Avautuu 11:00

Lovinghut

kasvislounasravintola
Arvosana 4.1 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (13)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Perus itämaista kasvisruokaa, ei oikein mitään erityistä. Palvelu oli ystävällistä!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.09.2016
Arvosana: 0

Parasta täällä lienee sushibuffet. Pääruoat ovat toistaiseksi jättäneet vähän kylmäksi. Lihankorvikkeet ovat usein vähän mauttomia ja ruoista tuntuu puuttuvan pointti.

Osa salaattipöydän antimista herättää hieman hämmennystä: minkä kanssa se hummus olisi tarkoitus syödä? Ihan itsekseenkö vaan? Leipääkään ei ole tarjolla, ja aasialaisten ruokien kylkeen hummus ei ainakaan minusta sovellu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 29.08.2016
Arvosana: 0

Sympaattinen vegelounas, jonka markkinointi ontuu. Ovessa lukee vain vegebuffet, joka ei varsinaisesti houkuta tarkistamaan tarjontaa. Osa sapuskoista varsin hyviä, kannattaa maistella. Kylmät salaatit tosiaan kylmiä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 04.05.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ensimmäistä kertaa naapurikorttelin lounasravintolassa. Tarjolla vegeruokaa aasialaisittain, ja yllättäen pienessä buffassa mukana myös coucous-salaattia, perunasalaattia sekä hummusta. Kylmät salaatit oli tosi kylmiä, varmaan juuri jääkaapista otettuja. Harmiksemme myös pääruuat - munakoiso-tofupata sekä tempepata, olivat viileitä. En kuitenkaan tohtinut jostain syystä asiasta mainita, vaan söin ihan tyytyväisenä lounaani loppuun. Lounas oli ihan ok, mutta jotain jäin kaipaamaan - raikasta salaattia, tms. Suosittelen kuitenkin, on symppis vegemesta jossa rauhaisa tunnelma.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 17.02.2016
Arvosana: 0

Todella herkullista aasialaista vegeruokaa, ja maistuu myös sekasyöjille. Hyvä valikoima näin pienelle paikalle, buffasta löytyi kuutta eri salaattia, susheja, hummusta ja useampaa lämmintä ruokaa joissa hyvin proteiinia. Luksusta buffettien suppeisiin vegevalikoimiin tottuneelle!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.11.2015
Arvosana: 0

Todella maukkaita makuja vegaanisessa buffetissa! Sekaisin vähän kaikenlaista, mutta silti yllättäen maistuu erinomaiselta. Hinta ei myöskään ole paha siitä että saa täysin kasvispitoista ruokaa, kaikkea voi maistaa miettimättä onko jossain lihaa. Palvelu myös mukavaa, kaikin puolin yksi parhaista lounaspaikoista!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.05.2015
Arvosana: 0

Hinta/laatu -suhteeltaan erinomainen lounaspaikka, tunnelmaa latistaa päivästä toiseen soiva hissimusiikki -cd. Ei toimi edes ironisessa mielessä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 04.05.2015
Arvosana: 0

Halpaa ja hyvää, rumat teippaukset ikkunassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 11.02.2015
Arvosana: 1

Ainoa miinus on se, että vain käteinen kelpaa. Kimchi on hyvää!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 24.01.2015
Arvosana: 0

Hyvä hinta-laatu-suhde, kasvissyöjänä ihanaa päästä aasialaiseen buffet-pöytään joutumatta tyytymään yhteen kiintiökasvispöperöön tai pelkäämään että lautaselle on vahingossa eksynyt lihaa. Kastikkeet olivat erityisen herkullisia lihankorvikkeineen, joiden kaltaisia en ole löytänyt muualta Helsingistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 11.12.2014
Arvosana: 3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita