Avautuu 16:00

Olutravintola Oljenkorsi

tapaksia
Arvosana - / 5

Tapaksia, erinomainen juomavalikoima ja mainio tunnelma!


Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvä olutvalikoima ja oluen seuraksi tapaksia. Ravintolassa on normaalia baaria huomattavasti kattavampi olutvalikoima, kohtuuhintaan. Myös hanassa on hieman erikoisempia oluita. Viskien ystävillekin löytyy hieman normibaarin valikoimasta poikkeavia viskejä.
Palvelu on perusystävällistä ja ravintola on tunnelmaltaan hyvällä tavalla kotoisen nuhjuisa. Ravintolassa voi katsella urheilua, pelata lautapelejä sekä biljardia. Paikan päällä on usein yliopisto-opiskelijoita.
Tapakset eivät ole varsinaisesti erityisen ansioituneita maultaan tai esillepanoltaan, mutta ajavat asiansa oluen seurana erittäin hyvin ja on hienoa, että suomalaisessa baarissa on yleensäkin tapaksia tarjolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.10.2014
Arvosana: 0

Saako täältä ruokaakin? ?? (chilipähkinöiden lisäksi)

Olutvalikoima varsin hyvä, hinnatkin kohtuulliset keskustan olutravintoloihin nähden. Henkilökunta pitää järjestystä yllä toisinaan vähän omintakeiseen tyyliin, vastaväitteitä ei suvaita.

Plussat urheilukanavavalikoimasta, miinusta siiä että istumapaikkoja jolta teevee näkyy hyvin taasen ei ole kovinkaan montaa, joskin ravintola ei liene haluakaan sporttibaariksi profiloitua. Miinusta myös siitä, että nurkissa pyörii jumalaton kasa vanhoja iltapäivälehtiä.

Kokonaisuutena varsin mielenkiintoinen kokemus, sillä sulassa sovussa istuvat yliopiston opiskelijat, pitkän linjan juopot ja kaikenlaiset eripari hampuusit. Terassilta voi seurata ulosmenotien iltapäiväruuhkaa.

Kaikki eivät varmasti viihdy, mutta suosittelen käymään ennen kuin tuomitsee.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.06.2013
Arvosana: 1

. ..smeels like beer and tobacco.. thats all.. (ucan buy expensive beer)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 2€ Lisätty: 01.03.2013
Arvosana: -6

en ole koskaan tuntenut itseäni asiakkaaksi kyseisessä ravitsemusliikkeessä. Henkilökunta on erittäin huonosti käyttäytyvää asiakkaita kohtaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.02.2013
Arvosana: -4

EI OLE RUOKAA! !!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.12.2012
Arvosana: -5

Söin mustekalarenkaita ranskalaisilla. Mustekalarenkaat olivat hyviä, ja ranskalaiset myös

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 09.08.2012
Arvosana: 0

Pistäyduimme kavereiden kanssa Oljenkorressa. Muut tilasivat oluen, mutta yksi meistä tilasi makkaraperunat. Annoksen tulemisessa kesti noin 1h 15min - 1h 30min, vaikka välillä käytiin kyselemässä, että missä annos viipyy. Kun annos lopulta tuli, tarjoilijan asenne oli: "No tässä tämä viimein on. En pysty nopeammin tuomaan, kun on niin ruuhkaa. Ei ole minun vika, että kesti näin kauan." Ainoa, mitä jäimme kaipaamaan, olisi ollut pahoittelut, niinkuin asiakaspalvelussa on tapana. Pyysimme ystävällisesti, olisiko mahdollista saada esim. juomaa hyvitykseksi, mutta tarjoilijan mielestä hyvitysjuoma olisi pitänyt pyytää ravintolan pomolta, joka ei ole palkannut tarpeeksi henkilökuntaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.08.2011
Arvosana: 1

Varsin hyvätunnelmainen kulmakuppila. Ruokapuolellahan Oljenkorsi on varsin vaatimaton - tarjonnassa ranskalaisia, lihapullia, frittimustekalaa ja muuta pubipurtavaa - mutta muuten mahtava paikka. Erittäin hyvä olutvalikoima, miellyttävä henkilökunta ja vanhan rakennuksen konstailematon miljöö. Viikonloppuiltaisin paikka onkin yleensä tupaten täynnä. Toisinaan myös livemusiikkia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 12.12.2010
Arvosana: 2

Söin mustekalarenkaita ranskalaisilla. Mustekalarenkaat olivat hyviä, ja ranskalaiset myös. Ruuan kanssa oli saatavana ketsuppia, currykastiketta ja chilikastiketta. Chilikastike oli hyvää, currykastike oli ok, ja ketsuppi oli ketsuppia. Ruoka oli melko suolaista, joten lasillinen vettä olisi ollut tälle ruualle hyvä kaveri.

Saavuimme paikalle perjantain ja lauantain välisenä yönä yhden aikaan. Paikka oli tupaten täynnä, mutta biljardihuoneesta löytyi vielä vapaa pöytä.

Yritimme ystäväni kanssa tilata kaksi annosta, mutta jouduimme jakamaan yhden, sillä ravintolasta alkoivat ruoka-ainekset loppua. Joskus aiemmin olemme jääneet ilman ruokaa suuren asiakasmäärän tai ruoka-ainesten loppumisen vuoksi. Ei siis kannattane laskea päivän ainoaa ateriaa tämän varaan, mutta kyllähän tästä, arvan sattuessa kohdalle, kelpo yöpalaksi on.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 26.09.2009
Arvosana: 5

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Intiankatu 18, 00560 Helsinki - Reitti
045 1281 667