Suljettu nyt

Petras Cafe

kahvila
Arvosana 2.3 / 5

Lounas ravintola ja kahvila


Arvostelut (16)

Kahvilapuoli on todella ihana ja laadukkaita leivoksia ja kahvia, mutta lounas oli iso pettymys! Ruoka oli keskinkertaista ja jos olisin tiennyt niin olisin mielummin nautiskellut yläkerran kahvilassa vaikka patongin kahvin kanssa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 28.03.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Mukava paikka. Ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.10.2015
Arvosana: 0

Tämä kahvila sijaitsee Porin parhaalla paikalla. Radio on yleensä täysillä, ja melu kuuluu ulos asti. Lisänsä tuovat kovaääninen omistaja ja yleensä runsas rupattelemaan tullut asiakaskunta. Täällä on yleensä melko täyttä. Hinnat ovat kohtuulliset. Vitriini on täynnä tavaraa ja antaa odottaa paljon. Tosin varsinkin suolaisen tarjottavan esillepano on aina jotenkin "vähän vaille". Samoin makeat: maku puuttuu. Tuntuu, kuin ei olisi oikein laadukkaita raaka-aineita. En ymmärrä, miksi sitä toosaa täytyy huudattaa, kun asiakkaat istuvat juttelemassa. Ja sitä ei suljeta, vaikka kävisi huomauttamassa melusta. Lisäksi vähän vähemmät sortit ja parempi laatu, kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.07.2015
Arvosana: 0

Kiva ja iloinen palvelu. Lounasta en ole syönyt mutta käynyt usein kahvilla. Leivonnaiset, niin makeat kuin suolaiset, ovat makuuni. Ainoa miinus on kantiksien varaama pöytä joka on aina varattuna. Paljon väkeä ja erittäin mukava henkilökunta. Te jotka murisette täällä että on sitä ja tätä niin taidatte olla kilpailijoita ja kateellisia järpättäjiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.03.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.01.2015
Arvosana: 0

Omistaja väittää, että melkein kaikki leivonnaiset tehdään itse. Niitä maistaneena ne tulevat kyllä kahvilaan valmiina pakkastavarana. Pullat ovat aina kuivahtaneita, kakkupalat ja tortut ovat mauttomia. Miksi mainostaa, että "teemme itse" paskaa ja mautonta? Musiikki on aina liian lujalla ja koko kahvilassa on sekava tunnelma. Myös muutkin, kuin jokapäiväiset vakioasiakkaat haluisivat istua siinä pöydässä, joka on AINA varattu.
Lounasta en uskaltaudu edes syömään, kaikki on valmistavaraa. Nythän Petras Cafe hakee uutta yrittäjää. Hmmmm miksiköhän? ;) Kannattaa valita jokin muu kahvila, jos Poriin eksyy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.10.2013
Arvosana: 0

Jämähtänyt. ... Ja hirveä melu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.08.2013
Arvosana: 0

Harvemmin poikkean. Aiemmin melua ja pölyä toivat myös innokkaasti siivoilevat nuoret neidit. Viimeisin kerta sai kyllä jäädä viimeiseksi. Sämpylä oli alta arvostelun. Vitivalkoisen pullan sisällä vuohenjuustosiivu ja tomaattia, maku oli lämmitettynä aika karsea, mutta varmaankin parempi, kuin sama kylmänä. Valitsin myös 'juusto'-kakun palan. Maku taisi olla pussista, sillä hailu ruskea piti olla suklaata mutta paljastui rasvaiseksi hötöksi vain maku puuttui. Latte nyt oli kahvia ja maitovaahtoa... no joo. Mietin siinä, mikä houkuttelevassa hyllyssä maistuisi hyvältä. Hinta oli kohdallaan, mutta joitain taisi jäädä laskuttamatta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.05.2013
Arvosana: 0

Muuten tykkään, mutta kotiruokapaikassa ei saisi tarjota pussimuusia! !

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.12.2012
Arvosana: 0

Hyvännäköisiä leivonnaisia kohtuuhintaan, mutta lounas oli käydessäni aika kaamea kengänpohja possunpihvi ja lisukkeet keskinkertaiset. Kolme kertaa olen käynyt kahvilla ja palvelu on joka kerta ollut töykeää ja kylmää. Arvostelujen ja väen määrän perusteella pitäisi olla loistava paikka, mutta omat kokemukseni ovat olleet melko huonoja. Suosittu paikka joka tapauksessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.12.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Yrjönkatu 11, 28100 Pori - Reitti
http://www.petrascafe.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita