Küche geöffnet

Konditoria Briossi

Note 3.8 / 5

Bewertungen (43)

Sämpylät ovat todella maukkaita. Katelaskuri vain karkottaa. Tulisin uudestaan, jos kahden kirsikkatomaatin sijasta annoksessa olisi neljä kirsikkatomaattia. Liiallinen katteen hankkiminen karkottaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 07.01.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Briossin ihmisillä ei ole palveluasennetta. Jouduimme valitettavasti pettymään, kun halusimme jotain ekstraa arkiaamuksi ja kävimme Briossissa aamiaisella. Paikka ja tuotevalikoima on houkutteleva, mutta palvelua tytöt eivät osaa. Pieni aamukiirus näkyi kasvoilla. Kun saavuimme, tiskissä ei vielä ollut täytettyjä leipiä valmiina. He suostuivat kuitenkin sellaisen tekemään, mutta eivät olleet kiinnostuneet tarpeistani asiakkaana. Leivän väliin tuli pari palaa perusjuustoa, kurkkua, salaattia ja tuorejuustoa. Liian usein leivät pilataan Helsingin kahviloissa tuorejuustolla, josta harvat pitävät. Olisi ollut hyvää palvelua, että jos kerran leipiä ei ole valmiina ja sellainen asiakkaalle tehdään, voisi 1. kertoa mitä leipä sisältäisi (haluan tietää mitä tilaan) 2. kysyä mitä toivosin leivän sisään. Leipä taisi maksaa reilu 5€ ja se siis vain parista palasesta juustoa...katteet kohdillaan. Huonoon fiilikseen vaikutti kuitenkin päällimmäiseksi täysi piittaamattomuus asiakkaan toiveista ja siihen suhteessa kova hinta. Minua ei haittaisi edes, että joudun hieman odottamaan, kunhan tuote ja asenne olisivat kunnossa. Seuralaiseni otti aamiaislautasen, joka oli ihan hyvä kokonaisuus. Kahvi oli kuitenkin kuulemma pahaa.

Minusta on harmillista, että näinkin houkutteleva ja potentiaalinen paikka pilaa asiakaskokemuksen sillä, ettei oikeastaan kiinnosta panostaa. Moni asia jätetään ns. puolitiehen. Nyt siis tsemppiä tytöt, asiakaslähtöisyyttä!

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 5€ Hinzugefügt: 17.04.2016
Note 0

Älyttomän kallista! Pieni mozzarella-sämpylä maksaa 6.10, ja se on huono.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 18.09.2015
Note 0

Mainiot caesar-salaatit. Kokeile rusinaleipää (kuuluu hintaan).

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 04.08.2015
Note 0

Ihana aamiainen ja herkullisia itse tehtyjä leivonnaisia. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 10€ Hinzugefügt: 25.06.2015
Note -1

Loistavia leivoksia, erinomainen kahvihetki!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 02.12.2014
Note 0

Jos kaipaa salaattia lounaaksi niin Briossiin kannattaa suunnata!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.07.2014
Note 0

Tomaatti-vuohenjuustokeitto ja salaatti sivuun. Ja annoksen sivuun sai valita hauskasta valikoimasta normaaleja ja vähän erikoisempiakin sämpylävaihtoehtoja.

Keitto oli hyvää sekä lämmitti takatalvisena päivänä ja salaatin sekä sämpylän kanssa lähti hyvin nälkä. Salaatti olisi tosin kaivannut hieman enemmän yritystä, nyt purkista kaivetut valmiiksi viipaloidut vihreät ja "mustat" (eli värjätyt, ei esim. kalamata) oliivit toivat muuten ihan hyvään kokonaisuuteen halpaa pitseriamaisuutta. Sämpylä oli erinomainen, kuten oli aihetta odottaakin.

Miljöönä Briossi on mukava ja siisti sekä isompi sisältä kuin mitä ulkoa katsottuna saattaisi arvata. Henkilökunta hoiti hommansa erinomaisesti ja asioiminen täällä oli vaivatonta ja mukavaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 17.03.2014
Note 0

Briossi ei kai ole mikään uusi paikka. Minulla se on jostain syystä jäänyt käymättä, vaikka sijainti on keskeinen ja juuri sopiva viikonloppuisen shoppailupäivän lomaan. Onneksi tämä virhe tuli nyt korjattua.

Briossi on yllättävän edullinen, viihtyisä ja tuotevalikoimaa on monipuolinen.

Palvelu on lähes ylihuolehtivaisen ystävällistä. Ihan siinä rajoilla meneekö jo liiallisuuksiin – hieman vähempikin holhoaminen riittäisi. Tervehditään, ohjataan ja opastetaan, suositellaan ja suorastaan kehotetaan – tosin onneksi ihan hyväntahtoisesti.

Tilasin fetasalaatin, jolla on kahvin ja vapaavalintaisen leivän (itseleivotun) kanssa hintaa vaivaiset 8,50. Tehdään tilauksesta ja tuodaan pöytään. Nopeaa oli. Salaatti sisältää reilun fetakasan lisäksi mm. oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, maissia, porkkanaraastetta, tomaattia, kurkkua... Melkoinen sekamelska, mutta ainakaan ei jää nälkä.

Suosittelen. Itse menen uudemmankin kerran.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 13.11.2013
Note 0

Tuoretta pullaa ja irtoteetä - maistuu. Hinta Helsingin mittapuulla normaalia tasoa, ehkä jopa edullisimmasta päästä. Kuivakan oloiset kakut eivät houkutelleet, mutta tuoreita pullia, sämpylöitä ym. oli monenlaisia. Tunnelma hivenen liian kliininen lasipöytien ja avaran tilan vuoksi; tosin mukavan rauhallista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 05.11.2013
Note 0

Community

Fans (5)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (4)


Standort

Kalevankatu 9, 00100 Helsinki - Route
(09) 645 062
http://www.briossi.fi

Options