AlexanderP

27 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (27)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Itamae Sushi sushia

Maukasta ja tuoretta sushia hyvällä hinta-laatusuhteella. Söin 14 kpl sushisetin ja juomaksi sakea. Palvelu oli perusystävällistä. Paikka oli hieman kolkko, kylmä ja hiljainen (ei musiikkia tai puheensorinaa). Oli mukavaa, että inkivääriä ja wasabia sai ottaa oman maun mukaan. Ruoan saapumisessa meni noin puolisen tuntia, joka oli ok. Sushi maistui tuoreelta ja maukkaalta. Sake oli hieman haaleaa ja ruoan saapuessa jo viilentynyttä. Vaikka ympäristö oli hieman siis fyysisestikin kylmä ja kolkko, niin ruokaa söisin kyllä mieluusti uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 10.10.2014
Arvosana: 1

Ravintola: McDonalds

Samanlainen kuin kaikki muutkin drive-in mäkkärit. Radiossa soi amerikkalainen rnb. Autottomalle aika huono sijainti, mutta muuten ok. Palvelu normaalia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.12.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Burger King Rautatieasema Helsinki hampurilaisravintola

Ihan kohtuullista roskaruokaa karussa ympäristössä. Kaiholla muistelen ennen tätä ravintolaa tiloissa sijainutta kahvilaa, jossa tuli niin monesti vietettyä aikaa. Nykyisen ravintolan sisustus on karmea, eikä sovi tilan arvolle missään nimessä. Ravintola oli myös hieman epäsiisti, eivätkä mölyävät teinit lisänneet viihtyvyyttä.
Jono oli pitkä, mutta kassoja oli tarpeeksi ja jono hupeni nopeasti. Ravintolan systeemi, että asiakas odottaa jonon lomassa ruokaansa, on melko epäselvä muodostaen koko ajan hässäkkää tiskille.
Oli ankeaa availla pieniä ketsuppipusseja ranskalaisia varten, ilman niitä pieniä valkoisia kuppeja, joita kilpailijat tarjoavat. Oli toisaalta erittäin mukavaa saada hanaolut hampurilaisen seuraksi. Purilainen oli pakattu näppärästi niin, että sen saa syötyä ilman kummempaa uudelleen käärimistä. Söin Whopper-aterian ja purilainen oli hinta-/laatusuhteeltaan aika hyvä.
Ravintola tulee todennäköisesti haastamaan kilpailijansa Suomessa, mutta pientä alkukankeutta tuntuu vielä käytännön asioissa olevan. Toki olisihan se plussaa vielä, jos pikaruoka voisi olla hieman terveellisempää, mutta se taitaa olla mahdoton yhtälö.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.10.2014
Arvosana: -1

Ravintola: Ravintola Saba intialaista, pizzaa kebab

Halpaa olutta ja erikoinen valikoima ruokia useiden maiden keittiöistä. Ravintola tarjoilee muun muassa intialaista ruokaa, hampurilaisia, pitsaa ja kebabia. 0,5 l tuoppi maksoi 3 €. Söin pitsan ja join oluen.

Paikka oli hieman nuhjuinen ja hiljainen, muttei missään nimessä vastenmielinen. Ruoka valmistui melko nopeasti ja palvelu oli perusystävällistä.

Pitsa oli odotuksiin nähden maittava, jossa oli riittävästi täytteitä ja rapea pohja. Voisin syödä täällä toistekin, kun tekee mieli olutta ja edullista ruokaa. Odotuksia paikan suhteen ei kuitenkaan kannata asettaa liian korkealle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.10.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Olutravintola Oljenkorsi tapaksia

Hyvä olutvalikoima ja oluen seuraksi tapaksia. Ravintolassa on normaalia baaria huomattavasti kattavampi olutvalikoima, kohtuuhintaan. Myös hanassa on hieman erikoisempia oluita. Viskien ystävillekin löytyy hieman normibaarin valikoimasta poikkeavia viskejä.
Palvelu on perusystävällistä ja ravintola on tunnelmaltaan hyvällä tavalla kotoisen nuhjuisa. Ravintolassa voi katsella urheilua, pelata lautapelejä sekä biljardia. Paikan päällä on usein yliopisto-opiskelijoita.
Tapakset eivät ole varsinaisesti erityisen ansioituneita maultaan tai esillepanoltaan, mutta ajavat asiansa oluen seurana erittäin hyvin ja on hienoa, että suomalaisessa baarissa on yleensäkin tapaksia tarjolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.10.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Michel moderni valoisa ravintola

Ystävällinen palvelu, mutta huono hinta-/laatusuhde. Poikkesin syömässä Syö Helsinki! -kampanjaan kuuluneen König-hampurilaisen. Tarjous oli mielestäni erittäin hyvä siihen nähden, että 19,90 € hampurilaisen sai 10 € hintaan.
Ravintolan ruokailupuolen sisustus oli paikan historialle uskollinen ja romanttinen. Minut ja puolisoni ohjattiin heti pöytään ja palvelu oli kokonaisuudessaan erittäin ystävällistä, huomioivaa ja nopeaa. Ruoka saapui pöytään erittäin nopeasti. Tarjolla oli mielikseni myös hyviä oluita hampurilaisen seuraksi.
Annos oli kuitenkin keskinkertainen; ranskalaiset olivat jokeenkin kovia, hampurilainsen leipä oli kuiva ja majoneesia sekä kasviksia vain nimeksi. Ateria olisi sinällään ollut ok 10 € hintaan nähden, mutta jos hampurilaisen normaalihinta on 19,90 €, niin se on kyllä ylihintaista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.10.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Woolshed Helsinki Australian Gastropub

Erinomaisen ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka, mutta kolkko sisustus/ympäristö. Söin Johannesburg Braai Burgerin ja otin olut tasterin sen seuraksi. Hampurilainen oli oikein maukas hintaansa nähden ja ranskalaiset juuri sopivia paistoasteeltaan. Raaka-aineet olivat mielestäni tuoreita ja salaatti maukas. Harmikseni talon omat oluet olivat loppu. Listalla on ihan mielenkiintoisia, perus aussipaikasta poikkeaviakin ruokia. Ravintola oli täynnä ja melko meluisa. Sisustus ei ollut todellakaan kodikas ja toisella puolella harmaa maisema eduskuntalolle ja toisella puolella paikallisjunien kyljet veivät hieman tunnelmasta pois. Paikan henkeen sopii mukavasti livemusiikki ja jalkapallo-ottelut. Tämä on mielestäni rento paikka lohturuoalle työpäivän jälkeen, hyvä bisse seurana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 10.10.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Subway Antinkatu

Muuten ok perus subway, mutta palvelun laatu vaihtelee aika paljon. Osa myyjistä viettää aika paljon aikaa takahuoneessa, kun asiakkaita on tiskillä (ehkä siihen on syy, mutta antaa huonon kuvan). Toiset jututtavat aika paljon tuttaviaan tiskillä, vaikka jonoa kertyy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.12.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Subway Yrjönkatu

Perus Subway. Hyvä palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.12.2012
Arvosana: 0

Ruoka ei ollut kummoista, mutta sain jokseenkin mitä odotin. Tunnelma kolkko ja sisustus ränsistynyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.12.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit