Stängd

Pizzeria-Kebab Koikkari Kaleva

Betyg 1.3 / 5

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tilasin verkkopalvelun kautta, maksoin etukäteen ja lähdin paikalle, niin annos oli valmis alle 10 minuutissa. Niin suuri kebab että raavaalla miehellä oli vaikeuksia syödä kokonaan.

Pizza voi olla eri mutta kebabia kannattaa täältä hakea.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 29.06.2015
Betyg: -1

Taso huono.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.11.2014
Betyg: -1

"Ei olee kebabbia tanaan", tälläisen kommentin sain lauantai-iltana kun olin ruokaa menossa hakemaan. Salaattipöytä näytti olevan ja aikaisemmin ollut ok, mutta näköjään tähän paikkaan ei pysty luottamaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.11.2014
Betyg: -1

Öööö menin lounasaikaan tilaamaan pizzan mukaan, jouduin itse kysymään siihen kuuluvaa juomaa. . ensin hinta 9,4e, juoman jälkeen 9,9e, listahinta 8,8e... salaattipöytä tyhjä??? olkoot viimeinen kerta tuossa paikassa. Samaan aikaan paikassa joku viranomainen sopimassa jonkinsortin tarkastuksesta ja ilmoitti haluavansa kassakuitit, nuori myyjä ei (muka) tajunnut, viranomainen osoitti kassakonetta ja sanoi kuitit, tajuatko? ja myyjä otti lompakkonsa ja näytti omia kuittejaan :D uskomatonta settiä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 11.08.2014
Betyg: -1

Aivan täyttä sontaa! !! En voi suositella kenelläkään. Nälkäisinä mentiin perheen kanssa kokeilemaan että josko toimisi, nuori jätkä teki kebabit jotka ensin lämmitti mikrossa, omasta pizzasta puuttui täytteitä ja kun kysyin asiasta en saanut mitään vastausta vaan jätkä nappasi pizzan ja kävi heittämässä pakastekatkaravut pizzan päälle. Jäi pizza syömättä. Ei kannata mennä missään nimessä tähän paikkaan syömään, v*tuttaa kun en huomannut katsoa näitä arvosteluja aiemmin....

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 28.06.2014
Betyg: -1

Ihan järkyttävän huono paikka. Älkää tilatko täältä mitään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.12.2013
Betyg: -1

Tilan ison kebabin lohkoperunoilla, pöytään tuli pieni kebab lankkuperunoilla.
Liha kipristynyttä kuivaa känttyä.
Listalla hinta 9.5€ asiakkaan hinta 9.9€.
Asiakaspalvelu omituista, ensin vanha herra otti tilaukseni sitten keittiöstä pöllähti nuori juippi ottamaan tilaukseni.
Ei voi suositella kenellekkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 16.11.2013
Betyg: 0

Kallishan tämä on. Harmittaa kun lähi-pizzeria on näinkin huono. Pizzasta ei tullut edes täyteen, niin vähän täytteitä. Onneksi on sentään salaattipöytä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 16.03.2013
Betyg: 0

Verkkokaupasta tilasimme pari pizzaa jotka eivät ikinä saapuneet. Ei edes puhelua tullut. En jäänyt odottelemaan vaan menimme muualle syömään sitten.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.11.2012
Betyg: 0

Tilasin Empire special pizzan kotiinkuljetuksella. Toivat uudelleen lämmitetyn lässähtäneen pizzan, jossa juusto oli kovettunut ja pohja sitkeää kuin kengänpohja. Tiedän olevani oikeassa, koska olen aiemmin saanut mehukasta ja pehmeäkuorista pizzaa. Kun tiedustelun sain vastaukseksi "haista v..tu."Eipähän tarvitse enää käyttää tätä puotia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 850€ Tillagt: 08.03.2012
Betyg: 0

Läge

Sammonkatu 56, 33540 Tampere - Route
http://www.koikkari.com/kaleva/