Opens at 16:00

Ravintola Kylä

Betyg 4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (34)

Erinomainen illallispaikka, omaa luokkaansa Tapiolan ravintolatarjonnassa. Laadukkaat, loppuun asti mietyt annokset. Lista on lyhyt, mutta vaihtuu sopivan usein. Palvelu moitteetonta ja tila viihtyisä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.09.2018
Betyg: 0

Yksi Tapiolan parhaista ravintoloista, mikä näkyy myös hinnassa.

Loistava sijainti, viihtyisä miljöö, asiantunteva ja avulias henkilökunta. Silloin vielä kun olin Keilaniemessä töissä täällä tuli monesti käytyä lounaalla, yleensä söin päivän kalan, joka oli todella hyvä lounaskokemus mutta ei mitenkään erityisen gourmet-tasoa.

Tämä arvostelu kuitenkin koskee ensimmäistä kertaa kun kävin täällä syömässä à la carte -listalta. Ravintola oli juuri avannut parsamenunsa. Seuralaiseni otti lohta, risottoa ja parsaa, minä taas otin härän marmorifilettä, kasviksia ja parsaa.

Molemmat annokset olivat hyviä. Seuralaiseni kehui laadukasta risottoa, minä taas pidin mausteisesta marmorifileestä, johon kuului myös ripaus chilipippuria.

Jälkiruoaksi otimme valkosuklaajäädykettä ja raparperi-juustokakkua. Molemmat jälkiruoat olivat todella hyviä.

Ainoa negatiivinen asia koko kokemuksessa on hinta-laatusuhde. Koko ateria maksoi yhteensä 71 €. Siihen hintaan nähden olisimme odottaneet saavamme vähän isommat annokset. Onneksi olimme jo ehtineet syödä lounaan samana päivänä.

Salaattipöytä olisi auttanut, mutta sitä ei ravintola Kylässä näytä olevan. Onneksi sentään saimme leipäkorin.

Muuten kyllä kokonaisuudessaan todella hyvä ravintolakokemus Tapiolassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 29€ Tillagt: 20.05.2018
Betyg: 0

Jälkiruuan punajuurijäätelö oli mainio oivallus näin joulun aikaan. Plussaa, että ravintola on auki maanantainakin. Ravintolan saavutettavuus on metron myötä parantunut. Rennon asiantunteva palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.12.2017
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 26.08.2016
Betyg: 0

Tapiolan 'parempi' lounaspaikka. Hyvää, taidolla tehtyä ruokaa miellyttävässä ympäristössä. Annokset tarjoillaan pöytään. Rekkakuskin nälällä (ja maulla) jättäisin paikan väliin, mutta muuten sopii erinomaisesti esim. lounastapaamiseen. Huom. jos haluaa lounaalla ikkunapöytään, on parempi tehdä varaus etukäteen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 25.02.2016
Betyg: 1

Liharuuat erittäin hyviä, kasvisruuat eivät vastaa odotuksia. Viineissä parantamisen varaa, laatu heittelee.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 18.01.2016
Betyg: 0

Meat was good, but no acid. service was not good and wines were really bad

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 03.06.2015
Betyg: -2

Lounas välipäivinä joulukuussa; todella taidolla ja intohimolla valmistettua ruokaa. Salissa töissä kolme nuorta naista, yksi hyvä ja kaksi valjua. Illallinen maaliskuussa. Punajuuripihvit pettymys. Yleensäkin annoksen kokoonpano ihmetyttää, perunaa (tärkkelystä), punajuurta (tärkkelystä) ja porkkanaa (tärkkelystä). Annoksen ainoa maukas osa oli Peltolan sinihomejuustoa sisältävä erinomainen kastike. Seurueen nauttimat muut annokset olivat maukkaita ja laadukkaita. Toivoisin listalle arkista mutta ravintoarvoltaan huimaa vasikanmaksaa.
Taustamusiikki toisi tilaan tunnelmaa. Tunnelmaa ei luo ainakaan henkilökunta, illallisella kaksi nuorehkoa naista, molemmat hädin tuskin perusystävällisiä. Asiakas ei tunne kylään tullessaan olevansa tervetullut.
Kylän salihenkilökunnan palveluasenne häätää asiakkaat. Ruoka on sitä luokkaa, että tekisi mieli palata, mutta asiakaspalvelu ei houkuttele palaamaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 01.04.2015
Betyg: 0

Härkä oli aivan loistava. Sous vide menetelmällä valmistettuna liha oli suussa sulavaa ja kypsyys täydellinen medium. Maut olivat kohdillaan ja lautaselta löytyneet lisukkeet täydensivät kokonaisuutta jokaisella suupalalla. Ainut miinus valkosipuliperunat, jotka nekin maultaan olivat juuri sitä mitä voi odottaa, mutta ehkä juuri siksi vähän "tylsä" lisuke näin loistavan pihvin rinnalle . Palvelu moitteetonta. Ehdottomasti suosittelen ihmisille jotka arvostavat yksinkertaista ja taidokkaasti valmistettua ruokaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 29€ Tillagt: 25.03.2015
Betyg: 0

Olen lounastanut täällä kymmenia kertoja ja muutaman kerran syönyt illallista. Lounaan hinta-laatusuhde on erittäin hyvä, ruoat ovat hyvänmakuisia ja laadukkaita. Illalliset myös erittäin maistuvia, mutta kalliimpia.

Kasvisruokien suurin puute on puuttuva proteiini, sitä ei suurimmassa osassa kasvisannoksista ole käytännössä lainkaan. Sieniruoissa narskuu välillä hiekka hampaissa. Palvelu on useimmiten ystävällistä.

Selvästi Tapiolan parhaimpia lounaspaikkoja. Jos kasvisruoat olisivat ravitsemuksellisesti käypiä, olisi tämä selvästi ykkösvaihtoehto Tapiolassa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 17.03.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Tapiontori 3, 02100 Esbo - Route
010-2310430
http://www.tapiolankyla.fi

Options