Zenzele

5 reviews

Hyvä ravintolakokemus ei rajoitu pelkästään hyvään maukkaaseen ruokaan, vaan rauhallisella tasapainoisella ympäristöllä ja ammattitaitoisella henkilökunnalla on minulle suuri merkitys. Ja se tärkein - ruoan maku. Ei ole väliä onko kyseessä suomalainen perinneruoka vai etninen ruoka, kunhan ruoka on hyvin tehty. Tuoreet raaka-aineet ja tasapainoiset maut - siinä se salaisuus.

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Söin keittolounaan. Ateriaan kuului hyvä, maittava salaattipöytä, tuore leipä, keitto sekä jälkiruoka. Tietenkin kahvit mukaanlukien. Keittona oli pinaattikeittoa ja se oli ehkä paras pinaattikeittoni ikinä. Jälkiruokana pannaria, kahvia ja keksejä. Ainut "miinus" tulee liian hyvästä ruoasta: täällä tulee syötyä aivan liikaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 04.02.2010
Rating: 1

Restaurant: Nanda Devi indian

Ruoka oli todella hyvää. Ympäristö oli viihtyisä ja hyvin siisti. Söin tulisuudeltaan medium maustettua lammaskastiketta ja se oli todella maukasta. Samoin kasviskastike oli mieleistäni. Henkilökunta oli ystävällistä ja nopeaa. Tosin ehkä liiankin ripeää liikkeissään. Viimeinen meistä vielä lopetteli ruokaa, kun tarjoilija jo syöksyi pöytään kysyen olemmeko jo valmiit. Lautaset vietiin salamavauhtia pois ja samalla annettiin ymmärtää, että olisi parempi poistua paikalta, koska jonoa oli. Paikka on hyvin pieni lounaspaikaksi ja pöydät loppuvat kesken.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 01.02.2011
Rating: 0

Restaurant: Star & Moonlight

Ruoka on todella hyvää. Söin lounaslistalta katkarapu-valkosipuli soosia riisillä ja maku oli erinomainen. Tulisuus oli juuri sopiva, tuntui suussa, muttei polttanut.
Super ystävällinen, sydämellinen palvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 09.09.2009
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Piemonte

Kävin syömässä lounasta. Palvelu oli hyvin ystävällistä ja ruoka maukasta. Annokset ovat pienet. Näin toimistotyötä tekevälle naiselle annos riittää hyvin, mutta nälkäisen miehen mahaa annos ei täytä. Kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 07.08.2009
Rating: 0

Restaurant: Kabul

Kävin tänään ensimmäisen kerran Kabulissa lounaalla. Kokemus oli hyvä. Pidin ruoan tulisuudesta ja maut olivat muutenkin mieleisiäni. Tulinen papupata miellytti minua kovasti. Samoin kasvispata. Tulen taatusti uudelleen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.07.2009
Rating: 0


Images


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites