joannakoo

4 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Menimme lauantaina lounaalle, pöydän sai helposti mutta kyllä muitakin ruokailijoita käy. Paikka on valoisa, sekoitus suomalaista valkoisuutta ja iittalan astiastoa sekä kiinalaista popmusiikkia ja jouluvaloja. Joillekin tämä on varmasti liian valju paikka mutta itse pidin. Tarjoilijatytön puutteellinen suomen kieli ei haittaa, päin vastoin hän hoiti hot potin pöytään näppärästi, keittolevyineen kaikkineen.
Hot potiin saa 6 ruoka-ainesta joista kaikki testatut (esim. dumplings, jättikatkaravut ja tofu) olivat erittäin hyviä ja niitä sai runsaasti. Liemiä on kaksi, listan mukaan hot and mild, eli kasvisliemi pohjainen josta löytyy kasvikset sekä tulisempi josta löytyy chilit, musta paput ja inkivääri. Tekemistä löytyi melkein pariksi tunniksi eli suositellen tätä pienille porukoille jotka kirjaimellisesti viihtyvät ruuan äärellä.
Todella mukava ruokailukokemus, palaan varmasti!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 18.02.2013
Betyg: 4

Restaurant: Kolme Kruunua

valtaisan lumimyrskyn keskeltä löytyi keidas! Jos haluaa suomalaista lohturuokaa ja/tai esitellä perinteitä ulkomaalaisille ystäville, suuntaan Kolmeen Kruunuun tästä lähtien.

Todella mukava henkilökunta reippaasti järjesti kolmelle lumihirviölle pöydän ja lihapullat tulivat melko jouhevasti (talo oli siis täynnä). Perunamuussi kirvoitti sellaisen ylistyslaulun että harvemmin on kehannu: sulavoi keon keskellä oli juuri sopiva. Lihapullat isoja ja kiinteitä, mukana suolakurkkuja ja punajuuripaloja, juuri oikea valinta talvipäivään. Ja kaikki tämä 13,20€.

Talon suklaakakku oli ihan ok mutta kaverin rikkaat ritarit kuulemma loistavia.

Miljöö on miellyttävä, 50-luvun designista pitävien kannattaa mennä jo sen takia. itseäni ei naapuripöydän papat häirinneet, paikalla oli kyllä aika värikäs skaala porukkaa, enkä ihmettele, hyvä ruoka ja palvelu pelaa aina.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 14.12.2012
Betyg: 3

Restaurant: Kitchen & co. / Bar & co. food in good company

Lyhyellä varoituksella sai pöydän neljälle joulukuisena lauantaina. Ravintola on viihtyisäksi sisustettu, ehkä jotain omaa särmää olisi kaivannut. Palvelu oli asiaan kuuluvan ystävällistä, vaikka meidät unohdettiin menulistojemme kanssa melko pitkäksi aikaa.
Alkuruuaksi kaikki ottivat alkulankun jonka valikoima oli loistava. Maa-artisokkakeitto ja punajuuri creme brulee saivat ylistystä, häräntartar hillitympää kehumista. Entrecoten mukana olleet sienet olivat herkullisinta mitä olen vuosiin syönyt, ranskanperunat melko pliisuja. Hanhenkoipi oli seurueessa suosituin.

Keittiön yhteydessä oleva baari kannattaa käydä tsekkaan jos suomi design kiinnostaa, en vain tiedä voiko sitä kovin viihtyisäksi sanoa. Yleisesti suosittelisin paikkaa isommille seurueille ja perinteisestä fine diningista pitäville, ilman turhempaa krumeluuria.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 14.12.2012
Betyg: 0

Restaurant: Pure Bistro

kaksi kertaa käyty illallisella, kumpikin kokemus ollut todella miellyttävä. Henkilökunta tekee parhaansa ja enimmäkseen onnistuu, rauhallisemminkin voisi kylläkin ottaa.

Alkuruokana ollut sashimia sekä "kiinalainen pulla". Onneksi englannin kieliset kuvaukset ovat hieman parempia ja ymmärsin ottaa pullan, yhden parhaista alkupaloista vuosiin. Toisella kerralla pääruokana ollut possun poski sai britti-espanjalaisseuralaisen mykistymään onnesta.
Hinnoittelu järkevää ottaen huomioon tason, sisustus eleetöntä mutta ei liian hifi etteikö lumimyrskyn keskeltä sisään paenneena uskaltanut ottaa rennosti. Oven vieressä pieni baaritiski jossa voisi nauttia oluen ja pientä naposteltavaa, kyllä tulen uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 44€ Tillagt: 14.12.2012
Betyg: 0


Bilder


Followers