Ei tietoa

Ravintola Pandora Club

Arvosana 3.5 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ehdottomasti parhaat kebabit Lohjalla. Väitän ettei koko suomesta löydy montaa parempaa kebabpaikka... Pizzat hyvää keskitasoa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 11.04.2016
Arvosana: 0

Ei toimita luvattulle alueelle, vaikka nettisivuilla vielä erikseen eritelty alueet, minne kuljettaa. Pannaan koko paikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 24.10.2014
Arvosana: 0

Lohjan parhaat kebabit ja ihan hyvät pizzat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 20.12.2010
Arvosana: -4

Perus kebab/pizzerioihin verrattuna hiukan parempaa ruokaa. Tunnelma ERITYISEN hyvä, varsinkin lounas-aikaan ja iltaisin. hinnat ovat kilpailukykyisiä ja palvelu pelaa,mutta jos jokin erehdys on käynyt, niin henkilökunta korvaa mielellään vahingon esim. ruoka-juomalla. Kaiken kaikkiaan yksi parhaimmista missä olen käynyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.10.2010
Arvosana: 1

Noutona otin peruspizzan, kinkkua, ananasta, aurajuustoa. Pizza hyvää, täyttävää. Ja iso! Pizzerian puoli tyydyttävän oloinen, vaatisi blokkarin kiiresesonkiin (lounasaika, viikonloppu). Club-puolen likka kävi useampaan kertaan pöytiä tyhjentämässä ja pyyhkimässä sunnuntaina iltapäivällä - hänellä taisi olla hetki aikaa auttaa. Iso kiitos siisteydestä likalle! Poikien pitää ottaa hänestä mallia, jotta saavat hommat sujumaan! Tosin ihmisiä oli pöydät täynnä ja puhelin soi jatkuvasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 24.05.2010
Arvosana: 0

Todella hyvät kebabit niinkun Lohjalla yleensäkin. Kebab-suikaleet täydellisen kokoisia, kastike maailman parasta, iskenderin leipä loistavaa, rullakebabbien muoto, leipä jne. ainoat oikeat ja parhaat. Paremmat pitsat kun samojen jamppojen Fenerssissä, mutta sijainti ja sisustus on todella kauhea. Yökerhopuolella käy Ojamon keisarit vetämässä päivällä vahvat ja palaavat sitten kulman kuppilaan juomaan kaljaa. Viikonloppuisin meno myös väärällä tavalla kova. Pihalla äijät hakkaa vaimojaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 15.03.2010
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kartanonkuja 1, 08100 Lohja - Reitti