sjk

19 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (19)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: La Torrefazione

Aleksanterinkadun pieni mutta vilkas kahvila tarjoaa viikonloppuisin myös brunssia. Brunssilautasia on tarjolla kolme, Amerikka, Eurooppa ja Suomi. Lisäksi brunssiin kuuluu tuoremehu, vapaavalintainen kahvi tai tee, sekä jälkkäriksi smoothie tai pannukakku.

Brunssilautaset ovat maukkaita ja täyttäviä. Varhain sunnuntaiaamusta tarjoilijat ovat kuitenkin hieman hukassa, ja mokailevat tilausten kanssa. Koska kiire ei tällä kertaa vaivaa, eivät pienet mokailut tunnelmaa haitanneet, varsinkin kun itse ruoka oli oikein maistuvaa.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 21€ Tillagt: 08.02.2016
Betyg: 0

Restaurant: Treffi Pub & Bistro

Treffipubin brunssi on piristävä lisä Helsingin brunssitarjontaan. Brunssimenun teema vaihtelee, me satuimme paikalle Italia-teemaiselle brunssille. Kaikki perinteiset munakokkelit, pekonit ja sämpylät on jätetty tältä brunssilta pois, tarjolla on erilaisia salaatteja, osso buccoa, vitello tonnatoa, lohta, tiramisua ja juustovalikoima. Ruoat ovat maukkaita ja vaihtoehtoja on paljon. Piristävää on myös se, että tarjoilijatkin ovat selvästi ylpeitä treffipubin kohtaamasta suosiosta, ja palvelu onkin erinomaista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 08.02.2016
Betyg: 0

Restaurant: Treffi Pub & Bistro

Olemme jo aiemmin yrittäneet päästä maistamaan Treffi-pubin ylistettyjä hampurilaisia, mutta törmänneet aina samaan ongelmaan: pe-la ilta-aikaan on mahdotonta päästä syömään ilman pöytävarausta. Pöydän varaamisen sijaan ratkaisimme ongelman menemällä syömään arki-iltana (tällöinkin tosin suurin osa pöydistä oli varattu ennakkoon)

Testasimme tietenkin suositut burgerit. Aivan stadin parhaimmaksi en burgeria kehuisi, mutta top 3 joukkoon burgeri kyllä pääsee. Pihvi oli reilun kokoinen, ja kypsyysaste juuri oikea. Pihvissä oli myös mukavasti makua. Ranskalaiset ja niiden mukana tuleva majoneesi olivat erinomaisia. Lisukkeena ollutta salaattia olisi saanut olla hieman enemmän. Burgerin hinta, 18 euroa, on kuitenkin mielestäni hieman yläkanttiin, kyseessä kun on kuitenkin hampurilaisateria.

Kaiken kaikkiaan paikka yllätti erittäin positiivisesti, sillä ulospäin kadulle paikka näyttää pieneltä pubilta metroaseman vieressä. Sisätilat ovat kuitenkin isot, ja bistropuoli ruokailijoineen on sijoitettu hieman rauhallisempaan nurkkaukseen. Täällä käymme varmasti uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 11.12.2015
Betyg: 2

Restaurant: Hello Darling

Pirteä pieni kortteliravintola sävähdyttää tunnelmallaan. Asiakaspaikkoja on noin parikymmentä, ja pienempi seurue saattaa jakaa pöydän muiden kanssa. Tunnelma on varsin vauhdikas ja hieman meluisa, pienessä tilassa kun ollaan.

Alkupalaksi valitsemme Maki Makin ja Darling Dim Sumin. Kvinoasta tehty sushi on oiva idea, mutta makua saisi olla hieman enemmän. Kimchi ja seesami-inkivääri dumplingit sen sijaan ovat maukkaita.

Pääruoaksi Beef and Lamb Koofteh with Mint on erittäin maukas, mutta hieman kotiruokamainen. Pumpkin Brussel Sprout Risotto on huikean hyvää!

Kaiken kaikkiaan mukava pieni ravintola, jollaisia Helsinki kaipaisi lisää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 08.02.2016
Betyg: 0

Restaurant: Krog Madame

Hieman tavallista paremmat pizzat, plussaa ohuesta ja ihanan rapeasta pizzapohjasta. Maku ei kuitenkaan mikään erikoinen tai kovin mieleenpainuva. Palvelu ehkä hieman hidasta. Paikka toimii oikein mukavasti, kun haluaa poiketa nopeammalla aikataululla haukkaamaan illallista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 11.12.2015
Betyg: 0

Poikkesimme ravintolaan viikonloppupäivälliselle ja yllätyimme pasta-annosten tasosta. Sekä kanapasta, että äyriäispasta olivat erinomaisia. Pastan kypsyys oli juuri sopiva, pastakastikkeet maukkaita ja positiivinen yllätys oli myös tuoreiden yrttien käyttäminen, joka näkyi molempien annoksissa selvästi. Uskon, että poikkeamme tänne joskus uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 23.11.2015
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola La Maison

Ihastuttava pieni uutuusravintola. Ruoan laatu kuitenkin vaihteli hieman. Söimme kolme ruokalajia, joista alkuruokamme merirapu ja iberico-possu, sekä pääruoat pippuripihvi ja paistettu ankanrinta olivat oivallisia. Sen sijaan alkuruokien jälkeen tilaamamme lohikeitto ei maistunut miltään, mikä oli suuri pettymys tämän tasoisessa ravintolassa. Jopa suola tuntui keitosta unohtuneen. Tarjoilija tuntui olevan hieman epävarma, vaikutti välillä olevan hieman hukassa ruokien suhteen. Ravintolatila on erittäin viihtyisä ja tunnelmallinen, varsinkin pimeänä syysiltana.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 54€ Tillagt: 23.11.2015
Betyg: 0

Restaurant: Coma

Pieni söpö ravintola Museokadulla. Söimme alku & pääruoat, joiden kaveriksi tuhdit lasilliset punaviiniä. Alkuruoan bruschetta á la Coma oli varsin kotikutoinen, ei kovin erikoinen.

Olen vieraillut tässä ravintolassa useampi vuosi sitten, ja syy paluuseen olivat muistini mukaan erinomaiset risotot. Joten pääruoaksi nautimme scampi-korianteririsoton ja tattirisoton. Molemmat risotot olivat oikein oivat, tattirisotossa ei tatteja ollut säästelty. Henkilökunta oli erittäin kohteliasta, joskin tarjoilu välillä hieman hidasta. Pieni miinus siitä, että kanssamme samaan aikaa tilauksen tehnyt toinen pöytäseurue tilasi osittain samoja ruokia, ja tarjoilija sekoitti tilauksemme osittain. Sekaannus saatiin kuitenkin suht. nopeasti korjattua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 13.11.2015
Betyg: 0

Restaurant: Bravuria

Kävin pitkästä aikaa paikan päällä, ja yllätyksekseni konsepti oli muuttunut. Pöytiintarjoilu oli kuitenkin tehokasta ja nopeaa. Pasta-annosten laatu sen sijaan on valitettavasti laskenut alkuvuosista, makua ei pastassa ollut juuri lainkaan. Hienoinen pettymys.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 13.10.2015
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Sunn

Kävimme syömässä Menu Classicin Grouponin kautta ostetulla diilillä. Diilin hinnalla menu ja siihen päälle viinipaketti oli hinta-laatu-suhteeltaan ok, jos olisin maksanut menusta täyden hinnan olisin ollut hieman pettynyt. Alkuruoka oli erinomainen, mutta karitsa Wallenberg hieman tylsä. Karitsan lisukkeena tarjoiltu perunamuusi ei ollut mistään kotoisin. Jälkiruoka jakoi mielipiteet, itse pidin appelsiinin mausta suklaafondantissa, seuralaiseni ei pitänyt lainkaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 13.10.2015
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites