sybarite

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: KarlJohan ruokaravintola

Kävin lounaalla täällä muutaman kerran pitkästä aikaa ja söin lasagnen ja "mausteisen kanakeiton". Molemmat ruoat olivat maukkaita ja alkuun sai ottaa tavanomaista raastesalaattia ja leipää. Ruoka on yleensäkin laadukasta ja maltettu pitää riittävän yksinkertaisena. Tosin kanakeiton mausteisuudesta voidaan olla montaa mieltä, itse olisin toivonut kuvauksella saavani hieman rohkeammin mautetun kokonaisuuden. Hyvä se oli silti.

Paikkanahan tämä on hieman tyylikkäämpi kuin moni muu lähialueen lounaspaikoista ja kuitenkin (osittain) hintatasoltaan samaa luokkaa. Henkilökunta toimii myöskin mutkattomasti ja ystävällisesti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 17.03.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Beefy Queen Jambo pihviravintola

Legendaarinen paikka johon mentäessä pitää olla asenne kohdillaan. Paikka on kuin vanhanmallinen Esson kahvila, tosin on niille seinille muutama taulukin eksynyt.

Mutta ei tänne tulla hengailemaan vaan syömään pihviä. Pihvit ovat ihan ok tasoa, ei mitään erikoista, mutta lisukkeet saa valita miellyttävän vapaasti. Itse kun käyn syömässä täällä (muutamia kertoja tullut käytyä lounaalla), niin otan mielelläni salaatin pihvin kaveriksi, ettei mene lounaan jälkeinen aika pilkkimiseksi.

Paikka on käymisen arvoinen, jo pelkästään sen nykyään jo retron oloisen tunnelman takia. Hieman sellaista kaurismäkimäistä näkymää, josta voi olla montaa mieltä, mutta ainakin on omanlaisensa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 17.03.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Konditoria Briossi kahvila

Tomaatti-vuohenjuustokeitto ja salaatti sivuun. Ja annoksen sivuun sai valita hauskasta valikoimasta normaaleja ja vähän erikoisempiakin sämpylävaihtoehtoja.

Keitto oli hyvää sekä lämmitti takatalvisena päivänä ja salaatin sekä sämpylän kanssa lähti hyvin nälkä. Salaatti olisi tosin kaivannut hieman enemmän yritystä, nyt purkista kaivetut valmiiksi viipaloidut vihreät ja "mustat" (eli värjätyt, ei esim. kalamata) oliivit toivat muuten ihan hyvään kokonaisuuteen halpaa pitseriamaisuutta. Sämpylä oli erinomainen, kuten oli aihetta odottaakin.

Miljöönä Briossi on mukava ja siisti sekä isompi sisältä kuin mitä ulkoa katsottuna saattaisi arvata. Henkilökunta hoiti hommansa erinomaisesti ja asioiminen täällä oli vaivatonta ja mukavaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 17.03.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Merelle kalaravintola, wine bar

Kävin lounaalla täällä ja otin pastan vegekastikkeella. Pasta oli oikein maukas ja runsas, mutta se mikä yllätti oli salaattibuffetin (johon kuului myös keitto) laadukas taso.

Pasta oli itseasiassa turha lounaalle, mutta on tietysti mukava syödä erikseen valmistettu annos. Nälän puolesta sitä ei olisi tarvinnut.

Tunnelma on siistin korttelipubin omainen, kirjahyllyineen ja Trivial Pursuit peleineen. Merellisyys ei mitenkään erityisemmini korostunut mielestäni, mutta yleisilme kadun puolella olevan ikkunan vieressä istuessa oli miellyttävä.

Itse saatiin maksaa kaverin kanssa tiskille ja tarjoilu oli ihan asiallista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 17.03.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit