Kitchen is open

Pikku-Nepal

nepalese
Rating 1.8 / 5

Pikku was established in Jan 2005, with 20 seats. With its rich taste and hospitable Nepali touch all the way from the great Himalayas its popularity increased and it expanded to 50 seats by 2007. From Dec 2007 we started to serve Nepalese beer, Kathmandu. Right after in Jan 2008 we became sole distributor of Kathmandu, Nepalese beer, to all Nepalese restaurants in Finland.


Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (124)

Pitkästä aikaa kävin ravintolassa josta olin pitänyt aikoinaan paljon. Tarjoilija ei meinannut muistaa pyytää tilaustani kun jo säntäsi pois pöydästämme. Salaattia ottaessani sanoi että salaatti kuuluu aterioiden kanssa ja vasta siinä vaiheessa muisti että tilasin kana-annoksen. Ruoka oli keskinkertaista ja seuralaiseni leipää piti erikseen kysyä kun sekin unohtui ensin.

On surullista kuinka aiemmin jopa legendaarinen paikka on muuttunut näin surkeaksi. Tämä oli viimeinen vierailuni ravintolassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.06.2019 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Taso vähän laskenut, ja hinnat nousseet viime kerrasta.
Hinta/laatu-suhde siis huonontunut. Ruoka ihan ok, palvelu ihan ok, sijainti ihan ok.
Tänään naan-leipä oli käsiin murenevaa sorttia, eli peltivadin tiskaaminen sillä murskalla kovin hankalaa.
Edellä mennyt asiakas pudotti raastepöydän oliivi-rasian ottimet salaattikastikkeeseen kahva edellä ja nosti ne sieltä ylös, ilmoitti henkilökunnalle, mutta mitään ei tapahtunut. Eli käytännössä kaikki ihmisten käsissä olleet bakteerit siirty salaattikastikkeeseen, jäi ottamatta se kastike. Muuten raastepöytä oli ok. Parempiakin nepskuja löytyy lähiympäristöstä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 16.12.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Viittaako aito nepalilainen tunnelma siihen , kun ravintolassa varmaan 40c?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 06.07.2016
Rating: -1
     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.06.2016
Rating: 0

Perushyvää nepalilaista Helsingin ytimestä. Ruoka valmistui todella ripeästi ja palvelu oli kohtalaisen hyvää. Reilut annoskoot - samasta ateriasta syö kaksikin päivää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 12.05.2016
Rating: 0

Aivan mielettömän hyvää ruokaa, Pikku Nepalista on tullut ihan vakkarimesta. Palvelu on ystävällisintä, mitä on tullut vastaan stadissa. Yleensä tilataan mukaan ruokaa ja ruoka on valmista ihan alta aikayksikön. Annokset on vähän hintavia, mutta kokoonsa nähden menee aika nappiin. Yhdestä annoksesta riittää ainaki kahteen ruokailuun mulle :D
Kerran meijän to-go -tilaus saatiin väärin, ja he tekivät väärän annoksen ensiksi. No jossain parissa minuutissa he toivat sen oikean tilauksen, ja sen väärän tilauksen kaupanpäälliseksi (mikä ei todellakaan haitannut kun kaikki heidän ruoka on aina ihan taivaallista).
Yleensä otan lammasta kun se on aina täydellisen mureaa ja hyvin muhinutta ja naan on aina herkullista.
Suosittelen Pikku-Nepalia aivan kaikille!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 04.10.2015
Rating: -1

Pitkästä, pitkästä aikaa Pikku-Nepalin lounaalla.
Helsingin runsaassa nepalilaistarjonnassa menee ehkä hieman keskiarvon yläpuolelle ruoan osalta lounaskokemuksena. Lounaan salaattiosasto pikkasen tavanomaista monipuolisenpi. Naanleipä suht normaalia,Pääruoaksi lohta, marinointi kohtuullisen hyvä ja lisukkeet ihan kelpotavaraa,

Kuten useissa keskustan nepalilaisissa klo 12 lounasaika ei ole kiireiselle lounastajalle otollisin, tuvat ovat täynnä silloin, Onneksi tällä kertaa suurin osa ruokaililjoista oli ja saanut ruokansa ja näin odotusaika ei ollut kovin pitkä. Salla hoiti kaksi tarjoilijaa, kiirettä piti ja pieni ylikiireen meininki oli. Palvelu hyvin 'automaattiperuskohteliasta', aitoudesta ei tietoakaan.

Hinnallisesti taisi olla 9,70 € tämä lounas, melkoisen kohdallaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 22.08.2015
Rating: 0

paras ruoka!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 17.07.2015
Rating: 0

Lauantai-iltapäivänä ravintola oli lähes täynnä, mutta palvelu oli silti ripeää. Ovessa ollut Oiva-arvostelu (korjattavaa) melkein sai meidät karkotettua, mutta annoimme paikalle mahdollisuuden. Ja kannatti. Ruoka oli oikein maukasta ja naan-leipä herkullista. Tosin salaatin seassa oli pieni muovin palanen.. Tuliset ruuat oli oikeasti tosi tulisia!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 20.03.2015
Rating: 0

Yhdistelmäateria jossa currykanaa ja toisena ruokalajina vuohenjuustoa pinaatissa. Siis luullakseni koska molemmat ruoat olivat hyvin olemattoman ja epämääräisen makuisia annoksia . Gintonic piti tilata kolmeen kertaan ennenkuin sain sen pöytään, ilmeisesti tarjoilija ei osannut suomea kunnolla. Gt:n halpa hinta perustunee siihen että giniä on vain 2cl...

Kathmandu-olut oli ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 01.01.2015
Rating: 0


Location

Annankatu 29, 00100 Helsinki - Route
(09) 693 1778
http://www.pikkunepal.fi/

Options