Closed now

Opetusravintola Eetvartti

Rating 3.8 / 5

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

24. 4.15 lounas oli mahtava makunautinto alkuruoista jälkiruokiin. Kokeille sydämelliset kiitokset. Palvelu loistavaa nuorille opiskelijoille suuret kiitokset. Sulava ja huomaamaton liikkuminen ja käytös. Hymyä vaan lisää.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 24.04.2015
Rating: -1

Olin tyttärieni ja kahden pienen lapsen kanssa perjantaina 29. 8 klo 12.00 lounaalla ensikerran ja kokemukseni paikasta oli todella hyvä. Nuoret harjoittelijat piti meistä hyvää huolta ja ruoka oli meidän kaikkien mielestä erinomaista. Ei todellakaan jäänyt viimeiseksi kerraksi poiketa lounaalle Eetvarttin opetusravintolaan ja suosittelen sitä muillekin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 30.08.2014
Rating: -1

Ti 8. 10 klo 12.30 tulin kaverille paikkaa kehuen lounaalle! Maksaleike kuulosti hyvältä! Söimme salaatin, meninmme hakemaan pääruokaa maksaa, astiassa ei ollut palaakaan maksaa vain kastiketta, parmesaanikanaa ilmoitettiin, kysyin tarjoilijalta: onko maksaa tulossa, hän sanoi menevänsä kysymään saapui takaisin viiden minuutin kuluttua ja ilmoitti maksa on loppu, parmesaanikanaakin hän kävi kyselemäässä: loppu, makkaragulassi ei innostanut, tarjoilija ilmoitti porsaanleikettä tulevan ei osannut sanoa kuinka pian, kuivia porsaanleikkeitä tuli ehkä taas viiden minuutin kuluttua, maksakastike(ilman maksaa) ja porsaanleike, mikä makunautinto! No tuli jälkiruuan vuoro juustokakkua ja suklaakakkua, kuivan juustokakun kanssa OLI OLLUT tarjolla jotain kiisseliä/kautta marjoja sekin loppu eikä uutta näkynyt! Että tällainen kokemus kaverini ei kuulemma toiste tule!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.10.2013
Rating: 0

Eetvartti hoitaa Hotelli Villan aamupalan. Sen taso oli hieman toivomisen varaa jättävä. Lieneekö hotellin toimeksiannon seurausta. Verrattavissa pikkukaupunkien ainoiden hotellien aamiaisiin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.04.2012
Rating: 0

Palvelu kohdillaan. Ruoka yksinkertaista ja vaihtoehtoja vähän. Edusta saa halvemmalla parempaa ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.10.2011
Rating: 1

Aivan mahtava kokemus, upea salaattipöytä, tuore itseleivottu leipä, erinomainen kotiruokalounas, tarjoilijoita enemmän kuin tarpeeksi, ystävällinen, nopea palvelu..

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 13.04.2010
Rating: -1

Salaatti hyvä, samoin ruoka ihan ok. Paikassa on kuitenkin kova hälinä ja lounasaikaan täyttä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 12.03.2010
Rating: 2

Hinta laatu suhde kohdallaan huom. valkoiset pöytäliinat ja palvelu kohdallaan. Hieman täyttä

     
     
     
Experience: Lunch Added: 02.03.2010
Rating: 0

Söin keittolounaan. Ateriaan kuului hyvä, maittava salaattipöytä, tuore leipä, keitto sekä jälkiruoka. Tietenkin kahvit mukaanlukien. Keittona oli pinaattikeittoa ja se oli ehkä paras pinaattikeittoni ikinä. Jälkiruokana pannaria, kahvia ja keksejä. Ainut "miinus" tulee liian hyvästä ruoasta: täällä tulee syötyä aivan liikaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 04.02.2010
Rating: 1

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Sumeliuksenkatu 16, 33100 Tampere - Route
040-7115366
http://www.tredu.fi/eetvartti

Options