Opens at 13:00

Ravintola Speakeasy

Betyg 3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (83)

Ihan ok perusmättöä tässä hintaluokassa. Ruoka tuli kohtuullisen nopeasti ja maku oli ihan jees. Palvelu oli toimivaa.

Aika keskivertopaikka. Auki yhteen perjantaina (keittiö auki 0.15 asti), mistä plussaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 16.04.2016
Betyg: -1

Alakerran lounasta on tullut nautittua vuosien mittaan todella usein.
Viikonloppuisin päivällä ei ole yleensä ruuhkaa ja palvelu on loistavaa kun asiakkaalle riittää aikaa ruokalistan esittelyyn. Ruoka on tullut nopeasti ja aina tilauksen mukaisesti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 12.04.2016
Betyg: -1

Parhaat siivet ja palvelu erinomaista

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 11.01.2016
Betyg: -2

Speak Easyn alakerran lounas. Kyltissä luvattiin lasagnea ja menin suurin odotuksin. Ilmeisesti liian suurin. Vuoan kantta nostaessani teki melkein mieli itkeä. Kyseinen sotku ei ollut lasagnea nähnytkään. Se oli kuivaa ja palanutta, valkokastiketta oli tuskin nimeksikään. Kaivoon meni yhdeksän euroa. Ei tarvitse mennä uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 18.12.2015
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Speak Easyssa ruoka on hyvää, mutta huono palvelu jaksaa joka kerta yllättää. Viime kerralla odotimme ruokaamme yli puoli tuntia ja silloinkin saimme pelkät perunat. Olisi kuulemma pitänyt huomata pyytää, jos haluaa kaikki ruoat kerralla, sillä perunat olivat "alkupala".

Tarjoilijat eivät myöskään ilmeisesti pitäneet mitään listaa siitä, kuka on tilannut mitäkin. Meiltä yritettiin veloittaa väärin tulleet tuotteet, jotka lähetimme takaisin keittiöön. Jouduimme myös maksamaan osan seurueestamme aiemmin poistuneen henkilön ateriasta, sillä tarjoilija ei ollut laskuttanut oikein. Kertaakaan ei kukaan pysähtynyt kysymään, tahdommeko lisää juomia - lasimme olivat pitkään tyhjät.

Nyt henkilökunta äkkiä joko koulutukseen - tai vaihtoon!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 07.08.2015
Betyg: 0

Päiväsaikaan syömässä, palvelu todella ripeää ja hyvää. Ruoka maistuvaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.07.2015
Betyg: 0

N. 30min tässä nyt odotettu edes jonkinlaista palvelua. Pöytä yhä tyhjentämättä vanhpjen asiakkaiden jäljiltä ja ei ole yksikään tarjoilia edes vilkaissut tähän suuntaan. Tuskin tulen toiste

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.07.2015
Betyg: -1

Liikkeellä kahden pienen lapsen kanssa, alku oli lupaava kun lasten annoksen puolitus piti onnistua. "Palvelua" pyöritti kaksi nuorta, aika tympääntyneen oloista tyttöä. Meidän jälkeen tulleet saivat ruokansa. Meidän jälkeen tulleet söivät ruokansa ja maksoivat laskunsa. Tilauksemme oli missattu, korvaukseksi luvattiin jälkiruoat. Ruoka saapui, yhdellä lautasella lasten annos puolittamatta... Pyysin toisen lautasen ja aloin puolittaa annosta itse kärsimättömille pennuille. Syötiin safka ja alettiin tilata luvattuja jälkkäreitä: selvisi, että saadaankin vaan yksi jälkiruoka (3 ihmistä) koska "ne ovat melko kalliita". Asia selvä. Tilasin lapsille Amerikkalaiset pannukakut. Ne saapuivat - yllätys - yhdellä lautasella josta sain sitten jaotella parhaani mukaan kummallekin saman määrän lettua, jäätelöä ja kermavaahtoa. Pöytä sai jäädä täplikkääksi kun molemmat lusikoivat yli pöydän yhdeltä lautaseltaan. Ei tarvi ihan äkkiä uudelleen vierailla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.06.2015
Betyg: 0

Kahden hengen siipitilaus; alkuruoka,ristikot puoliksi siiwet 2erivahvuudella. Ruoka ihan jees paitsi että toiset siiwet kylmiä ja omituisen muotoisia. Tilauksissa kummassakin virhe eli pelkät porkkanat tilattu ja silti sellerit kummassakin. Lisäksi väärä dippi josta veloitettiin erikseen lisähintaa! Asiasta huomautettuani menikin laskujen pläräily plörinäksi. Muutenkin ensimmäisen laskun saamiseen meni noin.25min siitä kun saimme syödyksi. Pettämätön texaspete kastike ja vahvuudet sitä mitä pitääkin. Erityismaininnan antsaitsee valkosipulidippi joka on loistavaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 08.06.2015
Betyg: -1

paras paikka! !!!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 17.05.2015
Betyg: -7

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Itäinenkatu 7, 33210 Tampere - Route
(03) 260 4777
http://www.speakeasy.fi/index.php