Stängd

Aleksis

Betyg 3.8 / 5

Smakliga lunch i ny restaurang i centrum närheten universitet.


Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Olen käynyt lounastamassa usemman kerran, ja aina on ollut tarjolla todella hyvää ruokaa, alkuruuista jälkkäriin. Maukasta, hyvin maustettua ja hinta-laatu kohdallaan. Ilmankos paikka usein pursuaa väkeä lounasaikaan. Silti ei tule ahtaan paikan kammoa, vaan tilaa löytyy. En heti muista toista yhtä hyvää lounaspaikkaa Tampereella tai muuallakaan. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.01.2014
Betyg: -1

Ruoka on yleensä erittäin hyvää. Iso miinus on lisukesalaattipöytä joka on lähinnä vitsi muihin samanhintaisiin lounaisiin verrattuna. Lisäksi hinnaston erikoisuus "lounas bufeena" ärsyttää, yleensä tykkään ottaa kahta eri pääruokaa puolet annoksesta jolloin saa laajemman makuelämyken. Tässä ravintolassa niin ei kannata tehdä, siitä rankaistaan 2e lisähinnalla.

Monta eri jälkiruokavaihtoehtoa valmiiksi annosteltuina.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.09.2013
Betyg: 0

Yllättävän hyvää perusruokaa. Mitkään lounaslistan vaihtoehdot eivät juuri houkutelleet, mutta lihamureke viherpippurikermakastikkeella osoittautui kelpo kotiruuaksi. En uskaltanut valita sushia, mikä kadutti jälkeenpäin, sillä vieruskaverin sushilounas ainakin näytti houkuttelevalta ja oikeaoppiselta. Salaattipöytä oli jokseenkin tylsä, mutta leipäpuolella sämpylät taas mukavan rapeita. Palvelu pelasi, ja tila oli avara, rauhallinen sekä erittäin siisti, jos nyt ei mitenkään persoonallinen. Ei ollenkaan hassumpi lounaspaikka.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 16.03.2011
Betyg: 1

Läge

Kalevantie 2, 33100 Tampere - Route
+358 46-870 3190
http://www.ravintola-aleksis.fi