Opens at 16:00

Hook

Rating 4.2 / 5

Reviews (53)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Oi, kyllä! Tampereelle ihan ajan kanssa ja katsastamaan alkuperäinen Hook Helsingin kokemusten innoittamana. Hauska sisustus, vähän ahdasta ja pimeää ja yläkertaan vievät rappuset epämukavat erityisesti alas tullessa. Mutta itse pääosan esittäjistä, siivistä, ei mitään pahaa sanottavaa. Päinvastoin. Kastikkeen maku ja koostumus erinomaiset, siivet juuri sopivan rapeaksi paistetut ja dippi maukasta. Vielä kun palvelukin oli ripeää ja ystävällistä, niin mitäpä sitä muutakaan voi kuin olla tyytyväinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 24.08.2016
Rating: 0

Palvelu oli ystävällistä, mutta melko hidasta. Ribbsit käsittivät yhden kokonaisen kylkirivin. Liha mureaa ja kastiketta sopivasti, ei liian paljon. Salaatti ranskalaisten tilalla oli melko vaatimaton.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 25.04.2016
Rating: 0

Palvelu pirteää ja reipasta, tuli itsekkin hyvälle tuulelle. Ruoka oli oikein hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 01.02.2016
Rating: -2

loistavat siivet! Miinuspuolena ainostaan joskus hieman pitkä odottelu. Suosittu ravintola ja yksi parhaista siipipaikoista!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.08.2015
Rating: -1

Mahtava paikka / aina hyvät ruoat siis muutkin kuin siivet / mielestäni myös palvelu om parantunut huomattvasti / hyvä ja uniikki paikka

     
     
     
Experience: Lunch Price: 20€ Added: 12.08.2015
Rating: -4

Aika usein täällä tulee käytyä, kun siipihimo yllättää. Mielestäni aina ollut ihan ok. Kastikkeiden tulisuus tosin hieman vaihtelee eri käyntikerroilla. Aika monet näyttävät arvostelevan palvelua. Itselläni ei mitään pahempaa ole koskaan sattunut kohdalle. Ehkä viime kerroilla muuttunut hieman ylimieliseksi ja välinpitämättömäksi. Johtuuko sitten omistaja-/ henkilökuntavaihdoksista(?). Ainahan se tietysti vaikuttaa positiivisesti, jos omistaja(t) ovat itse paikalla. Näin ei enää nykyisin taida kovin usein olla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.08.2015
Rating: 1

Tarjoilu suht kiireisenä perjantaina hakusessa. Osaa siipiannoksista piti kysellä, sanoivat ettei mitään puutu, hetkeä myöhemmin tuotiin puuttuvat tuotteet pöytään- ilman pahoittelua. Yksi seurueesta tilasi pelkän oluen, lasku tuli pöytään, olutta ei. Sipulirenkaita, mozzarellatikkuja ym. ei ollut mahdollista tilata pienempää määrää kuin listalla, esim kahta jokaista, koska sellaista tilausta ei ole mahdollista lyödä kassaan. Paikka tuntui asiakkaita ylenkatsovalta- emme mene tänne enää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.08.2015
Rating: 0

Huikea paikka ja tarjoilijat ovat miellyttäviä sek palvelu ja ruoka on hyvää. Kokemuksen arvoinen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.07.2015
Rating: -1

ihan hyvä ruoka mutta palvelu tosi tökkivää ja ylimielistä sekä teennäistä. se on kuitankin yksi kriteerimme eli en suosittele kuin ottaa mukaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.07.2015
Rating: -1

Palvelu todella hidasta ja paikoitellen töykeää, ruoka erittäin maukasta!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.07.2015
Rating: -1

Community

Fans (6)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kehräsaari 101, 33100 Tampere - Route
(03) 223 3284
http://www.ravintolahook.fi/

Options