Suljettu

Korphai

parasta thaimaalaista
Arvosana 5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (4)

Lyhyesti ja yksinkertaisesti, paras thai-ravintola joka on vastaan tullut. Pienen ravintolan julkisivu ei välttämättä kutsu asiakkaita sisälle, mutta sisällä on iloinen ja vauhdikas henkilökunta tervehtimässä.

Kolmen erittäin maukkaan annoksen jälkeen on helppo antaa viisi tähteä! Varma tärppi: sitruunaruoholla maustettu thom khaa -kookosmaitokeitto kanalla, menee suoraan makuhermoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 25.07.2017
Arvosana: 0

Paikallisena asukkaana voin sanoa, että Korphai on yksi suosikkipaikkojani. Paikan thaimaalaiset kokit saavat ruuan maistumaan maukkaammalta kuin useimmissa muissa thaimaalaisissa. Kun ostaa kaksi annosta mukaan, saa kevätkääryleet myös.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.01.2017
Arvosana: 0

Helsingin paras thaimaalainen ravintola on pitkän odotuksen jälkeen avannut ovensa! Tätä on odotettukin! Naapurusto kehrää onnesta, mutta kannattaa käydä kauempaakin tutustumassa vaikkei ihan vieressä asuisikaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 15.12.2016
Arvosana: 0

Loistavaa, että tämä ravintola on jälleen auki, koska annokset ovat maailman parhaita ja autenttisia thaimaalaisia. Lisäksi palvelu on erittäin ystävällistä ja aina iloinen omistaja perhe itse töissä :).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 10.12.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Kolmaslinja 36 (Korphai vain tässä osoitteessa), 00530 Helsinki - Reitti
044 040 1169
http://www.thaimaalainenravintola-korphai.fi/index.html