Opens at 11:00

Naughty BRGR

Burgers
Rating 2.2 / 5

NAUGHTY BRGR – burger joint was established by Top Chef Finland winner Akseli Herlevi after over ten years of research of the best flavors and compositions of a great burger. Our backbone is the highest quality of raw materials, constant product development, right attitude and best possible staff!


Customer experience

Special diets

Reviews (70)

Ylihinnoiteltua neljän juuston hampurilaista joutui odottamaan täyteen ahdetussa honosti suunnitellussa tilassa tunnkkaisessa ja kosteassa sisäilmassa 30 minuuttia. Valitettavasti ei jatkoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 13.08.2018
Rating: 0

Kassalle pääsi heti mutta ruokaa piti odottaa noin 20 minuuttia.

10 eurolla saa itse hampurilaisen ja vettä, ei muuta.

Hampurilainen oli hyvin pieni ja mahassa myllersi koko illan sen jälkeen.

Pöydässä oli talouspaperirulla joka oli lähes loppu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.06.2018
Rating: 0

Vetinen hampurilainen, jonka jauhelihapihvi ei ole sopivan medium, vaan mössöisen raaka vailla rapeaa paistopintaa. Korkeaan hintatasoon pitäisi sisältyä edes pöytiintarjoilu.

Kilpailijoihinsa verrattuna melkoinen pettymys.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 31.03.2018
Rating: 0

Söin Naughty Burgerin kahdella pihvillä, lisukkeena bataattiranskalaiset chipotle dipillä sekä limu.

Itse burgerin maku oli ok ja pihvissä ei mitään valittamista. Kastiketta yms oli todella paljon ja sitä suorastaan roiskui joka paikkaan joka teki käsin syönnistä hankalaa ja sottaista. Sämpylä oli hyvin pehmeä ja erilainen kun muualla, mutta se käytännössä liukeni kastikkeiten ja pihvin sekaan joka ei auttanut sottaisessa vaikutelmassa. Annoskoko oli hyvä ja nälkä kyllä lähti. Lisukkeiten maku oli ok mutta ei mitään erikoista.

Kalustus oli fiiniä, mutta kaikesta muusta tuli mieleen kuin olisi ollut syömässä huoltoasemalla. Esillepano oli hyvin pelkistetty, burgeri oli nenäliinan välissä ja servettinä toimi joka pöydässä ollut talouspaperirulla. Ei pöytiin tarjoilua. Lisukkeiten hinnat olivat todella korkeat, erityisesti kun palveluakaan ei juuri saanut. Kokiskin tarjoiltiin suoraan tölkistä.

Tiivistettynä: ruoka ja palvelu on kuin kävisi grillillä tai huoltoasemalla mutta hinnat on luksusburgerijointin mukaiset. Palveluun ja puitteisiin/esillepanoon pitäisi panostaa jotta rahoille saisi vastinetta tai hinnoista pitäisi kadota 50%.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 28.02.2018
Rating: 0

Nimikkoburgeria testasin ja kaveriksi bataattiranskalaiset ja limu. Bataattiperunoita ovat monet (netissä) kehuneet, mutta itse en pitänyt niitä mitenkään ihmeellisinä. Toki ihan hyviä homejuustodipin kanssa, sillä tykkään voimakkaista mauista. Perunoiden päällä oli jotakin maustetta, tarkemmin en osaa sanoa.

Purilainen pienehkö, mutta pihvi erittäin maukas.
Homejuustokastike hautaa purilaisessa liiaksi maut alleen. 3,80€ 0,33L limutölkistä on ryöstö, mutta lämpimien hinta suht hyvin kohdallaan makuun nähden, vaikka isosta annoksesta ei voi puhua.

20 vuotta asiakapalvelutöitä tehneenä arvostan aina hyvää asiakaspalvelua ja täällä se oli erittäin ystävällistä vuoroesimiestä (antoi ruoan minulle) ja myyjiä (2) myöten.

Jonotusajasta miinusta, ruoan valmistuminen kesti 28 minuuttia. Suhteessa palvelu oli kuitenkin nopeaa, sillä sali oli kahta pöytää vaille täysi ja ennen minua taisi olla lähemmäs kymmenen pöytää tarjoiltavana (keskimäärin 2-3 ihmistä per pöytä).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 07.12.2017
Rating: 0

Kovin on vaikeaa löytää hyviä burgereita. Eipä täältäkään irronnut. Muuten melkein menetteli, mutta pihvi oli mitä oli. Medium oli lähes kypsä, ja enemminkin keitetty kuin grillattu. Bataattiranskikset olivat hyviä. Juomista taas veloitettiin suomalaiseen tyyliin viimeisen päälle, nihkeät kolatölkit. Näissä paikoissa pitäisi olla juo-niin-paljon-kuin jaksat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 17.10.2017
Rating: 0

Jauheliha pihvini oli raaka sisältä joka muutenkin vaikutti hieman mössöltö hampurilaisessani, dippi oli todella pieni jonka otin lisukkeeksi ja ranskalaiset ihan perus. Annos oli riittävä mutta yllätyksenä ei pöytiintarjoilua. Raaka-aineet hyvät ja hieman kiireettömämmällä työpanoksella ruokakin varmasti olisi onnistunut kokonaisuus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 17.09.2017
Rating: 0

Paikan nimikkohamppari Naughty Burger oli kyllä hyvä! Aurajuusto maistui ja rucola oli kiva erilaisuus lehtisalaattiin verrattuna. Lisukkeeksi tilasin Skinny friesit ja ne olivat kyllä huonot.. Vaikuttivat kaupan pakastealtaasta olevilta ja makuakaan ei ollut yhtään.. Dippikastike (aioli) onneksi pelasti! Eli burgeri jees, mutta lisukkeisiin saisi vielä panostaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 25.08.2017
Rating: 0

Hyviä dippi vaihtoehtoja ja burgerit on aika hyvistä ainesosista tehty, mutta aika kallis paikka suhteutettuna aterian kokoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 20.07.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

15 minutes waiting, 3 minutes to eat.

Burger tasted OK, but was way too small. Even McDonalds has more to eat..

Burger costs 13€ and sides would have added another 4€, too pricey for lunch menu!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 07.12.2016
Rating: -1

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Lönnrotinkatu 13, 00120 Helsinki - Route
http://www.naughtybrgr.com

Options