Avautuu 10:30

Kulta Feeniks Ravintola

Arvosana 4 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Valtava annos peruskiinalaista 8 eurolla. Nauta+sienet+riisi oli maittavaa, mausteita käytetty varovasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.05.2013
Arvosana: 0

Erittäin hyvä seisova pöytä. Kastikkeet eivät ole niitä tyypillisiä limaisia kiinalaisia, maissilla suurustettuja, vaan hyviä, Mausteita saisi olla enemmänkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 02.12.2012
Arvosana: 0

Feenikslintu.
Aasialaisbuffetit ovat enenevässä määrin laajentaneet tarjoilujaan. Kiinalaisissa on thaikkua, thaikuissa sushia, ja niin edelleen. Kulta Feeniks on käsittääkseni lähtöjään kiinalainen ravintola, nyt sen lounasbuffetissa tarjoillaan omien perusjuttujen lisäksi thaikku- ja japsisekoiluja sekä listalta eurooppalaisempia perusasioita. Leikkeitä ja piffejä.

Kahdeksan euron lounaspöytä sisältää viittä-kuutta lämmintä ruokalajia.

Thai-kasviskeitto on maukas ja persoonallinen. Sushit ovat levitettyinä lämpimälle tarjottimelle. Niihin en koske, ainakaan näin iltapäivällä. Yhtä lajia esillä. Oheistuotteet ovat epäsiististi sörkittävissä vierestä. Friteeratut kanapallot kuuluvat jokaiseen buffetiin, tälläkin kertaa ne ovat kuivuneita, mutta toki syötäviä. Kasviskääryleet ovat omatekoisen oloisia ja jopa hyviä. Soosi klassista.

Härkä pippurissa on maukas, mutta liha sitkeää ja haaleaa. Tofua vihanneksilla on hyvvä yritys, tofu on aivan liian lähellä taulusienen koostumusta. Curry-kana nousee selvästi pöydän parhaaksi tuotokseksi. Kasvisvalikoima tuo lisäarvoa. Pöytächiliä ei ole, ainoa kippo on pääruokien päällä. Mausteisuus on haettava sieltä.

Salaattipöytä sisältää yllätyksenä muutamaa hedelmää - silppuna toki. Ihan kelpo lajitelma. Kahvi on hyvää ja kauppaan kuuluu myös jäätelötikku. Se on kaunis ajatus.

Tila muistuttaa työpaikkaruokalaa niin paljon kuin se mahdollista vain on. Porukkaa puskee sisään vielä lounasajan ehtoopuolellakin. Autoliikkeiden ja muiden teollisten möhkäleiden seassa näyttää olevan tilaus tälle edulliselle Aasia-buffetille. Sen verran kauan se on saanut Roihugrillin legendaarisilla huudeilla majailla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 22.05.2012
Arvosana: 0

Erittäin hyvä lounasbuffet.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 02.12.2011
Arvosana: 0

Best place for lunch within this general area. Very popular among my colleagues. Highly recommended.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 12.08.2011
Arvosana: 0

Hyvälaatuisista raaka-aineista tehtyä ammattitaidolla maustettua kiinalaista ruokaa josta jää hyvä mieli pitkäksi aikaa. Olen käynyt useita kertoja ja laatu on tasaisen hyvää, ei ole juuri moittimista verrattuna muihin vastaavan hintaisiin lounaspaikkoihin. Kokki on selvästi ylpeä ammattitaidostaan ja pitää huolta laadusta, palvelu on miellyttävää. Parina päivänä viikossa on ollut myös Sushia josta en ole ennen pitänyt mutta tuolla on maistunut ja kala on tuoretta.

Olen vienyt perhettäkin syömään lauantaisin koska paikka on niin syrjässä että hyvästä ja kohtuuhintaisesta A la cartesta saa nauttia rauhassa.

Tämän kokemuksen jakaa mielellään muiden kanssa. Toivotaan laatutason pysyvän, uusissa lounaspaikoissa kun on valitettavan usein tapana muutaman kuukauden jälkeen tinkiä raaka-aineiden laadusta.

Taustamusiikki on jotain ärsyttävää Richard Claydermanin pianomusikkia joka toistuu päivästä toiseen. Tuon voisi jättää kokonaan soittamatta tai vaihtaa levyä, sama ongelma on ollut parissa toisessakin kiinalaisessa ravintolassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 20.07.2011
Arvosana: 0

Roihupellon ylivoimaisesti paras "itämainen" ravintola. Erilaisia laareja ja ruokia löytyy ihan kiitettävästi ja salaattivalikoimakin on riittävä. Mielenkiintoisena lisänä lounaaseen tuo satunnaisen randomisti tarjolla olevat sushirullat. Ruoat ovat hyviä, mutta buffetille ominaisesti ne ovat jopa ehkä liian mietoja. Palvelu on ystävällistä ja lounasbuffetissa ruoka ei pääse ikinä loppumaan. Ainoa erittäin iso miinus paikalle on sen musiikki, sillä monta kertaa paikassa syöneenä alkaa se burana-musiikki tulla korvista ulos. Joka päivä samat kolme kappaletta looppaavat peräjälkeen, mahdollisesti jopa saman ruokailukerran aikana. Ensimmäisellä kerralla se ei ehkä latista tunnelmaa, mutta muutaman käynnin jälkeen sen alkaa jo maistaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 08.07.2011
Arvosana: 1

Buffetlounas. Jos tykkää kiinalaisesta/thaimaalaisesta ruoasta niin suosittelen. Hyvää peruskiinalaista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 30.05.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Laippatie 1, 00880 Helsinki - Reitti
09-782424