Makirulla

8 arvostelua

Ansiomitalit

Arvostelut (8)

Ravintola: Korphai parasta thaimaalaista

Helsingin paras thaimaalainen ravintola on pitkän odotuksen jälkeen avannut ovensa! Tätä on odotettukin! Naapurusto kehrää onnesta, mutta kannattaa käydä kauempaakin tutustumassa vaikkei ihan vieressä asuisikaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 15.12.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Sandro afrikkalaista

Olen monesti ihmetellyt Sandron ylistystä, kun omalla kohdallani monilla kerroilla käyneenä en ole tätä ylistystä aiheuttanutta ruokaa ikinä saanut. Paikalle ei ole tehnyt hyvää suitsutus ja suosio, sillä taso on laskenut todella paljon aukeamisen ajoista - mikä varmaan osaltaan johtuu siitä ettei tarvitse hommaan panostaa kun asikasvirralle näemmä vähempikin riittää. Palvelu on aina ollut ylimielistä ja huonoa, ruoka joskus hyvää - useimmin vain ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 17.02.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Silvoplee kasvisravintola

Todella kallis ruoka, varsinkin kun siihen ei kuulu minkäänlaista palvelua vaan meno on sama kuin Mc Donaldsin autokaistalla. Harmi, koska ruoka on hyvää - mutta painon mukaan hinnoittelu näillä hinnoilla lähestyy jo törkeää rahastusta. Parempia paikkoja on paljon olemassa, paremmalla palvelulla, kohtuullisimmilla hinnoilla ja yhtä hyvällä kasvisruualla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 22.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Bodo japanilainen nuudeli

Jesh, japanilaista vaan ei sushia! Ja vielä kodin vieressä! Ja tämän paikalla sijainnut thaimaalainen kauhukeittiö on poissa! Sisutus oikein kiva, on puhdasta, harkittua, ystävällinen ja hyvä palvelu. Ruoka maittavaa, tuoreet raaka-aineet. Söin itse teriyakikanaa ja seuralainen nuudeliannoksen - molemmat hyviä. Ehdottomasti menen uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 22.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Korphai thaimaalaista

Paras thaimaalainen ravintola missä olen Suomessa käynyt, ja onnekseni se sattuu olemaan vain korttelin päässä. Ruoka ollut aina hyvää, koskaan en ole löytänyt moitittavaa. Omistaja pitää paikasta huolta ja kokee tärkeäksi että ruuan taso pysyy korkealla ja asiakkaat tyytyväisenä. Tästä syystä hän on itse monesti keittiövuorossa. Sisustuksesta viis kun ruuan taso on tällainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 17.02.2016
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Korphai thaimaalaista

Paras thairavintola ainakin Kalliossa, luultavasti koko Helsingissä. Lemon Grass on muisto vain Korphain rinnalla, eikä naapurin surkeaa Sawat Deetä tarvitse edes mainita. Tästä hehkutuksesta huolimatta, älkää kaikki ryysikö tänne jotta hinnat pysyvät maltillisina sekä ruoka yhtä maukkaana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 29.07.2013
Arvosana: -1

Ravintola: Lovinghut kasvislounasravintola

Ensimmäistä kertaa naapurikorttelin lounasravintolassa. Tarjolla vegeruokaa aasialaisittain, ja yllättäen pienessä buffassa mukana myös coucous-salaattia, perunasalaattia sekä hummusta. Kylmät salaatit oli tosi kylmiä, varmaan juuri jääkaapista otettuja. Harmiksemme myös pääruuat - munakoiso-tofupata sekä tempepata, olivat viileitä. En kuitenkaan tohtinut jostain syystä asiasta mainita, vaan söin ihan tyytyväisenä lounaani loppuun. Lounas oli ihan ok, mutta jotain jäin kaipaamaan - raikasta salaattia, tms. Suosittelen kuitenkin, on symppis vegemesta jossa rauhaisa tunnelma.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 17.02.2016
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Boatip thaimaalaista

Kävin juuri hakemassa kotiin pad thain kanalla, enkä ikinä ole syönyt näin mautonta ja ilman lisukkeita olevaa pad thaita kuin nyt. Annos koostuu pelkästä mauttomasta nuudelisatsista jossa on muutama eksynyt kananpala joukossa. Mausteita, kastikkeita, pähkinärouhettä, tai vaikkapa vihanneksia ei annoksessa ole. Hinnan ollessa vielä 12 € tästä, on luokattomuus mennyt aika pitkälle. Olen aiemminkin käynyt pettymässä ks ravintolassa, naapurissa kun asun, mutta Korphain ollessa tänään kiinni annoin uuden mahdollisuuden. Tätä virhettä en enää toista. Ala-arvoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 04.03.2015
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat