Infisto

48 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)
Laatuarvostelija: Saanut eniten +ääniä

Blogi

Arvostelut (46)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Musiikkitalon Ravintolat ravintola ja kahvila

Musiikkitalon salaattibaari oli aikamoinen turn-off. Lounaalla kahvila melko tyhjä, mutta ruoan saaminen salaattitiskiltä kesti lähes ikuisuuden tarjoilijan uskomattoman flegmaattisuuden johdosta. Lisäksi salaatti 2 täytteellä tarkoittikin ettei saanut ottaa kahta proteiinilisuketta, vaan yhden proteiinin, yhden kasvislisukkeen ja sitten kaikkiin salaatteihin kuului kaksi kasvislisuketta. Kuulostiko sekavalta? Niin minustakin.

Salaattibaarin kana oli sinänsä mehevää ja pestolla mukavasti maustettua, mutta palvelukokemus ja erittäin pieni annoskoko johtavat siihen, ettei tänne tarvitse tulla uudestaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 02.05.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Don Angelo italialaista

Hyvää pastaa olen saanut. Paikkahan on siirtynyt Mannerheimintielle Oopperan risteyksen lähelle. Pieni ja hyvätunnelmainen paikka, ystävällinen omistaja ja mutkaton meininki. Muutaman kerran olen syönyt pastaa täällä, eikä ole tarvinnut pettyä. Raaka-aineet ovat hyviä, maku kohdallaan ja annokset sopivan kokoisia. Suositus Carbonaralle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 07.05.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Beanie kahvila, a-oikeudet

Kammottava hinta-laatu-suhde. Olen pari kertaa käynyt täällä kakkukahveilla, ja joka kerta joutunut pettymään. Mustikkajuustokakku todella kuiva ja suorastaan kumimainen. Porkkanakakkuakaan ei oltu kosteudella ja kuohkeudella pilattu. Miljöö on kiva, palvelu ok ja sijainti hyvä, mutta kun perussumppi ja kehno kakkupala maksaa kympin, niin kokonaiskokemus on välttävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 02.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Gyosai-Sushi japanilaista

Viehättävä pikkupaikka. Sushissa maut kohdallaan ja palat riittävän suuria ja huolella tehtyjä. Mukava henkilökunta ja eikä hieman nukkavieru sisustuskaan tässä kokonaisuudessa haittaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 23.03.2013
Arvosana: 2

Ravintola: Zuhat pizza/kebab

Peruspizzeria mallia ok+. Lätyt ihan hyviä ja hyvä palveluasenne. Plussaa myös limpparin sisältymisestä pizzan hintaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 05.07.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Mutteri kahvila

Kävin pitkästä aikaa ja paikka muuttunut huomattavasti edukseen. Sisällä tehty remonttia ja valikoima muuttunut myös. Vanhan Mutterin tietty nuhjuisuus lähtenyt tyystin pois, paikat siistit ja valoisat ja tiskillä useita oikeasti hyvännäköisiä leivonnaisia. Ja miljööhän on edelleen huikea. Pitää käydä useammin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 27.11.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Mutteri kahvila

Mahtava miljöö. Sympaattinen pikkuinen puurakennus heti Lauttasaaren sillan kupeessa. Valitettavasti leivonnaiset eivät yllä samaan tasoon. Ystävällistä palvelua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 05.04.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Studioravintola Paksu kotoisan paksu

Yksi parhaista lounaista pitkään aikaan. Söin lohta paahdetulla munakoisopyreellä. Lohessa kypsyys aivan täydellinen, kasviksissa hyvät maut ja hieman erikoiselta kuulostanut pyree kruunasi kokonaisuuden. Aion käydä uudestaan ja tsekata myös a la carte -puolen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 05.01.2013
Arvosana: 2

Ravintola: China Flavor kiinalaista

Positiivinen kokemus. Ruoka kiinalaisten ravintoloiden sarjassa hyvää keskitasoa, miljöö toki vähän kolkko, mutta palvelu erittäin ystävällistä ja hinta-laatusuhde oikein hyvin kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 18.09.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Flying Dutch / Pikku Dami terassiruokaa

Kiva kesäpaikka ja hyvää piristystä alueelle. Lounaslista vaikutti ihan hyvältä (lohikeittoa, jokirapusalaattia jne) mutta vähän ylihintaiselta (keitto 10 €, rapusalaatti 12,50 €).

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 16.07.2010
Arvosana: -3


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (2)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit