Köket är öppet

Watami Sushi

Betyg 1.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (100)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Sushi on buffet-paikalle tyypillistä, ei mitään suuria makuelämyksiä mutta sushinnälkä lähtee. Valikoima voisi kenties välillä hieman vaihdella? Lounaalla hinta ja laatu tosin kohtaavat, tuskin missään muualla saa näin edullisesti vatsaansa täyteen sushia. Asiakaspalveluun kannattaisi kiinnittää huomiota, ei ole mukavaa jos vastassa olevalla asiakaspalvelijalla on aina naama nurinpäin. Puhtaustasossa myös varaa parantaa, esimerkiksi laseissa näkyi aiempien ruokailijoiden huulten jälkiä...

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 13.01.2017
Betyg: 0

Very good luch sushi buffet. Fresh sushi , cheap price and a lot of customers.I have been there many times and always enjoy very much .

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 12.09.2015 View previous reviews (2)
Betyg: -2

Jos haiseva kala ja kylmä kahvi on se sinun "juttu" niin eiku kipinkapin Watamiin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 29.08.2015
Betyg: -7

Buffet ei kovin kummoinen, sushi kuivaa ja mautonta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 22.08.2015
Betyg: 1

Aivan järkyttynyt. En ole tämmöistä paskaa ikinä syöny. Otin boston nimisen lajitelman take away annoksena ja kotio päästyäni alotin ruokailun sushin ystävänä kuolaa valui suusta, mutta riisi oli aivan kamalaa ja muutenki iha hirveää.. puolet lensi roskiin. en suosittele kenellekkään.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 07.05.2015
Betyg: -2

Olen käynyt lounassushilla täällä kerran viikossa vuoden ajan ja pitänyt Watamia hyvänä paikkana. Kuitenkin tämän vuoden puolella laatu on selkeästi huonontunut ja sushit ovat olleet ammattitaidottomampia ja jopa lämpimiä! En tiedä kuinka hyvä hygienia siellä on, mutta sain kyseisestä paikasta raivokkaan ruokamyrkytyksen. Olkaa varovaisia. Enää en mene itse sinne.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 17.04.2015
Betyg: -2

Terrible! Worst sushi experience, the nigiri rice was too sweet and I found one piece of hair! One employer was sleeping behind the counter. NEVER GO THERE AGAIN

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 02.04.2015
Betyg: -1

Lounas täälläkin ok,palvelu tylyä,lapsen kanssa liikkeellä kukaan ei vaivaudu auttamaan viemällä esim. astioita pöytään tai tuomalla syöttötuolia,Kotiin yritetty tilata,ei vastata puhelimeen,menty paikanpäälle kerrotaan että yksityistilaisuus ei voi tilata mukaan,netissä tai puhelimessa ei tästä mainintaa.törkeää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.01.2015
Betyg: 0

Kävin paikassa sushilounaalla. Kuninkaankadun Sakura watami sushiin verrattuna riisi oli erittäin etikkaista eikä kovin maukasta. Sushien täytteitä ei oltu vaivauduttu selittämään laareissa joten muutaman kerran vastaan tuli epämiellyttävä yllätys. Vatsansa sai toki täyteen mutta edullisempaa ja parempaa sushia saa tampereella muualtakin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 03.07.2014
Betyg: 0

Erittäin huono kokemus. Sushiriisi ei pysynyt alkuunkaan kasassa eikä soijakastike maistunut juuri miltään.

Syömäpuikot olivat niin liukkaat, että ruoka tippui lautaselle ennen kuin ehti suuhun. Esimerkiksi Hanko Sushissa puikkoja ei ole pinnoitettu maalilla, jonka takia kitka häviää kokonaan.

Lounasbuffetissa ei ollut minkäänlaisia lappuja, joissa olisi kerrottu, mitä missäkin ruoassa on. Allergikon tai ihan vaan joitain ruoka-aineita vieroksuvan on mahdotonta valita ruokansa buffetista. Susheissa vaikutti olevan esimerkiksi chiliä, mitä en osannut odottaa.

Buffetin esillepano oli ankea ja työpaikkaruokalamainen. Henkilökunnan kielitaito oli niin huono, ettei tehnyt mieli yrittää keskustella heidän kanssaan kokemistani puutteista ja suoranaisista virheistä.

En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 24.06.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (5)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Suvantokatu 10, 33100 Tampere - Route
03 2228223
http://www.watami.fi/

Options