Stängd

Yi sushi

Betyg 2.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (7)

Olen silloin tällöin ostanut 10 euron sushilajitelma A:n, joka on ollut hintansa väärti. Nyt kuitenkin pitkästä aikaa tilasin tuon annoksen ja tajusin, että koot ovat pienentyneet reilusti! Nigirien päälliset ovat huomattavasti pienempiä, avokadot alle puolet entisestä! Kurkkumakit miniatyyrimaisia. Harmillista, hinta-laatusuhde otti melkoisen osuman.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 19.10.2017
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 29.09.2016
Betyg: 0

Lounasbuffet. Sushien lohi maistui pilaantuneelta ja oli syömäkelvotonta. Joitakin muita ruokia pystyi jotenkin syömään - piti vaan yökkiä välissä. Ruoka oli aika sotkuisasti buffetpöydässä. Ruoan laatu oli kaikissa huonoa. Palvelu ok-tasoa. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta tässä ravintolassa. Ei jäänyt hyvät muistot tästä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.02.2016
Betyg: -1

Sattumalta huomattiin paikka. Oli erinomainen hintalaatusuhde!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.02.2016
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Mukava ja rauhallinen miljöö, joka saattaa kyllä muuttua lounasaikaan ruuhkaisammaksi kunhan ihmiset huomaavat ravintolan. Tällä hetkellä sen löytää lähinnä vahingossa, edes Tullintorin (kauppakeskus, jossa ravintola sijaitsee) infotaulu ei näytä missä ravintola tarkalleen on (1. kerros, Kalevantien puoleinen pääty).

En maistanut kuin sushia, eikä siitä löydy mitään valittamista. Ei mitään järisyttävää gurmeeta, muttei missään nimessä huonoakaan vaan painii ihan luontevasti samassa sarjassa lähiseudun muun tarjonnan kanssa. Lounaspöydän valikoima oli mukavan riittoisa ja monipuolinen.

Mainio hintalaatusuhde. Menen uudestaankin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 12.10.2015
Betyg: 1

Lounasbuffet oli monipuolinen ja hyvän makuinen. Sushin lisäksi tarjolla oli "kiinalaistyyppisiä" lämpimiä ruokia ja Miso-keittoa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 26.07.2015
Betyg: -1

Aikalailla perus-sushia, mutta hyvä hinta-laatusuhde. Lounasajan jälkeen sai 14:n palan lajitelman kympillä. Lounas taisi olla vielä halvemmalla. Raikkaat maut, tonnikala vähän vanhan makuinen. Erittäin ystävällinen nuori nainen otti tilaukset. Voisin syödä uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 10.06.2015
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Tullikatu 6, 33100 Tampere - Route
0401799994