Closed now

Yamato

Rating 4.2 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (24)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tämän sivuston perusteella poikkesimme lounaalle, vaikka yleensä kartan sushibuffettia kuin ruttoa. No eipä ollut rutosta vaaraa! Todella maukkasta ja tuoretta sushia, melko monipuolisesti. Friteerattu bataatti ja munakoiso olivat suorastaan loistavia. Lisäksi tarjolla oli perus kinkkikanaa ja nautaa, mutta ne olivat sitten sitä keskinkertaisuutta. Hinta laatusuhde oli tässä paikassa aivan huipputasolla!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 25.10.2016
Rating: 0

Kun kaipaan sushia, en feng shuita.

Ravintolan aasialaistyyppinen buffet on katettuna iltaan asti, ja mikä parasta, sen hinta ei pomppaa pilviin lounasajan jälkeen, vaan pysyy erittäin kohtuullisena. Ruoan lisäksi hintaan sisältyvät myös limuhanat. Buffetin parasta antia ovat sushit, joiden perässä Yamatoon kai pääasiassa tullaan. Sushipaloja oli ainakin kymmentä eri sorttia, eikä yksikään ollut tylsä kurkkumaki. Kalaa oli käytetty monessa. Lämpiminä ruokina oli peruskiinalaista, josta en itse jaksanut innostua. Vatsa kun täyttyi sushista. Sivussa oli myös perinteinen salaattipöytä hälle, joka ei eksotiikasta välitä.

Minä en osaa analysoida riisin koostumusta tai makujen autenttisuutta, mutta kyllä se sushilta maistui ja vei sushinälän. Kokkiasuinen mies seurasi tarjoiluastioiden täydennystarvetta tasaisen tiuhaan. Kassahenkilöt olivat nuorekkaita ja pirteitä, jotenkin harvinaisen vilpittömän oloisia (ei mielistelyä tms.). Yamato ei taatusti kilpaile Iso-Roban trendikkäimmän paikan tittelistä, mutta puitteet ovat ihan asialliset ja ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 02.10.2016
Rating: 0

Todella hyvää sushia ja todella hyvään hintaan. Lyömätön hinta-laatusuhde ja yks parhaista sushibuffeteista, joissa olen käynyt. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 03.09.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Sushibuffet on laadukas. Valikoimaa on runsaasti. Lohinigirejä täydennettäessä pöytään sujahtaa yleensä myös jokunen kalmarinigiri sekä jotain vaalealihaisempaa kalaa (kuhaksi olettaisin), joita pitää kärkkyä, jos meinaa ehtiä sellaisen saada. Mukanani ollut kasvissyöjä sai myös keittiöstä lämpimän ruoan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.04.2016
Rating: 0

Tässä ravintolassa huomioidaan hyvin vegaaneja, kunhan vain ilmoittaa vegaanisuudesta. Noutopöydässä oli muutamia vegaanisia susheja ja lisää tehtiin varta vasten meille pöytään. Lämpiminä ruokina oli tofuannos , misokeittoa ja friteerattuja vihanneksia. Buffettiin kuuluu myös salaattipöytä, virvoitusjuomat ja vesi. Kaikki oli hyvää hintaan nähden.
Mukava ja reipas asiakaspalvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 28.03.2016
Rating: 0

Aina tuoreita susheja, joista monet erittäin herkullisia, ja kaikkia - myös kalliimpia - tuodaan noutopöytään kitsastelematta. Olkoonkin "kiinalaista sushia", mutta Yamato lyö laudalta kaikki kokeilemani sushi-paikat hinta/laatu-suhteessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 11.02.2016
Rating: 0

Best sushi in town, if you have American taste buds. The difference between this place and Tokyo55 in Töölö is that the rice's got more flavour. Yamato's got maki with salmon & avocado. My favorite, and I tend to add wasabi paste on top. Same goes for their cooked salmon sushi. And without wasabi I pig out on salmon maki with sweet & spicy sauce on top and their tuna fish maki with some green seeds on top. This is me and my Finnish/Asian girl's regular joint, nice people working there too, a nice family owned business. I really have come to prefer this after my initial crush on Tokyo55 flame-grilled mixed platter and when I didn't have so much money, I used to go Fuku Supreme in Sello. Now I ain't going back: They're bland after this Yamato.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 09.02.2016
Rating: 1

Ihan hyvät mätöt, tuli maha täyteen ja sushit ja muut pöperöt oli ihan syötäviä. .

Sen unohdin tarkistaa henkilöstöltä, että kuuluiko limut hintaan, kun ei erikseen sitä sanonut, joten virkistävällä vesilinjalla menin, ei sekään huono vaihtoehto ollut.

Voisin mennä uudestaankin.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 14€ Added: 28.11.2015
Rating: 0

Lauantaina lounasbuffetille. Hyvä diili, juomat ja kahvit kuuluu hintaan. Sushit hyvin valikoitu, lähes yksinomaan oikein hyviä ja monipuolisia tarjolla, erilaisia grillattuja lohia yms.

"Lämpimät" ruuat sen sijaan aika tylsiä ja mauttomia ehkä tempuroita lukuunottamatta. Sushi pelastaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 05.09.2015
Rating: 0

Monipuolinen valikoima ja sushi on todella hyvää. Mukava ja rento pieni ravintola. Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 30.03.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (4)


Location

Iso Roobertinkatu 17-19, 00120 Helsinki - Route
0503873989

Options