesti salaattipöydästä löytyvä itsetehty etikkakurkku sekä sillipöydästä löytyvä tonnikalatöhnä ansaitsevat erikoismaininnan. Talon salaattikastikkeet myös toimivat mainiosti. Virallisten pääruokien lisäksi lähes aina on myös tarjolla jotain ekstraa jota edelliseltä päivältä on jäänyt yli. Tänne on mukava tulla yksinkin syömään, koska tiskiltä löytyy myös mainittava määrä lukemista moneen makuun. Reippaan kokoisesta ja käteensopivasta kahvimukista myös propsit kotiin. Kaloreita voi mennä laskemaan jonnekin muualle, mutta tänne kannattaa tulla syömään hyvää kotiruokaa. Arvostan tasaisen hyvää ja varmaa suoriutumista alkusalaatista kahviin asti ja silti hilaamatta hintaa pilviin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 15.04.2015
Arvosana: 0

Pakko oli testata lounas, kun moni kaveri oli kehunut. Ruoka oli todella hyvää mutta henkilökunta oli todella outoa. Vanha mummo (omistaja ?) kyykytti alaisiaan siihen malliin että pahaa teki. Kyllä ammattilaisen pitäisi ymmärtää ettei asiakkaiden aikana tiuskita, pitäisi puhuttelun takahuoneessa jos tarvetta on. En mene uudestaan, jäi huono fiilis paikasta.i

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 02.09.2014
Arvosana: 0

Lauttasaaressa on monia laadukkaita lounaspaikkoja mutta Bar 52 on ehdoton suosikkini. Tämän parempaa kotiruokaa en ole saanut juuri mistään! Valinnanvaraa on runsaasti ja kaikki on erittäin maukasta. Ruoka ei ole sieltä kevyimmästä eikä trendikkäimmästä päästä mutta perinteisen laadun ystäville tämän on täyden kympin paikka. Ravintola on tilava ja sisustuksessa löydetty onnistuneesti menneiden aikojen tunnelmaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 03.06.2013
Arvosana: 0

Hiilihydraatti.
Lauttasaaren rockuskottavin kuppila on päivisin näemmä erinomainen lounasravintola. Yllättävää, ettei moisen paikan maine ole kiirinyt kauemmaskin.

Seinillä on A2-kokoista seelasellaa, kyllikkiforssellia ja teaistaa signeerauksineen päivineen. Suomen Kuvalehtiä liisteröityinä. Vanhoja maalaistalovälineitä. Hirveä määrä penkkejä. Baarin puolella juodaan päiväkolmosta ja pelataan pokeria.

Buffetpöytä on katettu. Osa ahmii leikkeitä. Buffet maksaa 8,80€, lihakimpaleet runsaasta kympistä ylöspäin. Vedämme buffetin, koska se kuulostaa lupaavalta. Asiallinen, rehdin kotimainen meininki toistuu tiskillä ja keittiössäkin. Kokeneen oloista porukkaa.

Salaattipöytä. Perusasiat. Pieniä fiksauksia. Raastesekoitus. Omatekoinen italiansalaatti. Ituja. Pari soosia. Todella hyvä. Kalapöytä. Silliä monessa muodossa. Onhan Lauttasaari tietenkin kala-aluetta. Kananmunaa. Keitettyä perunaa. Arvostan. Alkukeittona on porkkana-. Oikein maukas, korostaen porkkanan omaa makeutta.

Pääruokapöydässä tavaraa riittää. Edellämainittujen keitettyjen perunoiden lisäksi lohkoja, paistettuja ja juustoisia. Riisi myös. Lasagne. Pasta carbonara. Herkkusienimunakas. Jauhelihakastike. Uunimakkarat. Huh mikä setti. Karppaajat ja muut mahanvalvojat welcome!

Lasse on maukas, suolainen ja rasvainen. Kasviksiakin on upotettu. Jauhelihasoosi perinteistäkin perinteisempi ruskea. Kiltti. Omeletti laadukas ja tasapainoinen. Jauhomakkara ei sinänsä miellytä, mutta jauhoisuus (vrt. lihaisuus) kyllä kuuluu tähän ruokalajiin. Carbonara on tehty saunapalviin, maku on levinnyt hienosti koko tuotteeseen. Kermainen, kerrassaan erinomainen. Parempi kuin monissa listapastapaikoissa.

Viittä tai kuutta erilaista leipää. Ruis- ja näkki- pussista toki, vaaleat paikanpäällä leivottuja ja melko tuoreitakin vielä. Juomana vain jäävesi. Kaffe on hyvää. Keksiäkin samaan hintaan. Ehdottoman suositeltava mättöbuffet kovaan duunarinälkään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.05.2013
Arvosana: 4

Hyvä ja runsas lounas. On sillipöytää, salaattipöytää, erilaisia leipiä ja useita lämpimiä vaihtoehtoja. Keittiöstä tilattavat leikkeet on jättimäisiä. Kaloreita ei kannata täällä laskea sillä melko runsasta ruokaa on tarjolla. Miljöö on hämyinen, mutta istumaan tekee mieli jäädä pidemmäksikin aikaa koska seinillä on sanomalehtiä vuosi kymmenten takaa joita on hauska lueskella. Lounaan hinta 8,80 on enemmän kuin kohdallaan, vastapäätä Picnic ravintolan kälynen kahden täytteen nälkäiseksi jättävä salaatti on kalliimpi – ja puolet jää syömättä kun sisältää vain salaatin kantoja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 10.08.2012
Arvosana: 0

Kana- tai broilerit ovat olleet mauttomia ja maksapihveistä ei ole otettu pois kalvoja joten pihvit olivat käppyrässä ja aivan liian paksuja. Siis ohuemmat viipaleet tniin silloin maksapihvikin on paremman näköinen. muuten ruoka on ok ja keitot ovat hyviä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 23.03.2012
Arvosana: 0

Lounaalla kelvollinen salaatti- ja sillipöytä. Buffetissa 3-4 lämmintä vaihtoehtoa, tyyliin kotiruokaa raskaammasta päästä. Kannattaa mennä etenkin, kun tekee mieli tuhdimpaa lounasta. Kertaakaan ei ole jättänyt nälkäiseksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 31.10.2011
Arvosana: 1

Hyvän kokoiset pihvit, joskin koko on pienentynyt vuosien saatossa. Perinteikäs lounaspaikka mikä on monien mieleen. Noutopöydän taso vaihtelee, mutta yleensä on hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.10.2011
Arvosana: 0

Ravintolan toiminta on monipuolista ruokia myöten. Noutopöydän antimet ovat tuoreita ja maukkaita. Valinnanvaraa on runsaasti. Hinta- ja laatusuhde loistava.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 17.10.2011
Arvosana: 0

Laaja buffet-valikoima, josta yleensä löytyy jotain hyvää syötävää. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan leikkeitä, jotka eivät ainakaan ole pilattu koonsa puolesta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.07.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Heikkiläntie 2, 00210 Helsinki - Reitti
http://www.bar52.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita