Marjaneh

8 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (8)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Gurkha

Otin tofu masalan, seuralainen puolestaan mixed vegetables -annoksen. Molemmat sopivan mausteisia ja riittoisia. Isona plussana mainittakoon, että toisin kuin jotakuinkin kaikissa muissa Helsingin nepalilaisissa, täällä käytetään _tuoretta_ inkivääriä. Ero on kuin yöllä ja päivällä. Palvelu oli ystävällistä ja asiakaspaljoudesta huolimatta nopeaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 16.03.2013
Betyg: -2

Restaurant: Soi Soi

Sataman seitan oli erittäin riittoisa ja juuri sopivan mausteinen. Ruokajuomaksi valittu porkkana-lime-inkiväärimehu oli piristävän erilainen vaihtoehto tavallisten pikaruokaloiden juomatarjontaan verrattuna. Myös puitteet ovat kivat ja palvelu ystävällistä. Tulen uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 16.03.2013
Betyg: 0

Hintaansa nähden turhan nuhjuinen ja "ruokalamainen". Tilasimme Paella vegetarianan kahdelle (16,50 per naama). Ruokalistan mukaan paellan tekemiseen menee 30-40 minuuttia, mutta saimme odottaa lähes tunnin. Ruoka oli keskinkertaista. Kaikista eniten ihmetytti kokin ratkaisu viskellä paellan sekaan summanmutikassa niitä ihan samoja etikkaisia tölkkikasviksia, joita olimme jo syöneet alkupalatapaksina. Ne eivät sopineet kokonaisuuteen ollenkaan. Vaikutti ihan siltä, kuin raaka-aineet olisivat päässeet loppumaan, ja pataan on vaan paniikissa kumottu suunnilleen mitä tahansa kaapeista vielä sattui löytymään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 26€ Tillagt: 26.02.2013
Betyg: 4

Restaurant: Trattoria Il Faro

Mainiot pizzat ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 26.02.2013
Betyg: 0

Restaurant: Café Veganissimo

Ylivoimaisesti huonoin ravintolakokemus naismuistiin. Sääli, koska kasvissyöjänä todella haluaisin tukea tällaista paikkaa. Odotin lauantain brunssilta paljon, koska ruoka oli taivaallisen hyvää vielä silloin, kun paikka toimi Bistro Artesana -nimellä. Olin tietysti typerä, kun kuvittelin, että laatu olisi ilman muuta pysynyt samana.

Vastassa oli melkoinen pettymys. "Brunssin" valikoima oli surkea murto-osa aikaisemmasta noutopöydästä, ja kun saavuimme, lähes kaikki lämpimät ruoat (joita tosiaan ei montaa ollutkaan) olivat päässeet loppumaan tarjoilukärrystä. Täydennystä tuli tiputellen. Ravintolassa oli ilmeisesti vain yksi työntekijä, jota ei ensin näkynyt salin puolella ollenkaan. Asetuimme pöytään, jossa oli likaisia astioita ja kokosimme ne pöydän toiseen päähän olettaen, että ne korjattaisiin pian. Näin ei tapahtunut koko sen tunnin aikana, jonka ravintolassa vietimme. Ruoka oli täysin keskinkertaista. Teen parempaa itse. 15 euroa on tällaisesta aivan törkeä ylihinta.

Ihmettelen myös ravintolan ankeita puitteita. Myös kellariravintolasta voi saada hyvällä sisustuksella ja oikealla valaistuksella erittäin tunnelmallisen, mutta täällä ei ilmeisesti edes yritetä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 17.01.2013
Betyg: 2

Restaurant: Mantra

Hankala arvosteltava, sillä taso tuntuu vaihtelevan todella paljon. Parilla kerralla ruoka on ollut ihan hyvää, välillä taas todella kuivakkaa ja mitäänsanomatonta. Taso on vaihdellut jopa yhden ja saman ruokalajin kohdalla käyntikerrasta riippuen.

Niillä paremmillakaan kerroilla safka ei kuitenkaan valitettavasti ole ollut mitenkään järisyttävän hyvää. Mausteita käytetään mielestäni kautta linjan todella kitsaasti. Ikävää, jos niiden muutamien kaikkia uusia makuja karsastavien nakit-ja-muusi-asiakkaiden takia lähtöoletuksena on, että kaikille muillekin pitää tarjoilla sitä "leikattua versiota" nepalilaisesta ruoasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 20.01.2013
Betyg: 0

Palvelu oli ystävällistä, puitteet vähän turhan halvan näköiset. Tervajäätelö oli hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 20.07.2012
Betyg: -4

Restaurant: Wanha Mylly

Söin marinoitua tofua valkosipuliperunoilla. Muuten oikein hyvä ja riittoisa annos, mutta kokonaisuutena ehkä vähän turhankin raskas ja rasvainen: rasvaisten perunoiden ja paistetun tofun lisäksi mukana oli SEKÄ smetanaa ETTÄ voita. Tuoretta salaattia sen sijaan oli niukasti. Olisin myös odottanut, että tämän hintaluokan paikassa tofu on talon itse marinoimaa, ei sitä ihan tavallista, mistä tahansa marketista ostettavaa marinoitua tofua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 20.07.2012
Betyg: 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites