Unknown

Kesäkahvila Arboretum

Rating 4 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Erinomaisia syötävää hyvän kahvin kanssa ainutlaatuisella paikalla. Kesäisin tulee täällä täytyä usein kahvilla. Sijainti on nätti ja terassilta näkee järvelle. Leivonnaiset ja piirakat ovat todella maukkaita ja palvelu todella ystävällistä. Pientä miinusta kertakäyttöastioista, mutta niiden käyttö on helppo ymmärtää, koska tila on rajallinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 02.11.2015
Rating: 0

Kuten jo muutkin käyneet totesivat: upea paikka ja erittäin ystävällinen palvelu! Paikalla myös mielenkiintoinen historia, joka näkyykin sisätiloissa "salissa". Ehdoton kesäpaikka käydä, useammankin kerran! Istuskelu myös syksyllä ruskan värien ja ruusujen äärellä on oikein miellyttävä kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.05.2013
Rating: 0

Kahvilla Arboretumin rauhallisessa puisto tunnelmassa. Täytyy heti alkuun sanoa ,että palvelu oli kohdallaan. Kahvilan piti olla jo kiinni aukioloaikojen perusteella mutta silti tarjoilu ja palvelu pelasi ystävällisesti ja asiakkaita tuli vielä meidän jälkeenkin. Tarjolla oli kaikenlaista mitä nyt kahvilasta odottaakin. Itse tuli maisteltua kahvia, rahkapullaa, suklaakakkua ja limpparia. Ja hyvältä maistui.
Tänne tulen varmasti myös toistekin jo pelkästään ystävällisen hyvän palvelun takia!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.06.2011
Rating: 2

Ihana paikka käydä kahvilla ja rentoutua. Rauhallinen kaunis ympäristö ja kahvilassa erityisen ystävällinen ja hyvä palvelu!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.04.2010
Rating: 1

Lenkkipolun varrella kelpaa käydä kahvilla ja pullalla. Auki hyvällä säällä talviaikaankin. Erittäin mukava terassi ja hieno ympäristö.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.11.2009
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Hatanpään Arboretum, 33100 Tampere - Route

Options