Avautuu 12:00

Teerenpeli Kamppi, Helsinki

olutravintola
Arvosana 3.6 / 5

Laadukkaista pienpanimo-oluistaan tunnettu Teerenpeli Kamppi on ollut oluen ja viskin ystävien olohuone keskelle Helsinkiä jo yli 10-vuoden ajan. Ravintolan oma pienpanimo on yksi vanhimmista Helsingin keskustan alueen pienpanimoista, jonka erikoisoluita pääsee nauttimaan ainoastaan Kampin Teerenpelissä. TeerenDeli -listalta löytyvät herkut vievät isommankin nälän. Suosittelemme syömään yölläkin, sillä keittiö on auki pilkkuun asti!


Arvostelut (41)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Loistavat talon oluet! !!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.03.2016
Arvosana: 0

Teerenpelin oluet ja viskit kannattaa käydä kokemassa täällä. Miellyttävä, rauhallinen paikka kaupungin ytimessä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.01.2016
Arvosana: 0

Tämä myös älymystön ajoittaisessa suosiossa oleva olutravintola on mukavan laadukas ja rauhallinen keidas keskellä Kampin sekundatarjontaa. Lyhyesti sanottuna Teerenpeli on paikka, jossa kysyntä ja tarjonta on tasapainossa.

Teerenpelin omat oluet ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia. Paikan omista viskeistä ei valitettavasti voi sanoa samaa, mutta onneksi tätä paikkaa muuten erinomainen viskitarjonta. Ruokatarjonta on yksinkertaista, hyvää ja täyttää odotukset hyvin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.07.2015
Arvosana: 0

Kiva paikka ja viihtyisä, ongelmana on että niin täysi ettei ole paikkoja vapaana jonne istua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.11.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.04.2014
Arvosana: 0

Sulameissa kivasti valinnanvaraa ja juomavalikoima erinomainen. Parasta täällä on kuitenkin tunnelma. Tänne voi tulla aina ja kaikenlaisella porukalla

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 13.12.2013
Arvosana: 0

Olut- ja siiderivalikoiman puolesta Teerenpeli on yksi keskustan suosikkipaikoista. Muihin alueen oluthuoneisiin verrattuna Teeressä on kohtuulliset hinnat ja erikoisempi, enemmän kotimaisiin keskittyvä valikoima. Tilaa ravintelissa on riittävästi ja tupakkahuoneen ulkoistaminen sisäterassiksi toimii mielestäni vallan hyvin. Henkilökunta on aina asiallista ja ystävällistä, vaikka tiskillä olisikin ruuhkaa (kuten viikonloppuisin usein on). Narikkaa maksetaan oman maun mukaan - itse kannan €3 korren kekoon hyvillä mielin - ja WC:t pysyvät illan mittaan siistissä kunnossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.06.2013
Arvosana: 0

Tuntuu, että Teerenpelin konsepti sopii kaikille. Siksi se varmasti onkin niin suosittu. Tänne voi tulla kuka tahansa, mihin aikaan tahansa. Meininki on aina taattu.

Yleensä olen ”tyytynyt” vain nesteyttämään itseäni, mutta viime kerralla päätin kokeilla myös jotain ravitsevampaa. Valintani kohdistui sulamiin eli täytettyyn leipään, johon saa valita täytteitä listalta. Otin lohta. Lisäksi napsittavaksi nacholautasen. Leivät, joita oli kaksi, olivat hyviä; eivät tosin mitään ihmeellisiä. Nachot olivat nachoja salsoineen. Listalta saa toki muutakin, esim. tripla sulami kuulosti mukavalta haasteelta.

Teerenpeliä ei tule nähdä ruokaravintolana, vaan tyylikkäänä seurusteluravintolana, josta saa myös huikopalaa illan mittaan ryydittämään arjen sankaria viihteellä. Silti panostaisin paikassa erityisesti siihen, mistä se on tunnettu. Kyllä te tiedätte.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 31.10.2012
Arvosana: 0

Otin Sulamin eli täytetyn paahtoleivän. Täyte- ja levitevalikoima oli mukavan kattava, ja kasvissyöjällekin löytyi vaihtoehto. Leipiä saikin sitten odottaa yli puoli tuntia, mistä ei tilattaessa varoitettu. Missään vaiheessa käynnin aikana ei kysytty haluaisimmeko lisää juotavaa, tai maistuivatko annokset. Johtunee siitä että paikka oli aivan täynnä, mutta silti jäi hieman harmittamaan. Tänne kannattaa mennä ennemminkin maistelemaan loistavia oluita kuin nappaamaan pikaisen välipalan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 26.10.2012
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.09.2012
Arvosana: 0


Sijainti

Olavinkatu 2, 00100 Helsinki - Reitti
0424 925 260
http://www.teerenpeli.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita