Kitchen is open

Naughty BRGR

Rating 2.3 / 5

Reviews (66)

Nimikkoburgeria testasin ja kaveriksi bataattiranskalaiset ja limu. Bataattiperunoita ovat monet (netissä) kehuneet, mutta itse en pitänyt niitä mitenkään ihmeellisinä. Toki ihan hyviä homejuustodipin kanssa, sillä tykkään voimakkaista mauista. Perunoiden päällä oli jotakin maustetta, tarkemmin en osaa sanoa.

Purilainen pienehkö, mutta pihvi erittäin maukas.
Homejuustokastike hautaa purilaisessa liiaksi maut alleen. 3,80€ 0,33L limutölkistä on ryöstö, mutta lämpimien hinta suht hyvin kohdallaan makuun nähden, vaikka isosta annoksesta ei voi puhua.

20 vuotta asiakapalvelutöitä tehneenä arvostan aina hyvää asiakaspalvelua ja täällä se oli erittäin ystävällistä vuoroesimiestä (antoi ruoan minulle) ja myyjiä (2) myöten.

Jonotusajasta miinusta, ruoan valmistuminen kesti 28 minuuttia. Suhteessa palvelu oli kuitenkin nopeaa, sillä sali oli kahta pöytää vaille täysi ja ennen minua taisi olla lähemmäs kymmenen pöytää tarjoiltavana (keskimäärin 2-3 ihmistä per pöytä).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 07.12.2017
Rating: 0

Kovin on vaikeaa löytää hyviä burgereita. Eipä täältäkään irronnut. Muuten melkein menetteli, mutta pihvi oli mitä oli. Medium oli lähes kypsä, ja enemminkin keitetty kuin grillattu. Bataattiranskikset olivat hyviä. Juomista taas veloitettiin suomalaiseen tyyliin viimeisen päälle, nihkeät kolatölkit. Näissä paikoissa pitäisi olla juo-niin-paljon-kuin jaksat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 17.10.2017
Rating: 0

Jauheliha pihvini oli raaka sisältä joka muutenkin vaikutti hieman mössöltö hampurilaisessani, dippi oli todella pieni jonka otin lisukkeeksi ja ranskalaiset ihan perus. Annos oli riittävä mutta yllätyksenä ei pöytiintarjoilua. Raaka-aineet hyvät ja hieman kiireettömämmällä työpanoksella ruokakin varmasti olisi onnistunut kokonaisuus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 17.09.2017
Rating: 0

Paikan nimikkohamppari Naughty Burger oli kyllä hyvä! Aurajuusto maistui ja rucola oli kiva erilaisuus lehtisalaattiin verrattuna. Lisukkeeksi tilasin Skinny friesit ja ne olivat kyllä huonot.. Vaikuttivat kaupan pakastealtaasta olevilta ja makuakaan ei ollut yhtään.. Dippikastike (aioli) onneksi pelasti! Eli burgeri jees, mutta lisukkeisiin saisi vielä panostaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 25.08.2017
Rating: 0

Hyviä dippi vaihtoehtoja ja burgerit on aika hyvistä ainesosista tehty, mutta aika kallis paikka suhteutettuna aterian kokoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 20.07.2017
Rating: 0

15 minutes waiting, 3 minutes to eat.

Burger tasted OK, but was way too small. Even McDonalds has more to eat..

Burger costs 13€ and sides would have added another 4€, too pricey for lunch menu!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 07.12.2016
Rating: -1
     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 15.11.2016
Rating: 0

Naughty burger oli positiivinen yllätys. Tunnelma ja paikansisustus musituttivat New yorkia. TIlasin hampurilaisen kahdella pihvillä sekä otin bataattiranskalaiset. Perusburgeri ilman lisiä on 10 euroa mutta sidesit ovat hintavia, mikä nostaa käyntiä helposti. Ruoka tilataan oven läheisyydestä tiskiltä, ja ruoka haetaan kassalta sen valmistuttua. Paikka oli melko rauhallinen ja seurueemme nautti vierailusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 02.08.2016
Rating: 0

Hyvä burgeri ja ranet. Jenkkityylinen pikaruokala tarjoaa kelpoja hampurilaisia lisukkeineen. Sämpylä on juuri oikeanlainen, ja pihvikin parempi kuin yleensä. Tuunaaminen kohottaa ranujen tasoa, samoin kuin kylkeen valittavissa olevat kastikeet. Palvelu on parilla kerralla toiminut nopeasti ja ongelmitta. Itse tila ei ehkä ole maailman viihtyisin, mutta jos tavoitteena on nauttia hyvä ja hinta-laatusuhteeltaan mainio hamppari nopeasti, se kelpaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 05.07.2016 View previous reviews (2)
Rating: -1

Hampurilainen oli hyvä, mutta pienehkö. Koko annos oli myös hieman jäähtynyt, koska "piipparini" ei koskaan piipannut ja jouduin melkein 30 minuutin odottelun jälkeen lähteä kyselemään ruokani perään. Vaikutti siltä, että henkilökuntaa ei pahemmin kiinnostanut hampurilaiseni kohtalo.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 21.06.2016 View previous reviews (6)
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Lönnrotinkatu 13, 00120 Helsinki - Route
http://www.naughtybrgr.com