Closed now

Del Mar Herttoniemenranta

Betyg 3.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (62)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ruoka oli todella maukasta ja ravintola viihtyisä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 07.11.2017
Betyg: 0

Poikkesimme ravintolaan viikonloppupäivälliselle ja yllätyimme pasta-annosten tasosta. Sekä kanapasta, että äyriäispasta olivat erinomaisia. Pastan kypsyys oli juuri sopiva, pastakastikkeet maukkaita ja positiivinen yllätys oli myös tuoreiden yrttien käyttäminen, joka näkyi molempien annoksissa selvästi. Uskon, että poikkeamme tänne joskus uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 23.11.2015
Betyg: 0

Kävin vaimon kanssa ravintolassa ensimmäistä kertaa eilen illalla, perjantai 17. 10. Ravintola oli täynnä ja kysyin tarjoilijalta, kauanko ruoan saanti kestää, jos liian hidasta, niin voimme mennä toiseen paikkaan. Tarjoilija sanoi, että kestää noin 20 minuuttia, koska useimmat ovat jo lopettaneet ruokailun. Tilasimme alkupalalankun ja se oli muuten hyvää, mutta limeä oli liikaa kalassa ja se peitti kalan maun. Söin Entrecoten ja vaimo juustohampurilaisen. Pääruoka tuli tunti 20 minuuttia tilauksen jälkeen, mikä oli liian kauan. Valitettavasti pihvi oli aivan raaka, vaikka olin tilannut sen mediumina. Jouduin jättämään puolet syömättä. En halunnut tilata toista, koska lapset odottivat kotona ja palvelu oli niin hidasta. Vaimon hampurilainen oli ok samoin ranskalaiset olivat hyviä. Tarjoilu ei pelannut, tarjoilija ei käynyt kysymässä missään vaiheessa halutaanko lisää juotavaa, vaikka vaimon viini ja minun olut oli loppuneet ruokaa odottaessa. Naapurinpöydän annokset olivat liian kypsiä vaikka olivat tilanneet mediumia. Vaikka annokset olivat kauniita ja ruoka hyvän näköistä, emme mene ravintolaan enää uudestaan huonon palvelun ja epäonnistuneen pihvin takia. Odotukset olivat kovemmat luettuani EAT.fi arvosteluja ravintolaa valitessa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 17.10.2015
Betyg: -8

Olen monesti jo täällä käybyt ja tulen käymään jatkossakin vaikka palvelu on välillä hölmöä. Ruoka on tosi maukasta ja hyvää, salaateista karitsan fileeseen. Ihanat terassimaisemat piste i:n päälle eikä viinihinnastokaan päätä huimaa. Ihanaa että kodin läheltä löytyy tällänen paikka eikä aina tarvitse lähteä keskustaan. Ruoka on ihanaa! Plussaa myös siitä että salaatteja ja alkuruokia saa kahdessa koossa tilattua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 20.08.2015
Betyg: 0

Annokset kauniita, mutta niistä puuttui maku. Pihvi-, kana- ja kala-annokset olivat valitettavan mauttomia, ja niitä saatiin odottaa 45 minuuttia. Jälkiruokaa ei tultu tarjoamaan, ja laskukin pyydettiin odottelun jälkeen. Annosten mauttomuus pettymys. Höyrytetyt kasvikset lisukkeena olivat raakoja. Palaute otettiin vastaan, mutta minkäänlaista vastareaktiota ei saatu. Tylyhkö meininki. En mene uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 26.05.2015
Betyg: 0

Huono palvelu, hyvä ruoka. Olimme syömässä arki-iltana. Klo 22 sammuttivat valot ja imurointi alkoi. Jälkiruokaa tai kahvia ei edes ehdoittaneet tilattavaksi, halusivat vain sulkea ravintolan mahd. pian.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 03.05.2015
Betyg: 0

Hyva kokonaisuus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.03.2015
Betyg: -1

Ystävällinen palvelu. Tarjoilija esitteli muutaman vaihtoehdon jota suosittelisi kokeilemaan. Valitsin lampaan vartaassa ja seuralaiseni jättiravut yrttivoikastikkeessa. Molemmat ruoat olivat maittavia.

Jälkiruoka oli herkullinen, joskin annokset pienehköjä.

Käyn ehdottomasti uudelleen

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 32€ Tillagt: 03.11.2014
Betyg: 0

Kampasimpukat alkuruoaksi, broileria piri-pirikastikkeella pääruoaksi. Molemmat oikein hyviä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 26.10.2014
Betyg: 0

4 hengen porukassa oli kaksi ennen paikassa käymätöntä. Pilpilit alkuun ja tapaslautanen, joka maistui. Niin myös omat Pilpilit. Täällä aina yhtä tulista, chiliä ja valkosipulia. Katkaravut isoja ja mehukkaita. Pääruokina maistuvaa lammasta ja kuhaa ja pippuripihvi. Hyviä kaikki. Herkulliset jälkiruuat olisivat kyllä saaneet olla hieman isommat. Ystävällinen ja hyvä palvelu kruunasi käynnin. Tänne tullaan taas.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 36€ Tillagt: 05.10.2014 View previous reviews (2)
Betyg: 0


Läge

Neitojenpolku 21, 00810 Helsingfors - Route
(09) 344 3008
http://www.delmar.fi/

Options