Küche geöffnet

Cafe Veggie

Note 2.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (6)

Take away lounasannoksesta jäi nälkä. Annoksessa oli kaksi kasvispihviä ja vain muutama hassu lohkoperuna, salaattia tosin oli kohtuullisesti. Mukana ei ollut edes leipää. Harvoin take away lounaan jälkeen joutuu hakemaan toisen lounaan, jotta saisi vatsan täyteen.
Annoksen maut tosin olivat suhteellisen kohdillaan, mutta toivoisin ettei lounasannoksen syötyäni jäisi enää kova nälkä. Hinta-laatusuhde ei näin ollen mielestäni kohtaa. Olisin myös toivonut useampia lounasvaihtoehtoja, joista valita. Paikassa oli käytössä lautasannokset buffet pöydän sijaan. Palvelu oli mielestäni aika keskitasia. Jälkiruoaksi ostamani leivos onneksi oli hyvää. Ravintola on koira- ja lapsiystävällinen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 08.03.2019 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Halusimme tutustua helsinkiläisen kaupunginosan kasvisravintolaan. Näitähän ei ole liikaa. Veggien interiööri on erittäin miellyttävä, ja paikailiset varmasti arvostavat ravintolaa/kahvilaa. Oli iloinen yllätys, että vielä klo 16 oli tarjolla päivän lounasannosta, kreikkalaista kasvispataa. Annos oli runsas, mutta koostumukseltaan ja mauiltaan melko mitäänsanomaton. Parempi valinta olisi todennäköisesti ollut kasvispiiras lisukesalaatilla. Maistoin myös porkkana-kookoskakkua, joka oli maukas, muttei mieleenpainuva. Palvelu oli ystävällistä ja huomaavaista, mutta aika eleetöntä ja neutraalia. Ei oikein saanut tuntumaa siihen, olimmeko toivottuja asiakkaita vaiko emme. Mukava kokemus, mutta olisi voinut olla mukavampikin. Paljon hyviä ideoita sisustuksen ja tunnelman suhteen. Panostusta tarjontaan ehkä kaipaisi enemmän.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 22.09.2015
Note 0

Ihana miljöö ja sympaattinen & todella kohtelias palvelu. Gluteenittomia ja laktoosittomia piiraita, ihana yllätys ruokarajoitteiselle!! Aurinkoinen terassi iso plussa. Piiras oli maistuva ja täyttävä, salaatti kelpo lisäke. Mukava kahvila tunnelmallisessa Munkkivuoressa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 10.07.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Tuore, kunnon kokoinen ja hyvänmakuinen salaatti vuohenjuustolla. Raikasta. Juuston grillaus onnistunut nappiin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 26.05.2015
Note 0

Veggie teki jo ensimmäisellä kerralla vaikutuksen sympaattisen ja ystävällisen palvelun ja herkullisten kasvispiirakoittensa ansiosta. Tällöin tilausta tehdessä myyjä (omistaja?) pahoitteli englanniksi suomenkielentaidottomuuttaan. Ainoina asiakkaina meille tarjottiin maistiaisiksi lehtevää mansikkaleivosta, joka oli yllättävän raikkaan makuista ja kokeilemisen arvoista.

Toisen kerran nyt n. kolme kuukautta myöhemmin tilausta tehdessämme oli leuka loksahtaa paikoiltaan, kun sama mies palveli sujuvasti suomenkielellä. Sivusalaatin kanssa tarjoiltavat piirakat edelleen yksiä parhaista mitä Helsingin kahviloissa olen maistanut.

Tunnelmallinen ja sympaattinen kahvila, josta huokuu että paljon yritystä on pelissä, hyvällä tavalla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.01.2015
Note 0

Lounaslistalla oli (loppiaisena) valittavana yksi annos: paistettuja perunoita, tzatzikia ja papusalaattia joten otimme sen. Perunat olivat herkullisia, tzatziki maukasta ja salaatti iso. Söisin täällä toistekin. Lounaan lisäksi tarjolla oli erilaisia suolaisia piiraita yksinään tai salaatin kanssa sekä muita kahvilatuotteita. Paikka on pienehkö mutta pöytiä oli paljon, tilat olivat viihtyisästi kalustetut ja eikä kahvila ollut meluisa. Palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 07.01.2015
Note 0

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (6)


Standort

Munkkiniemen puistotie 22, 00330 Helsinki - Route
045 8627008
http://www.facebook.com/Veggie.helsinki

Options