luzbollah

30 Recensionen

Hyvä ravintolakokemus on nälän tyydyttävä, hyvin palveleva ja laadukkaita makuja tarjoileva kokonaisuus. Käytän kaikenlaisia ravintolapalveluita roskaruoasta fine diningiin joten kokemukset toki vaihtelevat suuresti, mutta yritän arvioida jokaisen ravintolan omassa kontekstissaan ja omassa sarjassaan. Tietenkin on selvä, että Mäkkärin safkat eivät vedä vertoja Helsingin parhaisiin fine dining -ravintoloihin, mutta arvostelupisteeni perustuvat enemmänkin kokemukseen ja ennakko-odotusten täyttämiseen kuin pelkkään makuun. Lisäksi höystän arvosteluja myös huumorilla, joten ei kannatta otsa kurtussa lukea. Ostan palvelua ja taitoa, en pelkkää raaka-ainetta.

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Recensioner (28)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Pikku Hukka

Kävin lounaalla. Tosin sillä ei tainnut ruokalistan puolesta olla mitään merkitystä mihin kellon aikaan olisin paikalle saapunut. Samat kamat taitaa olla nimittäin tarjolla: leikettä, pihviä, pataa, vähän kaikenlaista lähiöravintolasapuskaa.

Söin metsästäjän leikettä pottumuussilla. Leike oli todella hyvän kokoinen, kuitenkin liian suolainen. Muussi oli hyvää, joskin hieman mautonta. Sienikastike oli jostain perus herkkusienestä ja mautonta. Kuitenkin mahan sai täyteen ja päivän lehden pääsi lukemaan. Ateriaan kuului myös alkusalaatti itse kyhäiltynä isolle lautaselle. Oli vihreää salaattia ainakin tällä kertaa, oliiveilla, fetalla, punasipulilla ja ite tehdyllä öljykastikkeella ja oli siinä jotain muutakin kastiketta. Ilmeisesti myös sumppi kuuluu hintaan.

Palvelu oli asiallista ja seinille oli laitettu jonkinlaista valokuvataidetta myyntiin. Ja oli siellä jotain saaristolaismeininkiäkin ripustettuna. Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus ja varmasti vierailen uudestaankin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 20.05.2010
Betyg: 1

Restaurant: Don Angelo

Kävimme helatorstaina päivällisellä. Aurinko paistoi ja lämpöä riitti joten päätimme syödä ulkona, sinänsä ihan viihtyisällä terassilla, joka tosin jää selkeästi siistien sisätilojen varjoon. Sijaintihan on ihan rannassa ja terassi merelle päin.

Porukkaa oli paikalla n. 6-8 ruokailevaa seuruetta. Ruokalistan saamiseen tai oikeammin ilmaistuna hankkimiseen meni 15-20 minuuttia. Viereinen pöytäseurue, joka koostui veneilevistä uusrikkaista lapsineen sai kyllä palvelua nopeasti, huolimatta ylimielisestä ja ärsyttävästä käytöksestään, joka häiritsi koko ruokailumme ajan.

Vihdoin tilattuamme saimme alkuruoan, joka oli jonkun sortin bruschetta, kohtuullisessa ajassa. Alkuruoka olikin tämän ruokailun kohokohta kaikessa yksinkertaisuudessaan. Itse söin pääruoaksi jonkun sortin lohipastan, joka oli totaalisen mautonta ja pasta ei ollut tasaisen kypsää tai edes al dente vaan paikoin kovaa ja raakaa. Seuralaiseni otti pizzaa, joka oli erittäin epätasaisesti paistettu paksulle pohjalle ja paikoin pohja oli jopa raakaa. Täytteet eivät myöskään pysyneet pizzan päällä vaan valuivat lautaselle.

Tarjoilu ja palvelu toimi kielillä italia/suomi/englanti ja asiakaspaikkoja oli ravintolassa ylimitoitetusti, kun jo näinkin pienillä asiakasmäärillä ruokien tulo kesti vähintäänkin 45 minuuttia. À la cartea en siispä suosittele kyllä kenellekään. Ja parempaa kaljaakin taitaa saada naapurista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 20.05.2010
Betyg: 6

Restaurant: Chico's Kallio restaurang

Käytiin joskus daamin kanssa kirkkokäynnin jälkeen kyseisessä Chicosissa vetämässä jotku burgerit. Oltiin ihan hyvissä ajoin ennen sulkemisaikaa (n. 2h ennen), mutta paikalla oli enään 1 tarjoilija ja yksi tai kaksi keittiötyöntekijää. Listalta ei saanut kuin burgereita ennään. Ja nekin olivat hieman huonosti kypsennetty, varsinkin leipä-osat löysiä ja kylmiä. Kertakaikkiaan surkea kokemus. Ruokien tulossa kesti jne. Tarjoilija selitti, että henkilökuntaväki oli lähtenyt johonkin juhliin. Kaiken lisäksi paikka suljettiin vielä ennen sulkemisaikaa, ja meidät heitettiin lähes pihalle. Pitäisi olla joku asiallinen ilmoitus etukäteen jos henkilökunnassa tai listalla huomattavia puutteita. Tai sitten pitäisi vaan puljun kiinni, ahneet paskiaiset.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 15.03.2010
Betyg: 5

Huono pitseriaketjua, huonot löysät pohjat, raaka-aineet pakkasesta, huonoa juustoa, raakaa pitsaa, mauttomat/pahan makuiset kebabit jne. Lisäksi toimitus hidasta. Läheltä löytyy parempiakin paikkoja ruokailla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 09.03.2010
Betyg: 2

Restaurant: Auringon Pizza Kebab

Legendaarinen lounaspaikka, joka tunnetaan myös nimellä kolmeyheksänkytpizzeria.

Kaikki safkat maksaa tosissaan mainoksen mukaan väliaikaisesti 3.90, ja sehän vetää porukkaa. Itse käytän välillä iltaisin, kun ei nappaa ite vääntää ja sillon rauhallista ja pizzat tulee nopeasti. Ai niin joo, älkää ottako sitä kebabbia, ei ala ku harmittamaan kun kaverille tulee pitsa joka on todella huomattavan paljon parempi ja isompi kuin kebab-annos.

Pizzat muuten ihan keskikokoisia, mutta hintaan nähden aivan riittäviä. Ei mitenkään erikoisia maultaan tai raaka-aineiltaan, mutta tässäkin otettava huomioon hinta. Suosittelen sitä pizzaa missä on smetanaa ja jotain kebabbia päällä. Oisko ihan kebab-pizza peräti nimeltään..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 4€ Tillagt: 16.03.2010
Betyg: 8

Törkeen hintaset ja todella huonot pitsat. Uusi mesta näyttää ihan asialliselta. Osa kebab-mafiaa ja hinnat helvetin kovat. Tää kartellihinnoittelu pitäs kyllä pienemmillä paikkakunnilla jotenkin estää. Myös kebabit huomattavasti huonomman makuisia tällä mafialla, kun ismetin tai tanersin mafioilla. En suosittele kenellekään, nyt kun Velin paikka (Ismet-mafia) tuli kilpailemaan ihan vierelle. Hinnat samaa tasoa, ellei vähän halvemmatkin tällä Velillä ja pitsojen pohjat todella paljon paremmat ja täytteet ei niin pakkasen makuisia Velillä. Joten alkakaa boikotoimaan tätä kunnes hinnat laskee tai pizzat paranee. Kotiinkuljetus nopea, joka nostaa vähän pinnoja. Samoin jampat on ihan mukavan tuntusia sällejä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 15.03.2010
Betyg: -1

Restaurant: Himshikhar

Olen käynyt kahdesti, ensimmäisellä kerralla ruuan tulo kesti, mutta syömäni lammas oli hyvää ja oikein kypsytetty. Seuralaisen kasvisruoka oli hieman huonompaa, jos ei nyt pahaa. Vieressä tarjoiltavat talon jogurttikastike ja talon joku toinen kastike olivat pahoja ja se toinen kastike mielestäni mautonta. Toisella kerralla söin kanaa, kuten daaminikin. Se oli ala-arvoisesti kypsennetty, jäänyt jopa raa'aksi.. Olin kuitenkin isomman seurueen mukana, joten en kehdannut sen enempää valittaa. Muuten olisin palauttanut annoksen. Jälkiruoaksi otin kulfia. Se oli myöskin pahaa ja vaikeaa syödä. Palvelu ollut mukavaa kummallakin kerralla, joskis ruokalistat, drinkkilistat ja peltiastiat joista tarjoillaan ja ruuan asettelu eivät ole mitenkään parhaimmasta päästä. Hintatasoltaan rafla on sopiva.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 15.03.2010
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola Lojo

Todennäköisesti jo konkassa taas. Pihvit palaneita kun pyysin mediumia, kasvikset raakoja, kastike pahaa jne. En suosittele kenellekään. Sisustus ihan hieno, joskaan siisteydestä ei pidetty huolta tarpeeksi. Aukioloajat ja muu markkinointi todella heikkoa koko olemassaoloajan. Listakin oli huono ja suppea..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.05.2010
Betyg: -1

Restaurant: McDonalds Lohja

Hiljattain rempattu Mäkkäri, jonka pyörittäjä ja henkilökunta vaihtui samassa rytäkässä. Tilat on edelleen ahtaat ja varsinkin alakerran jonotustilat ovat aivan alimitoitetut nälkäisille lohjalaisille. Toinen kerros löytyy, mutta se ei ole läheskään aina auki ilmeisesti valvonnallisista ja ylläpidollisista syistä.

Ruokahan on sitä samaa perussettiä, mutta yleensä nopeasti toimitettuna, lämpimänä ja tasalaatuisena.

Palvelu on hyvää, töissä pääosin nättejä mimmejä, pari sälliäkin löytyy. Kamat tulee täsmällisesti. Paikkahan sijaitsee "kauppakeskus" Lohjantähdessä ja lieveilmiönä paikallinen nuoriso viettää aikaansa myös tämän mestan tiloissa yhtä juustohampurilaista syöden useita tunteja(?). Kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan asiallinen makkonen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 20.05.2010
Betyg: 0

Vihdin alueen parhaat grillihöystöt löytyy täältä. Jo legendaariseksi muodostunut AG, josta onnistuu tarjoilu myös suoraan kaaraan, jolloin ei tarvitse pubi-illan jälkeen nyrkkeillä paikastaan auringossa. Hyvät kokolihapurilaiset, isot ja hyvä ranut ja makkaraperunat jne. Keskitasoa parempi grillikioski siis kyseessä. Pari pöytää löytyy pihalta ja tiski. Suosittelen jos ultimate rasvainen läskimättö maistuu!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 16.03.2010
Betyg: 2


Bilder


Followers

Followers (1)