Lounas käynnissä

Sushibar

sushia, viiniä
Arvosana 3.3 / 5

"Ennakkoluuloton kaupunkilainen Punavuoren sydämessä"

Ajatus japanilaistyyppisen ruoan ja skandinaaviseen muotoilun yhdistämisestä syntyi Uudenmaankadulla perustaessamme Sushibarin. Henkilökunta on ravintolan sydän. Yhdessä avarramme käsityksiä perinteisestä sushista. Viinit tarkoittavat meille juoman sijaan elämystä.

Sushibar sijaitsee elävässä korttelissa ja on vakiinnuttanut asemansa lounaspaikkana. Kiireisinä päivinä sushit voi ottaa mukaan. Iltaisin Sushibarissa viihdytään pidempään.
Sushibar arvostaa kotimaista muotoilua. Linjakasta tilaa värittävät Aalto-yliopiston Taideteollisen korkeakoulun graafisen suunnittelun opiskelijoiden vaihtuvat näyttelyt. Kortteliravintola on Design District Helsingin jäsen.


Arvostelut (83)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Harvoin osuu kohdalle yhtä surkeaa asiakaspalvelua. Kukaan ei tarvehdi ravintolaan tullessa ja kun sitten oma-aloitteisesti menee pöytää kohti, tarjoilija ei suinkaan tervehdi vaan kommentoi "Voisitteko te edes malttaa hetken?" Nähtävästi meitä ennen tullut seurue oli kyllästynyt myös odottamaan henkilökunnan reaktiota.

No, ruoka oli hyvää ja muutama nigiri meni parhaiden sushien joukkoon mitä olen koskaan syönyt. Eli kiitos kokille.

Syötyämme tarjoilija haki astiat pois sanomatta tai kysymättä yhtään mitään. Tekisi mieli nähdä tämän ravintolan työpaikkailmoitus, vaatimuksena luultavasti koppava ja ylimielinen asenne. Huhhuh.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 06.02.2016
Arvosana: 0

Palvelu täällä on todella töykeää. Sama ikävä palvelu on kaikissa ravintoloissa, Fredalla, Uudenmaankadulla, Korjaamolla. Nuoret tarjoilijattaret ovat koppavia ja ylimielisiä, asettuvat asiakkaan yläpuolelle. Se on todella ikävä piirre Sushibar-ravintoloissa eikä asialle ilmeisesti aiota tehdä mitään, koska näin on jatkunut jo vuosia. Harmillista, koska ruoka on kaupungin parasta sushia, mutta nyt on tullut mitta täyteen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 03.01.2016
Arvosana: 0

Todella hyvä visiitti. Sushit olivat hyviä, palvelu ripeää ja ystävällistä. Hinnat pikkaisen yläkanttiin ja paikka aika ahdas, muuta moitittavaa ei ole.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 25.04.2015
Arvosana: 0

Sushi on ollut täällä aina laadukasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 11.01.2015
Arvosana: 0

Hyvää sushia ja salaattia. Palvelussa parantamisen varaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 10.01.2015
Arvosana: 0

Huono palvelu, kylmä ja välinpitämätön. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.11.2014
Arvosana: 0

Sushit olivat tofutaskua lukuun ottamatta loistavia, hinta-laatusuhde sushipaikalle tyypillinen. Palvelu oli perjantai-iltana todella hidasta: odotimme tilauksesta sushien saapumiseen n. 45 minuuttia, eikä pitkästä odotusajasta varoitettu etukäteen. Viinilasilliset tuotiin odotusajan alussa, joten ruoan kanssa ajatelluksi juomaksi ei niistä riittänyt. Antaessamme palautetta pitkästä odotusajasta ruoan saapuessa henkilökunta ei aidosti pahoitellut tilannetta. Näin hyvän ruoan paikassa on perjantaisin varmasti jonoa, mutta asiakaspalvelussa olisi vielä parannettavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.06.2014
Arvosana: 0

Todella kauniit ja herkulliset sushit. Listalla on todella paljon valinnanvaraa, ainoastaan tonnikalaa ei saa. Hinta vaan on aika kova joten joka päivä täällä ei viitsi käydä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 25.05.2014
Arvosana: 0

Tasainen laatu, kaunis miljöö ja hyvä sijainti. Lounaslista tarjoaa valinnanvapautta.

Liekö lämpimästä säästä johtuvaa - muutamia pieniä mustia muurahaisia juoksenteli pöydässä, lopulta lautasella ja ikkunan vierustalla olevalla istuimella.

Hieman kylmä ja välinpitämätön palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.05.2014
Arvosana: 0

Ei voi oikein muuta sanoa, kuin siistit tilat, asiallinen asiakaspalvelu ja maukkaat, sopivankokoiset annokset. Hinta sijainnin ja laadun vuoksi hieman korkeampi kuin muualla, mutta kyllä tämä on sen arvoista. Aikuisille tarkoitettu, asiallinen ruokapaikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 24.01.2013
Arvosana: 0


Sijainti

Uudenmaankatu 15, 00120 Helsinki - Reitti
010 666 8456
http://www.sushibar.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita