Suljettu nyt

Kipsari

opiskelijaravintola
Arvosana 4.4 / 5

Paikka valmistaa päivittäin jonkin määrän lounasta ja myy sitä kunnes se loppuu. Loppuvaiheessa paikalle saapuvat syövät sitä mitä sattuu jäljellä olemaan.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (28)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Vaikka kasvissyöjä ja opiskelija olenkin, en varsinaisesti rakasta Kipsaria. Käyn toki aina seudulla liikkuessani, mutta ei ruoka nyt mitään "ravintolaruokaa" usein ole. Hinta-laatu suhde opiskelijalle toki erinomainen ja kiva käydä ravintolassa jossa ei ole lihaa tarjolla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 05.01.2017
Arvosana: 0

Helsingin paras opiskelija Kasvisrafla. Aina tarjolla myös vegaanista ja gluteenitonta lounasta. Plussaa myös pitkästä aukiolosta joka mahdollistaa opiskelijan selviytymisen.

Asiakaspalvelu pelaa hyvin, en koskaan ole saanut huonoa palvelua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 04.11.2016
Arvosana: 0

Paras opiskelijaruokala ikinä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.11.2015
Arvosana: -1

Kipsarin sämpylät ovat jumaltenruokaa (tofuversio aaah ja opiskelijakortilla vaan. 2,60e). Perusruoka toistaa hieman itseään mutta on ravitsevaa. Palvelu pelottavaa ja en kyllä uskalla edes omaa vettä siellä juoda...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 04.09.2015
Arvosana: 0

Paras! Ruoka aina todella hyvää, monipuolista ja proteiinirikasta. Palvelu ehkä hiukan neuvostoliittolaista, mutta olen tainnut jo tottua. :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 12.02.2015
Arvosana: 0

Helsingin opiskelijaravintoloiden paras ruoka, mutta melko huono palvelu. Suosittelen silti paikkaa ehdottomasti, koska ei täällä palvelun taki käydä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 09.02.2014
Arvosana: 0

Surkein ravintola ikinä, törkeämpää kohtelua ei löydy edes maailman toiselta puolen. . "Siis ihan hirveä MÄLLI toi sun annos, voisit vähän kontrolloida tota ruoan ottamista, pitää alkaa laskuttaa tuplahintaa". Naurettava paikka, ei voi muuta sanoa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 01.10.2013
Arvosana: 1

Paras opiskelijalounas!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 03.12.2012
Arvosana: 0

On niin hurjan jäistä palvelua, ettei sellaista voisi kuvitella missään olevan. Kytätään paljonko otat ruokaa ja sitten kolmesti kielletään kovaan ääneen eri pisteissä linjastoa, ettei hummusta saa ottaa noin paljoa. Hieman kiusallista. Sämpylöitä jos yrittää ostaa mukaan, sinua epäillään ruuan välittämisestä kysymällä: "Aika paljon lähtee ruokaa opiskelijahinnalla, tuleeks nää varmasti sulle itelle?" Kyttäämistä ja halveksuntaa, ikään kuin kaikki opiskelijat olisivat syömässä paikkaa tahallaan konkurssiin. Hyi. Ruoka on valitettavasti aivan helkkarin hyvää ja sen takia siellä käynkin. On tarpeeksi proteiinia ja hyvät maut. Ärsyttävä ristiriita..

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 30.11.2012
Arvosana: 3

Kipsari on todellinen ALA-ARVOISEN palvelun ravintola. Yhtä hävytöntä kohtelua en ole saanut missään muussa ravintolassa tai kahvilassa. Ei voi antaa pisteitä sille puljulle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 05.10.2012
Arvosana: 4


Sijainti

Hämeentie 135 E, 00560 Helsinki - Reitti
(040) 7070 167
http://www.kipsari.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita