Keittiö auki

Sen Chay

kasvisravintola
Arvosana 3.1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (29)

Perushyvää kasvislounasta. Annos oli iso ja pikkulapsen kanssa oli helppo olla lounastamassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 26.01.2017
Arvosana: 0

Erittäin sekalainen kokemus. Soijapalat paprikakastikkeessa olivat niin sitkeitä, paistettuja ja mausteisia, että en saanut niitä alas vaan annos jäi syömättä. Nähtyäni muilla asiakkailla parempia annoksia päätin kuitenkin antaa ravintolalle mahdollisuuden. Niin tilasin à la carte -listalta kevätkääryleitä, jotka olivat aika OK. Vaikka ensimmäinen annos oli aivan järkvttävän huono, haluan jotenkin uskoa, että täältä voi saada parempaakin ruokaa. Maksoin uudesta annoksesta puolet, vaikka ensimmäinen jäi syömättä. Jalompaa olisi ollut antaa uusi annos hyvityksenä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 26.07.2016
Arvosana: 1

Vaikea uskoa, että näin hyvää ruokaa saa tähän hintaan! Valikoima on todella monipuolinen ja usein on vaikea päättää minkä annoksen ottaisin. Kasvissyöjän paratiisi! Paikkana todella yksinkertainen, mutta ruoan taso on huikea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 11.05.2016
Arvosana: -3
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kesärullat eli vietnamilaiset kääryleet on paikan aatelia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 25.04.2015
Arvosana: -4Tää on siis kiinalainen ilman lihaa. Safkat tulee purkista yhtäkaikki, ei hätää. Reilun kymmenen euron keitto. Täysin mauton ja muutama hassu suikale kumimaista tofua. Menun annoskuvassa olevat runsaat vihreät yrtit olivat jääneet annoksesta pois "koska olivat loppu". Onda ym hakiksen toisella kulmalla päihittää tän 10-0

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.04.2015
Arvosana: -1

5 hengen seurue lauantaina alkuillasta. Palvelu oli hymyilevää, ystävällistä ja nopeaa, yhden asiakkaan cola meinasi unohtua mutta sekin tuotiin ruoan yhteydessä kun asiasta muistutettiin. Ruoka itsessään oli ok, miinusta tosin 'vetisyydestä' ja asettelusta. Riisipaperirullat olivat vierailun tähti, 5 isoa mötköä edulliseen hintaan, maukkaita - näitä pitää hakea toistekin :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 27.03.2015
Arvosana: 0

Mukavalla sisustuksella varustettu pieni aasialainen ravintola, jossa tuli nyt vasta käytyä ensi kertaa. Lounaslistalla oli neljä ilmeisesti päivittäin vaihtuvaa vegaanista ruokalajia. Itse päädyin valitsemaan valkoisia papuja tofulla ja kesäkurpitsalla tomaattikastikkeessa. Ei huono valinta, mutta ei maailmaa järisyttäväkään. Valkoiset pavut taisivat tulla purkista ja tomaattikastike samasta osoitteesta, mutta maistuvaa safkaa. Palvelu oli ystävällistä ja safkat tulivat nopeasti. Jo tiskillä sai itse leivottua vegaanista sämpylää ja hyvän tuoreen perussalaatin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 03.03.2015
Arvosana: 0

Yllättävän hyvää aasialaista kasvisruokaa huokeaan hintaan. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 12.01.2015
Arvosana: 0

Sympaattinen, pieni, tarkemmin määrittelemättömän aasialainen ravintola. Palvelussa vähän kielimuuria, mutta ei mitään mikä haittaisi. Kevätkääryleet olivat erityisen hyviä, muuten hyvää mutta ei mitään ylisanoja tarvitsevaa ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 01.11.2014
Arvosana: 1

Yllättävä löytö sijaintinsa puolesta ja yllättävän laaja lista. Arki-iltana, jo lähellä sulkemisaikaa, paikka oli melkein täysi. Hinta-laatusuhde erittäin hyvä. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 11.09.2014
Arvosana: 0


Sijainti

siltasaarenkatu 3-5, 00530 Helsinki - Reitti
+358408352253
http://www.facebook.com/pages/Sen-Chay/169008529957447