Pippurimylly

45 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Recensioner (43)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Casa Largo

Tapaksilla baarin puolella. Valikoima oli tylsä, mutta ilmeisesti sitä tarjotaan mitä suomalainen ostaa: Manchegoa, kinkkua, salamia, fetasalaattia (!) jne. Ruuat olivat tuoreita ja ihan ok laatuisia, mutta jotenkin vaisu fiilis niistä jäi. Ikkunapöytä Helsingin ydinkeskustan lauantaivilinässä teki kuitenkin kokemuksesta miellyttävämmän.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 04.07.2011
Betyg: 2

Restaurant: Brahen Kellari

Tasalaatuisen tasokas paikka, jossa perinteet kunniassa (myös menun suhteen). Ruoka erinomaista. Palvelu ystävällistä ja huomaamattoman tehokasta. Ehkä kuitenkin hieman ylihinnoiteltu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 17.05.2012
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola Maininki
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 07.07.2012
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Koskenranta
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.06.2012
Betyg: -1

Restaurant: Ravintola Koskenranta

Koskenranta yllättää tänä kesänä positiivisesti. Muutaman tämänkesäisen käyntikerran jälkeen uskallan sanoa ravintolan petranneen selvästi viime kesään verrattuna. Burgerit ovat maistuvia, samaten myös esim. jokirapu-lohipasta (runsaasti jokiravunpyrstöjä, todella kalaisa maku koko pasta-annoksessa). Suosittelen!

Ruuat ovat herkullisia, hinta kohdallaan ja palvelu nopeaa ja ystävällistä. Toimii erinomaisesti kesäisenä terassiravintolana. Aurinkoisella säällä voi tosin olla vaikeuksia löytää vapaata pöytää. Paikka ei ole pelkkä kesäravintola, mutta sisätilat vaikuttavat liian "steriileiltä" (hallimainen fiilis, tunnelma puuttuu), joten sinne ei tee mieli jäädä syömään edes sadesäällä.

Toivottavasti tarjoilijat ottavat tosissaan huomioon sen, että lautaset on korjattava ruokailun jälkeen äkkiä pois tai lokit korjaavat saaliin... Jo nyt lokit yrittivät napata ruokaa suoraan lautasiltamme!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 04.07.2010
Betyg: 5

Restaurant: Rastilan Kartano

Kesäiset sukujuhlat kuohuviinimaljojen kera. Rastilan Kartano valikoitui juhlapaikaksemme sattumalta. Emme ehtineet testata keittiötä ennen juhlapäivää, mutta ravintolan sijainti vehreässä kartanopuistossa sopi hyvin juhliemme teemaan. Tarjottavat olivat perushyviä ja sellaisia kuin tuohon hintaan odotimmekin. Henkilökuntaa oli riittävästi ja palvelu ystävällistä. Myöskin pienet ylimääräiset toiveemme juhlien kulun suhteen toteutettiin välittömästi. Juhlista jäi sekä isäntäväelle että vieraille iloisen kupliva mieli!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 10.06.2012
Betyg: 1

Restaurant: Rodos Itäkeskus

Ravintolan miljöö tökki heti ensinäkemällä. Sisustus oli ihan ok, mutta rauhallisesta päivällisestä oli turha haaveilla, kun muutaman kymmenen sentin päässä matalan läpinäkyvän muovisermin takana mätettiin pitsaa naamaan oikein urakalla. Päätimme silti kokeilla ravintolaa osin täältä lukemiemme positiivisten kommenttien vuoksi.

Seuralaisen alkupala ok. Omassani valkosipulia ihan liikaa, vaikka siitä periaatteessa pidänkin. Ruokalaji lienee tehty jo ainakin edellisenä päivänä, ja se oli odotellut kylmässä tilaajia. Pääruuan lisukevaihtoehto tuli toisessa annoksessa oikein, toisessa ei. Annoksessa lihan määrä normaalia pienempi. Myös riisi oli kumman risottomaista. En ole koskaan saanut Kreikassa vastaavaa. Palvelu oli ystävällistä ja ripeää. Tosin pääannoksen meneminen pieleen meni kyllä tarjoilijan piikkiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 02.02.2011
Betyg: 2

Haudutettua teetä ja lämmin Aurajuusto-toast. Palvelu erittäin ystävällistä. Tosin kassa ei tuntunut tietävän löytyykö listalta tilaamani tuote heidän valikoimistaan vai ei. Ilmeisesti tästä johtuen sen valmistaminen kesti häneltä yli 15 minuuttia. Jasmiinitee oli hyvää, toast kenties huonoin mitä olen koskaan maistanut. Raaka-aineet olivat kyllä ihan asialliset, mutta lämmitetyt maustekurkkupalat eivät vaan toimineet muiden täytteiden kanssa. Ylihinnoiteltu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 16.04.2012
Betyg: 0

Hyvä lounaspaikka. Joka päivä neljä erityyppistä lounasvaihtoehtoa: uuniperunoita, salaatteja, toasteja, piiraita, crepsejä jne. Vesi ja leipälajitelma kuuluvat hintaan, samoin jälkkäriksi pieni kupillinen kahvia. Palvelu erittäin ystävällistä ja ripeää. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 01.03.2012
Betyg: 0

Restaurant: Picnic Herttoniemi

Uusintakäynnillä paikka floppasi pahasti. Vaikka asiakkaita oli paikalla vain muutama, niin kassahenkilöä tuntui kiinnostavan vain ruokaa laittaneen henkilön kanssa rupattelu. Samaan aikaan monella pöydällä lojui likaisia astioita ja paikan yleisilme oli epäsiisti. Myöskin ruoka (päivän keitto) tuotti valitettavasti pettymyksen. Olen syönyt saman annoksen ketjun muissa ravintoloissa, enkä ole ikinä saanut niin pientä annosta kuin tässä paikassa. Keittoa oli hädin tuskin puolikas lautasellinen ja siinäkin ihan liiaksi pelkkää lientä. Seuraavan kerran kun päätän mennä Picniciin syömään, niin valitsen jonkin toisen toimipisteen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 01.03.2012
Betyg: 1


Followers