Suljettu nyt

Restaurang Prakticum

opetusravintola ruotsiksi
Arvosana 4.4 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 18.03.2010
Arvosana: 0

Söin alkuruuaksi bataattikeittoa, pääruuaksi sveitsinleikkeen ja jälkiruuaksi mustikkajäätelöä. Bataattikeitto oli kerrassaan loistavaa. Sveitsinleike oli kiistatta paras mitä olen syönyt. Lisäksi yllätyin positiivisesti siitä miten lohkoperunat toivat esille perunan maun. Jälkiruuaksi tarjoiltu jäätelö oli ensiluokkaista. En yleisesti ottaen pidä jäätelöstä, mutta ajattelin maistaa ja huomasin sitten syöneeni koko annoksen.

Ravintola oli hiukan hankala löytää. Oikean paikan löytää menemällä Prakticumin pääovesta sisään. Heti tuulikaapissa oikealla on lasiovi, jossa lukee kissan kokoisin kirjaimin "restaurang". Siitä sisään. Jos tuulikaapista vahingossa poistuu pyöröoven kautta, päätyy suureen ja avaraan harhautusravintolaan, jossa on opiskelijoita ruokailemassa. Ei siis sinne.

Paikan pöydät oli katettu kynttilöin, valkoisin pöytäliinoin ja lukuisin aterimin, kuin juhlaan. Melko pienessä ravintolassa oli vaikeasti laskettava määrä nuoria siististi pukeutuneita tarjoilijoita, jotka palvelivat asiakkaita jatkuvasti parhaan taitonsa mukaan. Ensin pohdimme, että olisikohan sitä pitänyt pukeutua tummaan pukuun, mutta kohtalaisen rento tunnelma antoi kuitenkin ymmärtää "ihan hyvä noin".

Ruokalista oli ruotsiksi, mutta palvelua vaikutti saavan suomeksikin. Saavuimme ravintolaan juuri ennen paikan sulkemista, mutta saimme silti syödä rauhassa. Palvelu oli ystävällistä ja toimivaa, ehkä hiukan turhankin tehokasta. Tempoa hiukan hidastamalla, saisi paikkaa rauhoitettua miellyttävämmäksi. Loistopaikka silti, ei siinä mitään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 14.10.2009
Arvosana: 9

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Jan-Magnus Janssonin Aukio 5, 00550 Helsinki - Reitti
020 7699 700
http://www.prakticum.fi/restaurang